tani varet kujt ja rekomandoj nese ja rekomandoja nje injoranti do i thoja me vere te kuqe por ne habitatin ku jeton ai dmth ai bashjeton me peshkaqenin gri sidoqoft duke pire vere te kuqe do shpetonim nga nje injorant qe harxhon oksigjenin ne toke.
ndersa per nje te mencur do ti rekomandoja qe kur ky injoranti te kalonte ne seleksionin natyror (ne gojen e peshkaqenit gri o) nga toka ta shikonte dhe festonte me nje gote vere te bardhe fundosjen e azgjesimin e injorances.
po jap mesim ke fakulteti i inxhinierise se produkteve te ujit dhe mbi algat,pas nga shqiperia jam larguar 5 vjec dhe vetem 1 here kam ardhur edhe atehere per pasaporte.
studentet marin mesim vetem mesdheun jo degen e adriatikut nese sot u flas thjesht nga kembngulja qe kam pasur te di per ujrat e vendit tim po ne detaje nuk hy dot sme le programi. 23 vjet jam larg shqiperise dhe sukses qe prinderit nuk me lan te asimilohem totalısh po po ju shkruaj juve keshtu![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Mire se erdhe leisa !E bukur enciklopedia jote!Vertet ka kuriozitet dega jote!Stambolli me ka lene mbresa!Te keshilloj te vish shpesh ne Shqiperi se me rroge ini...haha!
Merhaba hanum, po a mujte a u lodhe a ?
Dathi qizmet qaty para dere , e hin e ungju, shlirou mire, e ma dikur vijne nuset e bajne far hyzmeti.
Mos ta nin hiq, se ketu nuk guxon kush mu lazdru hiq
Sot do tė bėj njė vepėr tė mirė-edhe nuk do ti tregoj askujt
Krijoni Kontakt