Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    behuni pak me te arsyetushem,,

c´far doni te beni me Palestinezet??

Izraeli bazohet ne Fakte shkrime Biblike,,te 2000 vjetve me perpara,,esht e njet si te thuhet sot se Shqiperia shtrihet nga Athina,,deri ne kufit e Cekis.

kurse Palestinezet Jan aktualitet. duhet te trajtohen jo si Musliman por si Njerez.

i till ishte edhe fati i ILirve,,qe erdhen slleverit,,,sikur Kungulli tek gardhi,,qe kur ishte i vogel, i thot o Gardh me le te kapem pak pas teje,,e Gardhi ja jep nje cop te vogel,,por Kungulli rritet dhe behet shum i rend,,e Gardhi i thot,,o kungull,,me lesho se me rrezove,,e kungulli ja kthen,,ik ti po deshe!!

keto duhet llogaritur para se te ndodhin,,
    Ndryshuar për herë të fundit nga iLirjam : 28-06-2011 më 09:13

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Nuk na ndihmon Palestina dot por Izraeli.
    Politika eshte interes dhe ekonomi.
    Ti genjejme te pakten kesaj rradhe mbase e hane.
    Tashti se kush e perkrah Izraelin?????

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga jakoblenz Lexo Postimin
    Palestina nuk eshte shtet dhe duhet te ndihmojme Izraelin.Pike
    sigurisht une dakort jam me ty por duhet edhe ti kerkojme qe ata te njohin kosoven. ska gje per free.
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-06-2011
    Postime
    267
    Izraeli kolonizoi palestinen, dhe ndertoj nje shtet mbi themelet e palestinezeve.
    Eshte njesoj sikurse te gjithe shqiptaret te ikin ne perendim, dhe kur t'kthehen, greket dhe serbet t'u ken zen vendin. A eshte e drejt qe ti vrasim dhe ti debojm nga folet e tyre, qe jan lindur e rritur qe 2000 vite ?

Egzistojn disa dokumente te lashta qe tregojn per fakt, qe para 2000 viteve, kishte me shume çifut ne Rome, se sa ne Jerusalem.

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar figaro për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    une nuk ia kisha kushtezuar njohjen e kosoves sepse kosova dhe shqiperia jane dy shtete krejtesisht te ndryshem at`here i kisha kushtezuar nje perkrahje te forte ne te gjitha fushat ekonomike meqe nga ajo varret edhe zhvilllimi meqe izraeli eshte shtet si nje fabrike qe pren para por nuk mendoj qe shqiperia ka ndikim do e shihni edhe ju shteti palastinez nuk ka gjasa te njihet por edhe nqoftse njihet askush nuk do ta ndaloje izraelin sepse ka mardhenie te shkelqyera gati me cdo shtet...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Postime
    237
    Fakti qe palestinzei tha ne Beograd se Kosova ka qene gjithmone serbe...!!! tregon qarte se plastinezet jane bere vegla ne duart e antishqiptareve, duket ashiqari se kontradiktat e vjetra evropiane jane zhvendosur ne "token e shenjte" dhe jo me vone se nje muaj del ministri i jashtem izraelit ne horizont nuk me duket si shume rastesi. Dicka po gatuhet nen rogoz. Shpresojme qe Haxhinasto e din se cben. Deri tani kemi bilanz positiv me cifutet sepse me teper i kemi ndihmuar sesa na kane ndihmuar. Thenia e Ministrit te jashtem te izraelit duke perfshire dhe mizen e evropit qipron nuk mu duk aspak serioze. Mos harrojme se ishte po i njeti minister qe pak kohe me pare sebashku me jugot e maqedonise qe shqiptaret e maqedonise i quajti lares paresh te terroistave...! Politikane mos abuzoni me shpirtin e gjere dhe mendjen largpamese te popullit shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ozzy : 29-06-2011 më 01:56

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ozzy për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2006
    Postime
    57
    Shqiperia duhet te mbeshtes fuqishem Izraelin. Po te ishte per ta njohur Kosoven Izraeli qe eshte aleati nr 1 bote i Amerikes do e kishte njohur me kohe por dihet qe do e komplikonte politikat e veta.

Kosova kurr sdo ishte shtet po mos te kishte mbeshtetjen te fuqishme te lobit cifut ne Amerike, te Senatoreve cifut dhe Kongresmenve cifut ne Amerike.

Shqiperia dhe Kosova ja kane borxh Izraelit dhe ca te jete e mundur duhet te bejne qe te perkrahin.

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar diku_aty për postimin:

bsdev (03-03-2017)

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    never forget!
    CLINTON, BLAIR, BUSH,+ lobi superpotent hebre, cliruan kosoven dhe me pas i dhane pavaresine.
    do jete gabim i pafalshem nese shqiperia nuk mbeshtet ízraelin, me palestinezet nuk na lidh asgje, jane proserbe.
    bejuni realiste! kosoven nuk e cliruan kacaket me kallashe, po te qe per ta per tre dite u boshatis kosova.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar land për postimin:

bsdev (03-03-2017)

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    shprehja 'liria fitohet, nuk dhurohet' ka vlere zero ne rastin e kosoves, lirine kosoves ja dhuruan aleatet tane natyrale.
    izraeli duhet mbeshtetur pike
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Paqe ISRAEL
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 29-06-2011 më 03:49
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •