Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 89
    ***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800

Lidhjet e bazuara vetëm për interes seksual!

Meqenese jemi ne temen e dashnise; dua te di nga cmendoni per shoqerine me "perfitime"? A eshte e mundur nje "shoqeri" e tille apo me domosdo njeri me pas krijon vetvetiu nje lidhje emocionale? A e prishin apo e forcojne shoqerine marredhenie te tilla? Mendimet tuaja forumi.
    Moderator, e di vet ti...

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Mos e ka pasur tek shoqerite qe lindin si te tilla me interesin qe te transformohen ne nje lidhje sentimentale me vone. Nuk ka asgje per tu çuditur, taktike eshte dhe ajo
    Mbase ne momentin kur i kupton qellimet e verteta te personit tjeter, se perse te eshte afruar, mund edhe te zhgenjehesh pasi vertet mund te jesh nisur me qellimin e mire te nje miku apo mikeshe, kjo ne rast se nuk ke arritur te ndjesh po te njejten ose se ai/ajo nuk ka arritur te beje per vete. Aq ishte perfundon shoqeria dhe "perfitimi"
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    shoqeri me perfitime vet po tregon qe ne pytje veq interesi e sidomos ne kohen e sotme eshte bere hit....shume pak ka shoqeri te mirfillt mendoj une....

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    O njerëziaaaaa : shokë me ''përfitime'' janë ata që thonë: krevati na bashkoi

quhen edhe friends with benefits
    Elegance is an attitude.

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Shyqyr qe e kapi angelina kuptimin se per pak me iku truni kur lexoja analizat e thella te parafolesve. Njerezia keni pas raste te tilla dhe si kane perfundu isha kurioz. Ka evoluar apo ka shkaterruar lidhjen dhe nuk i flisni ma me goje.
    Moderator, e di vet ti...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Nuk eshte lidhje e qendrushme. Veshtire te behet e tille. Eshte dicka qe thjesht i perket momentit edhe secili ne pune te vet until next time. Nje lidhje serioze & e qendrushme eshte dicka shume here me e forte edhe me e perfshir.
    I LOVE GOD

j&g

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Meqenese jemi ne temen e dashnise; dua te di nga cmendoni per shoqerine me "perfitime"? A eshte e mundur nje "shoqeri" e tille apo me domosdo njeri me pas krijon vetvetiu nje lidhje emocionale? A e prishin apo e forcojne shoqerine marredhenie te tilla? Mendimet tuaja forumi.
    U mundur eshte , por nuk zgjat shume .
    Secili per vete , zoti per te gjithe.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    dhe mund te funksionoje mendoj , por duhet qe te dy personat te jene ne nje nivel intelektual , dhe pastaj ska probleme lol
    emocionet mund te jene por te perkohshme..
    flas ne teori

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    shoqeri me perfitime jane shumica e cifteve sot, pavaresisht se nuk e pranojne. une personalisht nuk kam njohur akoma ndonje cift te dashuruar. te tere, c'kam njohur, kujtojne se jane te dashuruar.
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Tashi do gjera duhen provuar qe te flasesh .
    Por si kan ardhur keto kohera te keqija , normalisht qe duhet te ket .
    Une mendoj qe varet nga tipi njeriut , po po keshtu e mendoj .
    E ska burr nene te me ndryshoj mendje .

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •