Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719

Krasniqi shqetësime për rastin e familjes së Telit

29/06/2011 13:04:00

Kryetari i Parlamentit të Kosovës, Jakup Krasniqi ka kontaktuar me familjen e ish-komandantit të UÇK-së, Lefter Koxhaj, i njohur si ish-komandant Teli, lidhur me problemin e banimit të tyre në Tiranë.

Krasniqi në komunikimin me familjen i ka shprehur shqetësimin lidhur me ngjarjen e fundit, ku kjo familje u kërcënua për të braktisur banesën ku po jetonin që nga viti 2003 dhe e cila ishte një nga qendrat e banimit të ish-UÇK-së, po që udhëhiqej në emrin e një anëtari të familjes Krasniqi nga Kosova.

Krasniqi ka shfaqur shpresën se ky problem do të gjejë zgjidhje dhe se në ndjekjen e situatës është angazhuar edhe ambasada e Republikës së Kosovës në Tiranë, e cila po mban kontakte me familjen Koxhaj. Ditë më parë kjo familje u njoftua që ta lëshojë banesën ku po jetonin, e cila ishte dhuruar nga ish-krerë të shtabit të UÇK-së. Shtëpia ku po banon familja ishte një nga qendrat vendosëse dhe të strehimit të UÇK-së, ndërsa më pas rezultoi se ishte pronësuar nga një familjar i Florin Krasniqit, një nga aktivistët e ish-UÇK-së, aktualisht veprimtar dhe deputet i Lëvizjes "Vetëvendosje". (INA)

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    shiqo un jam me zemer me vetvendosjen dhe ju them se kto jan disa trillime dhe nese esht evertet se florim krasniqi ka kisht ne diqka te till ather duhet denuar por se besoj gjykata vendos per ket qeshtje sepse florim krasniqi nuk ka ne voj per ndonje parak siq esht ajo
    Un besoj se me te vertet je me zemer me vetvendosjen ,sepse kjo esht e drejta jote individuale te percaktohesh se me cilen parti do te jesh,por mos e be florim pisin njeri te shejt sepse ai kurr ne jete nuk do te jet i shejt ,ai ka nevoj edhe per nje centi ,e leje me per nje barak qe me von ta shendroj ne shtepi publike ,sepse ai duhet qe edhe me vone te fitoj lekun edhe me ket barak qe me von do ta shendroj ne shtepi publike ,po pse flurim pisi erdhi ne kosove ....a mos ju ke dhimt ti apo un apo femit e deshmoreve ?interesi mbi te gjitha edhe mbi jetimat ,kemi lexu letren e legjendes komandant telit qe e posto abedini ....ai dhe lloji i tyre jan pisa.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Nuk ka mbet teme me lexu ne kete forum nga gjithfare funderrine ketu qe i japin drejtim tjeter cdo ngjarjeje.

Une mendoj se shkrimi apo dhe veprimi eshte sajese e qarqeve qe e kane vene ne shenjester Florin Krasniqin, se nuk ma merr mendja qe do ta hidhte ne rruge familjen e nje deshmori, nje figure politike tashme para opinionit mbareshqiptar, se do ta humbaste jo vetem reputacionin personal ne skenen politike, por dhe reputacionin e levizjes se tij Vetevendosjes.

Dhe eshte ne interesin e "tjereve" qe ta njollosin kete levizje dhe mu Florin Krasniqin, sidomos ne interesin e atij Bekim Haxhiut te SHIK-ut.
    Mirë e ke se nuk bën me dhënë llogari askush, as Bujar Bukoshi, as Hashim Thaçi, as Ibrahim Rugova e familja, bijtë e tij, as Florin Krasniqi, as Xhavit Haliti, as... për mjetet që janë mbledhë nga Shqiptarët brenda e jashtë Atdheut për luftën çlirimtare e për institucionet e Atdheut.

Nuk bën me u ditë se pse e nga kush u vranë Ilir Konushevci, Ahmet Krasniqi,...
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 29-06-2011 më 13:01

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

halla mine

Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    A po e sheh o ben ooo..
    Te thash qe ka njerez axhami qe e besojne ndersa harrova me te thane qe ka edhe lope qe pllasin.. lope te mdhaja asi te serbis.. qysh ju thojne tuxharet e llapit.
    oj halla mine kta militantet e hashim polarit jan njerz te cilet per nevoja politike te tyre jan ne gjendje te manipulojn edhe familjet e deshmorve te cilet kan halle dhe skamje dhe i shfrytzojn pa kur far turpi edhe diqka un prap them se secili qe ben veprime jo te hishme aj duhet te denohet kjo ska diskutim por un se kuproj qe florim krasniqi te ngatrrohet per nje barak kur dihet se florimi esht miloner dhe nese ka diqka te vertet aj duhet te deklarohet per ndryshe kto jan shpifje dhe frik nga levizjavetvendosje qe kan hajnat dhe matrapazet e pdk-s

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    por nuk esht e drejt qe as kush tja marr pronen as kujt ne emer te UCK-S pra mund te ket pshtjell ndokush nga kosova e kta jan banda e hashimit

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Nuk ka mbet teme me lexu ne kete forum nga gjithfare funderrine ketu qe i japin drejtim tjeter cdo ngjarjeje.

Une mendoj se shkrimi apo dhe veprimi eshte sajese e qarqeve qe e kane vene ne shenjester Florin Krasniqin, se nuk ma merr mendja qe do ta hidhte ne rruge familjen e nje deshmori, nje figure politike tashme para opinionit mbareshqiptar, se do ta humbaste jo vetem reputacionin personal ne skenen politike, por dhe reputacionin e levizjes se tij Vetevendosjes.

Dhe eshte ne interesin e "tjereve" qe ta njollosin kete levizje dhe mu Florin Krasniqin, sidomos ne interesin e atij Bekim Haxhiut te SHIK-ut.
    Pse ctë duket ty Florin Krasniqi ? Një roofer që shiste mend se si i fuste armët në Shqipëri dhe vuri në pozitë të vështirë trecerekun e komandës së NATOs Amerikane. Florin Krasniqi ka sabotuar misionin e NATO-s në Kosovë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Pse ctë duket ty Florin Krasniqi ? Një roofer që shiste mend se si i fuste armët në Shqipëri dhe vuri në pozitë të vështirë trecerekun e komandës së NATOs Amerikane. Florin Krasniqi ka sabotuar misionin e NATO-s në Kosovë.
    Ajo qe mua me ka ke interesuar me se shumti eshte se si arriti Florin Krasniqi te blej dhe te transportoj aremet me moderne nga SHBA-ja ne Kosove!

Nuk kam kohe, por mund ta gjej fare lehte, me vone, edhe llojin e armatimit (sniper) qe ai e ka sjellur nga SHBA-ja.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    kjo eshte fytyra e vertet e vetfundosjes dhe florin krasniqit.
    Po fetyra e kujt eshte ajo,qe luftetaret e liris ketu e dy muaj jan ne grev duke kerku nje te drejt te tyre elementare.
    Perse e keqja ju vjen pikrishte nga bashk luftetaret,qe sot i kan hyp kosoves.
    Po ta udheheqte nje parti tjeter kosoven,do behej skandal,kurse keta te gjoret vetem dhjet metra para qeveris jan fut ne grev dhe se qan koken kush per ta.
    A do te thot kjo luft e djallit me djallin

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po mire a duhet vetem florin te fal banesa ,apo duhet qe qeverit shqipetare ta marrin ne mbrojtje kete familje,perse askush nga ju nuk del e tho,ok une da ja blej nje banes ne tiran kesaj familje,por akuzoni florinin sepse ka kerku qe ti kethehet prona e tij,ju lutem perdorne pak trurin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Deputeti qe ja vodhi pasurin kooves sdhe taani thot se i ka be me djrs ky eshte trdhtr i kombit dhe miqsi m shkit per ta ndar kosoven ,nje pjse shqiprise tjetra srbis ky esht ptrioti i trdhtarev ky ne mesin e tyr jaan edhe shume ...........si kurti e selimi

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •