Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    i/e regjistruar Maska e leisa
    Anėtarėsuar
    28-06-2011
    Vendndodhja
    stamboll
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    mire se na erdhe leisa!!

na fol ca me shume per detin dhe misteret qe ai mbulon, se mua per vete me duket shume gje e bukur per tu eksploruar.
    duhet te vish ne ligjeratat qe jap.vete jam laktore dhe ndryshe nga profet e tjere une u flas dhe per adriatikun

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga leisa Lexo Postimin
    duhet te vish ne ligjeratat qe jap.vete jam laktore dhe ndryshe nga profet e tjere une u flas dhe per adriatikun
    wow, po ti qenke e vecante me leisa.. po si prsh.. rreth c'fare gjonash flet ti zakonisht per adriatikun? po ndonje cik ujin e kristalet te golemit, e permend ndonjehere ne ligjeratat e tua?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anėtarėsuar
    28-06-2011
    Vendndodhja
    stamboll
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Kete peshkaqenin e bardhe e rekomandon me shume me vere te kuqe apo te bardhe?
    tani varet kujt ja rekomandoj nese ja rekomandoja nje injoranti do i thoja me vere te kuqe por ne habitatin ku jeton ai dmth ai bashjeton me peshkaqenin gri sidoqoft duke pire vere te kuqe do shpetonim nga nje injorant qe harxhon oksigjenin ne toke.

ndersa per nje te mencur do ti rekomandoja qe kur ky injoranti te kalonte ne seleksionin natyror (ne gojen e peshkaqenit gri o) nga toka ta shikonte dhe festonte me nje gote vere te bardhe fundosjen e azgjesimin e injorances.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    tani varet kujt ja rekomandoj nese ja rekomandoja nje injoranti do i thoja me vere te kuqe por ne habitatin ku jeton ai dmth ai bashjeton me peshkaqenin gri sidoqoft duke pire vere te kuqe do shpetonim nga nje injorant qe harxhon oksigjenin ne toke.

ndersa per nje te mencur do ti rekomandoja qe kur ky injoranti te kalonte ne seleksionin natyror (ne gojen e peshkaqenit gri o) nga toka ta shikonte dhe festonte me nje gote vere te bardhe fundosjen e azgjesimin e injorances.
    E keshtu po

Mire se erdhe ne f.sh

Anėtarėsuar
    28-06-2011
    Vendndodhja
    stamboll
    Postime
    16
    wow, po ti qenke e vecante me leisa.. po si prsh.. rreth c'fare gjonash flet ti zakonisht per adriatikun? po ndonje cik ujin e kristalet te golemit, e permend ndonjehere ne ligjeratat e tua?
    po jap mesim ke fakulteti i inxhinierise se produkteve te ujit dhe mbi algat,pas nga shqiperia jam larguar 5 vjec dhe vetem 1 here kam ardhur edhe atehere per pasaporte.
    studentet marin mesim vetem mesdheun jo degen e adriatikut nese sot u flas thjesht nga kembngulja qe kam pasur te di per ujrat e vendit tim po ne detaje nuk hy dot sme le programi. 23 vjet jam larg shqiperise dhe sukses qe prinderit nuk me lan te asimilohem totalısh po po ju shkruaj juve keshtu

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ha ha ha, piperk me qenke!

po jap mesim ke fakulteti i inxhinierise se produkteve te ujit dhe mbi algat,pas nga shqiperia jam larguar 5 vjec dhe vetem 1 here kam ardhur edhe atehere per pasaporte.
    studentet marin mesim vetem mesdheun jo degen e adriatikut nese sot u flas thjesht nga kembngulja qe kam pasur te di per ujrat e vendit tim po ne detaje nuk hy dot sme le programi. 23 vjet jam larg shqiperise dhe sukses qe prinderit nuk me lan te asimilohem totalısh po po ju shkruaj juve keshtu

po ti e shkruanke shqipen me mire se une mi zyshe. nje bravo e madhe i takon prinderve te tu, sinqerisht. dhe shiko te na zbardhesh faqen me ato ligjeratat e tua andej nga turku, e te keqen! :P
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Mire se erdhe leisa !E bukur enciklopedia jote!Vertet ka kuriozitet dega jote!Stambolli me ka lene mbresa!Te keshilloj te vish shpesh ne Shqiperi se me rroge ini...haha!

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    ha ha ha, piperk me qenke!
    Shkolle turke

S'ka kili-mili atje

leisa, po peshkaqenin gri...ne doner e preferoni?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 30-06-2011 mė 02:25

i/e regjistruar Maska e <katunari>
    Anėtarėsuar
    05-08-2009
    Vendndodhja
    DE, me zemer ne trojet Iliriane
    Postime
    493
    Merhaba hanum, po a mujte a u lodhe a ?
    Dathi qizmet qaty para dere , e hin e ungju, shlirou mire, e ma dikur vijne nuset e bajne far hyzmeti.
    Mos ta nin hiq, se ketu nuk guxon kush mu lazdru hiq
    Sot do tė bėj njė vepėr tė mirė-edhe nuk do ti tregoj askujt

Anėtarėsuar
    28-06-2011
    Vendndodhja
    stamboll
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga <katunari> Lexo Postimin
    Merhaba hanum, po a mujte a u lodhe a ?
    Dathi qizmet qaty para dere , e hin e ungju, shlirou mire, e ma dikur vijne nuset e bajne far hyzmeti.
    Mos ta nin hiq, se ketu nuk guxon kush mu lazdru hiq
    hmm nese do arija te kuptoja ē'fare doni te thoni do ju pergjigjesha.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •