Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Meqe tema eshte "prurjet shqipetare e te artistave shqipetare ku do qe jan" do te zhfrytezoj rastin per te "prmovuar" nje mikun tim! Degjoni interpretimit e tij te "Caruzos" se Lucio Dales. Madje do te kisha deshire qe kjo teme te terhiqte disa "amator" dhe ti inkurajonte ata qe te binin "krijimet" e tyre, qofshin ato edhe "covers"! Nuk e di cfar mendon ti pere kete SIRENA_ADRIA? sepse ne fund te fundit ti hape kete tem!

http://www.youtube.com/watch?v=EnwBf...yer_detailpage
    Interpretimi ishte i bukur . Suksese!

Ide e bukur prezantimi dhe promovimi i talenteve te rinj & permes ketij forumi . Sugjerimi im Maqellarjot do ishte qe te krijonim nje teme enkas per ta. Duke qene se ideja ishte jotja, pse jo te mos behesh ti vete iniciuesi i saj. Mund ta quanim : " Hapesira e Talenteve te Rinj" ose "Nje Dritare per Te Talentuarit " ose nje titull tjeter qe te tingellon me mire !

Ne temen AKTUALE , pra " PRURJE TE 2011 - es " mendova te permbledhim KRIJIMTARINE E KETIJ VITI - KENGET E REJA NE MUZIKEN SHQIPTARE ( jo muzike popullore ) e shqiptareve anembane pa filluar t'i ndajme Shqiperi, Kosove etj etj.

Nese do t'jua bashkangjitim atyre , mund te humbasin ne numrin e madh te KRIJIMEVE te kengetareve qe jane te afirmuar tashme, te rinj apo me eksperience.

RRETH TEMES SE TALENTEVE : E mira do ishte qe krijime te reja , kompozime psh , te mos i prezantonin ketu per here te pare pasi plagjarizmi tani nuk kursen me as videot .... e jo me nje melodi te re e te bukur.

Faleminderit !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sirena_adria : 11-07-2011 mė 15:47

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    Genta Ismajli - Pa Ty

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972

Wink

Citim Postuar mė parė nga sirena_adria Lexo Postimin
    Per plegjerizmin ke te drejt, ajo eshte nje preokupim edhe i imi! ne fakt une menodva per nje teme qe u jep mundesite "amatoreve" per te prure "re-krijimet=covers" te rreklamojn veten, ne kete forum te madh, dhe kushe e di, ndoshta kjo do ti japi mundesite artistave te bashkepunojn nepermjet internetit. Ndoshta dikush kerkon nje vokalist, liricist, kantautor, ose thjesht nje instrumentalist ! Jam pothuajse i SIGURT qe ne keto mijera anetar te ketij forumi te mrekullueshem mund te ket, jo nji a dy por, disa talente te pa zbuluar. nejse.... Faleminderit per sygjerimet. Do ta hap nje tem te tille se shpejti

edhe une do te bije nji nga krijimet e 2011 nga nje vokalist i pa kapshem deri tani i muzikes shqipe!

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Maqellarjot : 11-07-2011 mė 21:37
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin

edhe une do te bije nji nga krijimet e 2011 nga nje vokalist i pa kapshem deri tani i muzikes shqipe!

http://www.youtube.com/watch?v=lx4PZ...yer_detailpage

Maqellarjot, vertet Gent Bushpepa eshte i pakapshem ...... talent i lindur, nje vokal kaq special ! Pa te, MUZIKA AKTUALE SHQIPTARE do ishte bosh .

Do te sjell edhe une ekuivalentin femeror, ne kendveshtrimin tim .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    TE LINDUR PER SKENEN , TE LINDUR PER TE KENDUAR !

ANJEZA SHAHINI DHE EUGENT BUSHPEPAJ , per mua, jane 2 vokalet me te mire, me origjinal & artiste te kompletuar te muzikes shqiptare sot . VIRTUOZE !

ANJEZA SHAHINI e DREN ABAZI - "TI DHE UNE"

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sirena_adria : 15-07-2011 mė 11:13

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    edhe nje tjeter nga TOP FEST 8:

FITUESJA ELVANA GJATA - " ME TY "

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    nje tjeter kenge e vleresuar ne TOP FEST 8 :

XHENSILA - ENGJELLI IM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    Fatjeta Barbullushi - Like a Bullet (Official Music Audio 2011)

Music: Darko Dimitrov
    Lyrics: Elena Risteska

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •