Malsori ne te dy po quajm njeri tjetrin musylman fanatik. Nejse po ve pikat mbi (i). Une jam atesit, nese ekziston nje Perendi i kam shpallur luft.
Ti me thua qe je mysulman i devotshem jo une...
Eshte teme forumi mos ngacmo personin barbon, se nuk po te ofendon njeri. Po malsor mo, cfare mund te pretendosh nga ndonje faqekuq , kok bide malok. Ropsh kujdes me fjalorin...
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Bibla thote se me ane te ligjit njihet mekati.Dhe moszbatimi i ligjit eshte mekat.Behet fjale per ligjin e Zotit qe kristianet e kane abondonuar.Islami e riperteriu.Kristianet bene ndryshim dhe ne natyrshmerine e pershkrimeve te cilesive te Zotit.Psh ato thojne qe Zoti eshte dashuri duke e ditur qe dashuria eshte veper e qenies dhe jo vete qenia.Kete e bene sepse Jezusi e humbi luften me hebrejte dhe romaket.Sikur Jezusi do kishte triumfuar kunder tyre ato nuk do te thonin qe Zoti eshte dashuri por triumfator.
Ps: Ligji fetar eshte vullneti i Zotit.Zbatimi i ligjit te Zotit do te thote te vendosesh mbreterine eZotit ne toke.Kristianet se kane vendosur kurre kete ligj.Hebrejte qe nga koha e Davidit dhe Solomonit presin ta vendosin serisht.Mirepo Zoti i parapriu me Muhamedin se hebrejte nuk e prisnin qe profeti i fundit te vinte nga populli i Ismaili birit te Abrahamit ato kujtonin se do vinte nga hebrejte, mirepo ketyre ia hoqi Zoti profecine sipas vete fjales se Jezusit qe do tia japi nje kombi tjeter qe do jape fryt.Dhe ne te vertete me Islamin ligji Zotit u vendos ne toke.Islami eshte fe universale dhe hyjnore.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga forum126 : 27-06-2011 mė 16:38
O Tunxh!!Ti akoma nuk ke guxim te shqiptosh perpara furumit se sa te djeg per sullatnet qe preu Gjergj Kastrioti , ne xhamite e te cileve shkon e falesh!!! Po Sokrati ishte nena??!...ahahahahahah....a mund te debatosh me kunguj si ti, pa rrezikur qe te biesh ne batak??!! Shko ere fshi qyrrat prej turqelie perpara se te flasesh per jarigasin, chinon,IllyrianPatriot, Darius,Drague, etj....ti je i nivelit te dijetarit dhe Ximi Abedinit..!
Jarigas
kush eshte qellimi i temes?
Drague, qellimi i temes ashtu si dhe ne disa tema te tjera ketu eshte zenka mes anetereve te feve te ndryshme.
Por ne fund do te kuptojne se As Bin Hamamat, qe u shohen 0 pafundesisht ne pasurite e duke shfrytezuar krahun e punes se te varferve, qe prej varferise rrahin grate e femijet e tyre, as papa Benedikti qe shetit me makine 1 milion dollareshe e me shkop floriri, as rrobezinjte e Athines qe pasurohen ne menyre te menjehershme me parate qe BE jep per daljen nga kriza e shtetit Grek, nuk jane me te rendesishem se Shqiperia jone e dashur.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Krijoni Kontakt