Jane disa te vdekur qe ia vlen ti vdesim prape ne zemrat e njerzve se koha e gjate e diktatures i ka lene rrenje te thella.Kjo teoria jote leri te vdekurit te qete eshte teori hipokrite per te mbyllur temen.Kerkesa jote ska asnje shkak te mirefillte dhe llogjik.Nese je kundra ateizmit, Enver hoxhes je e nderuar ne te kunderten mund te diskutosh ne teme per pervojat e tua personale kur njerez te partise se sumes prishnin objekte fetare kisha ose xhamia apo teqe.
Kush nuk di te bisedoje nuk di as te mbroje mendimet e tij.te mbylesh nje teme nuk do te thote se mbyll nje ide apo vret nje njeri.Je tipike qelize e atij sistemi qe na mbylli 40 vjet nga e gjithe bota.Mund te me besh dhe nje flet rrufe ti apo ndonje tjeter qe e do xhaxhin Diktator shume.tema e hapur meriton te mbyllet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga forum126 : 27-06-2011 mė 16:05
Ku edhe kurre te duash . Ta them shume sinqerisht . Pra ta them prap ti je magjup i magjiupit te magjupit .
Ik tani futu te kopshti zoologjik nga ku dole , edhe hap ndonje tem per muhametin tend . E mos i keqperdor viktimat e komunizmit -nje nga te cilet ka qene edhe gjyshi im - per propaganden tende te qelbur fetare .
forum126 Ok vazhdo gjithe te mirat!
Letrat sekrete te Enver Hoxhes kunder komuniteteve fetare
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga forum126 : 27-06-2011 mė 16:10
Mos u bej hipokrit sepse une po e hap kunder Enver ateistit dhe jo kunder viktimave te tij.
Ti per nder te gjyshit duhet te tregosh historine e tij dhe vuajtjet nese je i sinqerte dhe i vertete.E mos i keqperdor viktimat e komunizmit -nje nga te cilet ka qene edhe gjyshi im - per propaganden tende te qelbur fetare .
Dhe mos ki frike se ska me Spac dhe Kadri Hazbiu ka vdekur bashke me Enverin.Jeto i qete pa komplekse se vdekjen e ka bere Zoti qe tia thyeje kurrizin cdo faraoni, idhulli dhe njeriu ne toke per te dale para tij me veprat e tij te ndyra.
Krijoni Kontakt