Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    baca adem sa i sigurte je qe kjo leter eshte bere publike nga bashkeshortja e komandant telit..a e ke vertetuar autencitetin e saj..nuk dua ta ve ne dyshim kete autencitet por mos harro se ne emer te deshmoreve te lirishe apo dhe te afermeve te tyre behen spekullime nga me monstruozet..uroj qe ne kete rast te mos kete spekullime dhe vertete motra jone bashkeshorte deshmori te jete shprehur me gojen e saj per hallin qe ka.......
    Përshëndetje Malësori, pyetje me vend. Që në fillim edhe unë kam dashur ta kërkoja autencitetin, por ishin dy arsye që mos ta bëja këtë:

1. Së pari letra më ka ardhur e postuar nga një bashkëpunëtore jona, M. Canolli, poete, vjen nag një familje atdhetare, dhe motër dëshmori dhe

2. ngjarja e cila më preku dhe thashë me vete:" Në mos qoftë fjala për gruan e komandant "Telit" do të jetë me siguri një garua dëshmori që i përgjigjet plotësisht kjo letër. E di që edhe ti e di që në Kosovë, po edhe në Shqipëri ka shumë gra dëshmorësh që lërë që nuk kanë kulm mbi kokë, por u mungon edhe kafshata e gojës, e ç'¨shtë më e keqja përbuzën e nëpërkëmbën!

respekt,
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Opari;

Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    kjo tregon sa te babzitur jemi per ca para nuk duam tia dime as per asgje ne kete bote

pastaj keta te VETEVENDOSJES sikur e heqin veten si patriota apo eshte thjeshte nje parrulle

te ndihmofte zoti moj zonje dhe ndonje biznesmen patrot kosovar se po prite prej politikaneve do mbledhesh kanace
    shiqo un jam me zemer me vetvendosjen dhe ju them se kto jan disa trillime dhe nese esht evertet se florim krasniqi ka kisht ne diqka te till ather duhet denuar por se besoj gjykata vendos per ket qeshtje sepse florim krasniqi nuk ka ne voj per ndonje parak siq esht ajo

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    shiqo un jam me zemer me vetvendosjen dhe ju them se kto jan disa trillime dhe nese esht evertet se florim krasniqi ka kisht ne diqka te till ather duhet denuar por se besoj gjykata vendos per ket qeshtje sepse florim krasniqi nuk ka ne voj per ndonje parak siq esht ajo
    O ben, keto jane flliqesira te shikut e te hashimit, po ka ende njerez axhami qe ju besojne..
    hashim polari e ka humb betejen politike moralisht me VV, e tash mundohet me ju gju pleh e me i perly deputetet nja nga nja.. Diqysh po mundohet me largu vemendjen prej tendes me emblem te UCK-se para kuvendit, qe po ja nxen syte.. Vet i bardhe s'mun bahet kurr ma kete e din.. ama qellimin e ka me i nxi edhe tjeret.. kjo do te ishte fitore e madhe per te.
    Nuk ja vlen as te komentohet.. Eshte tragjedi me i keqperdor familjaret e deshmoreve si vegla.. per hashimin kjo eshte rutin.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    Iliria News Agency
    26/06/2011 11:03:00
    Kolec Traboini

Tre ditë më pas janë gjëndur në derë të apartamentit një tufë akoma më e madhe, rreth tetë burra të ardhur nga Kosova. Njëri nga ata është paraqitur si Florin Krasniqi i cili ka përsëritur kërkesën për lirimin e banesës. Kur i është paraqitur dokumenti i Shtabit të UÇK për dhurimin e pronës, ai ka thënë se nuk njihte asnjë vendim të saj (UÇK-së), sepse këtë pronë e kishte blerë vetë ai, Florin Krasniqi . Shënojmë fjalët e tij autentike “e kam blerë me para të dhuruara nga dy Shoqata Bamirëse Islamike.” Pastaj ka nxjerrë dy fatura dhe ja ka treguar shumat e parave të kaluara nga shoqatat islamike në emrin e tij. Duke hasur kundërshtinë e të shoqes së Komandant Telit, Florin Krasniqi ka thënë prerë: “Edhe sikur motrës sime ti qe vrarë burri në luftë, nuk do ta lija në këtë shtëpi. Shtëpinë do ta marr e do ta shes se më duhen paratë!”
    Interesante kjo. Ku janë patriotat e forumit që na canë daullet për këta heronj, për xhamitë, vetvendosjen, dhe ndyrsirllëqet e tjera që po ndodhin në këtë periudhë në Kosovë dhe Maqedoni ? Kush janë këta kafshë që nxjerrin në rrugë këtë femër ? Po ky Florin Krasniqi, ky plehër që na fëlliqi me emisionet e tia në Europë dhe shkaktoi kaq hilaritet saqë ndikoi negativisht dhe në zgjedhjet Kerry vs George Bush, ky plehër që prishi gjith reputacionin e UCK-së së mirfilltë dhe prej këtij u kthye në organizatë terroriste, ky plehër islamik guxon të shkeli mbi heronjtë shqiptarë dhe ju që na catë daullet jeni zhdukur nga tema dhe shkoni më përdhosni Pjetër Bogdanin , Gjergj Kastriotit, Nënë Terezës dhe gjithë elitës Shqiptare. E surrati juaj ka gojë të flasë për Rugovën. Shifni mër cfarë hajnash keni në krye, që po ju fusin në dhe avash avash.

Cfarë skandali, cfarë po na dëgjojnë veshët. Në një kohë që Kosova duhet të ishte në pozicion sulmues për të rivitalizuar lëvizjen kombëtare për bashkim, ka disa vjet që është ofsajt në mënyrë konstante, madje po luan me kundërshtarin në falimentimin e cdo ideali shqiptar.

TURP
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    A po e sheh o ben ooo..
    Te thash qe ka njerez axhami qe e besojne ndersa harrova me te thane qe ka edhe lope qe pllasin.. lope te mdhaja asi te serbis.. qysh ju thojne tuxharet e llapit.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    LETER E BASHKESHORTES SE KOMANDANT TELIT
    PER OPINIONIN PUBLIK
    GJITHASHTU PER AUTORITET SHQIPTARE NE SHQIPERI, KOSOVE DHE MAQEDONI

Tiranë 27 qershor 2011
    Nuk i dihet te vertetes pasi qe as ju projekti21 nuk qenkeni te sigurte per autencitetin e ketij shkrimi , ne kete rast duhet te kishe shkruar se paku nje gazet shqiptare nga Maqedonia , qe per shqiptaret ne MK eshte sikruse Adem Jashari ne KS ..
    Sa po shof ne googel vetem nje gazete ka shkruar , kurse lajmi eshte nga data 27 : http://www.google.com/search?rlz=1C1...E+DHE+MAQEDONI
    Sa eshte e sigurte kjo ta shofim ne ditet qe vijojne .

e gjeta edhe një shkrim, me të njëjtin titull por që paska edhe dy skanime, dëshmi që i është dhënë banesa gruas së komandantit si dhe kontrata e blerjes nga Florim Krasniqi kliko këtu
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    A po e sheh o ben ooo..
    Te thash qe ka njerez axhami qe e besojne ndersa harrova me te thane qe ka edhe lope qe pllasin.. lope te mdhaja asi te serbis.. qysh ju thojne tuxharet e llapit.
    Mos harro se ketu ka edhe gazetar te ,,Tanjugut'' (Reporter)
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nuk ka mbet teme me lexu ne kete forum nga gjithfare funderrine ketu qe i japin drejtim tjeter cdo ngjarjeje.

Une mendoj se shkrimi apo dhe veprimi eshte sajese e qarqeve qe e kane vene ne shenjester Florin Krasniqin, se nuk ma merr mendja qe do ta hidhte ne rruge familjen e nje deshmori, nje figure politike tashme para opinionit mbareshqiptar, se do ta humbaste jo vetem reputacionin personal ne skenen politike, por dhe reputacionin e levizjes se tij Vetevendosjes.

Dhe eshte ne interesin e "tjereve" qe ta njollosin kete levizje dhe mu Florin Krasniqin, sidomos ne interesin e atij Bekim Haxhiut te SHIK-ut.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 29-06-2011 më 07:23

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    e gjeta edhe një shkrim, me të njëjtin titull por që paska edhe dy skanime, dëshmi që i është dhënë banesa gruas së komandantit si dhe kontrata e blerjes nga Florim Krasniqi kliko këtu
    bie ere hileje plako...shkrimi eshte botuar tek ina dhe besoj e kan lexuar edhe ata qe kan firmose dhenien e shtepise familjes se deshmorit...ku kane humbur komandant hoxha e komandant sokoli..pse nuk prononcohen per shtyp rreth te vertetes se kesaj familjeje..nuk e di po bie ere hileje..dikush po manipulon me familjen dhe emrin e komandant telit..ashtu siq manipuluan disa islamista dikur duke na e servirur ne forumin islamik si nje luftetar te shenjt musliman pse kishte permendur zotin tek letra drejtuar vajzes se tij..

xha ademi mos harro se nder shqiptare ka mjaft te paftyre qe shesin gjithcka me hedhe balte mbi dike tjeter..shesin bile edhe by.then ...se per moral nuk behet me fjale..moralin e kan gjene me te pavlere..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •