Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Me vjen mire qe s'ma ke marre per ters krahasimin.

Mos ta marrim problemin kaq ngushte duke e kufizu ne faktin se ne fshatra votohet keshtu apo ashtu, se ne fund te fundit kjo eshte shoqeria shqiptare e shekullit te 21-te apo jo?

Mirepo ajo qe me brengos me shume eshte fakti se edhe brezi i ri qe per momentin ne politike identifikohet permes LW, nuk po tregon asnje shenje te nje sjellje politike ndryshe. Ato mjaftohen vetem me konstatime, me disa levizje populiste, me disa imitime te LPK se dikurshme (anetare te seciles ndjehen rehat ne LW), etj etj dhe ne fund shfaqen te pafuqishem sa i gjithe mundi perfundon ne Dri.

Kjo eshte humbje kohe dhe energjie!

Une e mendoj krejtesisht ndryshe menyren e te berit politike, sepse me veprimet e tua ne opozite u tregon qytetareve se si do te qeverisesh neser.

Jam kunder foklorit politik, frazeologjive si ne perralla me tupan ne emer te popullit ne themi keshtu e ne bejme ashtu.

Jane me te thjeshta punet se sa duken e kjo ka te beje me modelin (kostumin politik) qe zgjidhet per ta imitu.

Mjerisht modeli i mendimit dhe i veprimit te LW eshte krejtesisht jashte kohe!

Pajtohem me ty DYDRINAS.
    Spo na ofron as VV dicka ndryshe qe tna mbushe mendjen se eshte e duhura. Njoh njerin nga deputetet e saj qe banonte me qira ne Prishtine dhe pa e mbushur vitin si deputet po kerkon te bleje banese. Ne fakt njoh gruan e tij. Ajo ishte gjithashtu kandidate per deputete nga radhet e VV-se dhe megjithe respektin shume te madh per te,mund te ju garantoje qe bindjet e saj politike mund te jene ckado tjeter por jo te njejta me parimet e VV-se...Nje deshmi kjo qe VV ka zgjedhur ne te njejten menyre kandidatet per parlament si partite tjera....permes familjarizmit. E pse do te besoj une se sdo te ndodhe njejte edhe me tenderet?
    AUTOCHTHONOUS

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Pajtohem me ty DYDRINAS.
    Spo na ofron as VV dicka ndryshe qe tna mbushe mendjen se eshte e duhura. Njoh njerin nga deputetet e saj qe banonte me qira ne Prishtine dhe pa e mbushur vitin si deputet po kerkon te bleje banese. Ne fakt njoh gruan e tij. Ajo ishte gjithashtu kandidate per deputete nga radhet e VV-se dhe megjithe respektin shume te madh per te,mund te ju garantoje qe bindjet e saj politike mund te jene ckado tjeter por jo te njejta me parimet e VV-se...Nje deshmi kjo qe VV ka zgjedhur ne te njejten menyre kandidatet per parlament si partite tjera....permes familjarizmit. E pse do te besoj une se sdo te ndodhe njejte edhe me tenderet?
    Po si spo na ofrone more?!!
    Po i lam te gjitha protesta e VV,qe i ka bere per te miren e Kombit,per Mitrovic,per simbole kombetare,per decentralizim,bojkot kunder produketeve te serbis,protest kunder kriminelve serb qe vishin me vizitu Kosoves e shum e shum askione dhe protesta tjera.
    Por po kthehem te kjo protesta qe ke me 22 qershor,motoja e asaj proteste ishte "KUNDER HAJNIS",ky popull cdo dite ankohet se po vjedhin politikanet,spo punojne per popull,kurse kur u organizua protesta nuk dolen,kush i ka fajet Albini?!!,jo bre Albini po i ka fajet populli me injorat ne bote populli shqiptar.
    Paramendo bre a ka pas paraull me te kapshme me shqiptarski,se parulla "KUNDER HAJNIS",po prap toshave shqiptar nuk ja rrok...keta reagojne vetem kur vdesin urije,pffffffffff popull me injoranc te thell.

Tung.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Me vjen mire qe s'ma ke marre per ters krahasimin.

Mos ta marrim problemin kaq ngushte duke e kufizu ne faktin se ne fshatra votohet keshtu apo ashtu, se ne fund te fundit kjo eshte shoqeria shqiptare e shekullit te 21-te apo jo?
    E vertete, por edhe nuk eshte per mos t'u marrur ngushte. Ta ilustroj me nje rast te thjeshte dhe pastaj vleresoje si te duash. Nese e marrim shembullin e komunes se Kastriotit (ish- Obiliqi). Mbi 80% e Obiliqt eshte e ndare ne dy familje/fise. Komplet kjo komune eshte e lidhur me martesa, daja, halla, teze etj.
    Zgjedhjet ne kete komune i fiton ajo parti qe ofron me shume per keto dy fise. Perveq oferte publike behen edhe oferta te ndryshme jo-publike/private. Partite e reja e kane thuajse te pamundur qe te marrin vota ne kete komune, sepse partite ekzistuese i kane fut rrenjet shume thelle, me kohe.

Mirepo ajo qe me brengos me shume eshte fakti se edhe brezi i ri qe per momentin ne politike identifikohet permes LW, nuk po tregon asnje shenje te nje sjellje politike ndryshe. Ato mjaftohen vetem me konstatime, me disa levizje populiste, me disa imitime te LPK se dikurshme (anetare te seciles ndjehen rehat ne LW), etj etj dhe ne fund shfaqen te pafuqishem sa i gjithe mundi perfundon ne Dri.
    Nuk besoj se i gjith brezi i ri identifikohet me vetvendosjen. Vetvendosja jane te zhurmshem dhe per kete arsye shfaqen shpesh ne media. Ne kete menyre krijohet pershtypje e gabuar se e gjithe rinia mund te jete pas tyre.
    Po flas per pervojen personale. Ne disa nga protestat e para kam qene aktiv edhe une. Qysh atehere e kam verejte nje gabim te madh ne drejtimin e kesaj levizjeje. Me shume se gjysma e protestuesve mbante maica/bluza me portretin e Che Guevares!
    Ne nje kohe qe nuk kishim as gjysem dekade qe u cliruam nga Serbija me ndihmen e SHBA-se, te protestohej me bluza te tilla, me portrete te tilla...ishte paradoksale, shenje mosmirenjehjeje dhe kthim i shpines ndaj atyre qe na ndihmuam qe ta gezojme kete liri qe e gezojme tani.

Une e mendoj krejtesisht ndryshe menyren e te berit politike, sepse me veprimet e tua ne opozite u tregon qytetareve se si do te qeverisesh neser.

Jam kunder foklorit politik, frazeologjive si ne perralla me tupan ne emer te popullit ne themi keshtu e ne bejme ashtu.

Jane me te thjeshta punet se sa duken e kjo ka te beje me modelin (kostumin politik) qe zgjidhet per ta imitu.

Mjerisht modeli i mendimit dhe i veprimit te LW eshte krejtesisht jashte kohe!
    Nuk mundohem ta mbroj asnje parti apo levizje politike. Vetvendosja mund te deshmohet me ardhjen ne pushtet, deri ateher ka te drejte qe te shfaq paknaqesite ne menyra te ndryshme, por brenda kornizave ligjore kushtetuese.
    Pajtohem qe thirrjet populiste jane te demshme dhe i perkasin nje kohe te kaluar por vetem ne rastin kur keto thirrje perdoren nga parti apo levizje te ndryshme politike, per qellime te ndryshme partiake/politike.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 25-06-2011 mė 11:19

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Njerzit e mdhenj jon si lisat ne fund te pyllit.
    I till esht z.Albin Kurti esht dashur te prihet lisi Millosheviq,Stamboliq e qethoviq te vije ne dukje ky lis i madh i Kosoves.
    Jo gjithmon esht dukur tradhtia ,jo gjithmon ...por nji dit te palarat u jon dukur njerzve tan te politikes.
    U desht te pritet 40 vjet te shihen tradhtit e Alia Shiqiriut siq e quante Enver Hoxha shokun Ali Shukriu.
    Si ishte i vetem ,ai kishte plot shok e shoqe te partis qe e ndiqnin kemba-kembes.

Nji shqiptari, sot ne politik duhet percjellur aktivitetin e tij, ta mesosh se kush esht e qa esht ..ne ate statuj,qe per politikanet tan ,ne te shumten e rasteve tamam ju pershtatet emertimi statuj e gjall qe frymon me mushkri te huazuara.
    Jom lodhur si qytetar i kti vendi me/ politika te tyre te holla/ dhe ne perfundim kome arritur ta kuptoi se si popull kemi deshtuar.

S jom i vetmi i zhgenjyer...
    Kjo mbase per dike ska rendsi,ose me mir do thosha se nuk i hyn ne pune dikujt paknaqsia e qytetarit,edhe pse qytetari esht treguesiose pasqyra e politikanitose politik bersit.

Edhe pse tema eshte rreth z.Albin kjo se a e duan,e duam apo dikush qe mund ta ket respektin si nji shqiptar, do thosha i madh ta lem menjan.
    Kjo qe esht aq aktuale dhe brengosese per ne sikur mese pakuna brengos ,shqetson ,esht fakti se si popull presum mrekullit te na ndodhin spontanisht ose duke u besuar thashethemeve te politikajve tan te cilet as qe po dhen minimumin e suksesit ne politik berjen e nji kombi unik dhe te nji shteti qe ka kuptim.
    Ajo qe mese tepermi me iritoj dje gjersa po degjoja nji politikan ,qe tani esht duke u konsideruar nga nji pjes injorantesh si baba i kombit .,mbase edhe babai i kombit qe zhben nji komb, mund te quhet baba por vetem nga te pa diturit.
    deri sa fliste per politikat kombtare ai u fokusua te Natoja,tek ndryshimet klimaterike ne Indonezi,deri tek Rusia e qeshtjet lindje-perendim sikur i droguar fliste ne gjuhet e minoritetit ,qe per nji minister e konsideroj si gjest te turpshem dhe poshtrues.Ai si tha dy fjal per kto gjepat qe po shkyhen per dit te enklavizimit e me fillozofonte per Kine e Azerbejgjan,mjerim e quaj kte gjendje te dierve tan ne politik.

Kosova po hecen prapsht,kte vetem ata qe skan gjak shqiptari mund te mos e shofin sepse jon verbruar ose si vret ky ralitet i dhembshem ,kurekihet parasysh gjith ato viktima qe i lam pas ,dhe me e keqja esht se i harruam.
    Ky mallkim i shpirtit te tyre do na kushtoi shum shtrenjet nji dit,edhe pse per dike ajo dit i duket shum e larget edhe nese ndodh pas 100 vjete pas 1000 vjete,ose edhe sikur neser te ndodh ai ndeshkim nga mallkimi, nuk e vret ne ndergjegjen e tij.

Albini esht nji,ai smund te bej qudira e as mrekulli,por duhet ne ti hapim syt se historia po hec dhe ora e saj nuk ndalon as me Hashimin e as me Stojanin e Jovanin ,por te mos e perkrahesh Albinin do te thot te jesh ose injorant ose tradhtar.
    Uroj ta kemi Albinin tamam Alb.

[QUOTE=illyrian rex;3138670]

E vertete, por edhe nuk eshte per mos t'u marrur ngushte. Ta ilustroj me nje rast te thjeshte dhe pastaj vleresoje si te duash. Nese e marrim shembullin e komunes se Kastriotit (ish- Obiliqi). Mbi 80% e Obiliqt eshte e ndare ne dy familje/fise. Komplet kjo komune eshte e lidhur me martesa, daja, halla, teze etj.
    Zgjedhjet ne kete komune i fiton ajo parti qe ofron me shume per keto dy fise. Perveq oferte publike behen edhe oferta te ndryshme jo-publike/private. Partite e reja e kane thuajse te pamundur qe te marrin vota ne kete komune, sepse partite ekzistuese i kane fut rrenjet shume thelle, me kohe.
    E vertete por kjo eshte shoqeria shqiptare sot. Prona kapitaliste do te ēoje dhe ne shthurjen e kesaj menyre tradicionale jetese, sepse kjo eshte pengese zhvillimi. Te nje teme per pronat ne Shqiperi, jam shprehur se ne fshat duhet te zbatohet nje takse e larte ndaj tokes, ne menyre qe te behet e mundur punimi dhe shitblerja e saj, gje qe do te ēoje dhe ne shthurjen e pronesise se vogel dhe per me teper ne shthurjen e fshatit tone tradicional dhe krijimin e nje shoqerie te bazuar ne interesa te tjera dhe jo ne lidhje gjaku.

Nuk besoj se i gjith brezi i ri identifikohet me vetvendosjen. Vetvendosja jane te zhurmshem dhe per kete arsye shfaqen shpesh ne media. Ne kete menyre krijohet pershtypje e gabuar se e gjithe rinia mund te jete pas tyre.
    Po flas per pervojen personale. Ne disa nga protestat e para kam qene aktiv edhe une. Qysh atehere e kam verejte nje gabim te madh ne drejtimin e kesaj levizjeje. Me shume se gjysma e protestuesve mbante maica/bluza me portretin e Che Guevares!
    Ne nje kohe qe nuk kishim as gjysem dekade qe u cliruam nga SHBA-ja, te protestohej me bluza te tilla, me portrete te tilla...ishte paradoksale, shenje mosmirenjehjeje dhe kthim i shpines ndaj atyre qe na ndihmuam qe ta gezojme kete liri qe e gezojme tani.
    Me kete nuk kisha parasysh te gjithe rinine ne Kosove, por ate pjese te rinise qe eshte aktive ne politike.

Levizja ne vetvete nuk eshte gabim (One of the penalties for refusing to participate in politics is that you end up being governed by your inferiors - Plato), por jane gabim rruget dhe menyrat qe perdor ajo per te realizuar qellimet.

Une e shoh thjesht si nje rebelizem!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 25-06-2011 mė 11:18

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    illyrian,
    nje tjeter se kisha citu po ty spo durohem.
    Ti po kritikon dhe me disa nga gjerat qe thu ti(pak fare) pajtohem,po ti spo na jep alternative.
    Anita, nuk te kam kthy pergjigje ne kete pjese dhe mund te duket si shmangie e qellimshme dhe pse kjo nuk ishte arsyeja.
    Secilen kritike mund ta lexosh si alternative.
    Nese ne Mitrovice mbahet situata e tille per interes te disa individeve dhe kjo kundershtohet nga ana ime, alternativen mund ta gjesh te arrestimi i ketyre personave dhe shtrirja e autoritetit ne veri. Kete une nuk mund ta bej, por kete duhet ta bej qeveria.

Nese dihet (vetem nje i painformuar nuk e di) se ne secilen ndermarrje te privatizuar paguhet nje shume e te hollave ne forme haraqi per persona te caktuar, eshte qeveria ajo qe duhet te kujdeset qe kjo mos te ndodhe...une ate nuk mund ta parandaloj.

Nese dihet se cilesia e gjykatave eshte e ngjajshme me cilesine e gjykatave ne vendet me te korruptuara te Afrikes, eshte qeveria ajo qe i krijon kushtet per nje gjyqesor me te afte...duke ndertu objektet e duhura, duke i ngrit pagat, duke i ndeshku te korruptuarit dhe duke e shtu numrin e gjykatesve.

Ata nuk jane te interesuar per alternativa, se alternativat i dijne edhe vet ata!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Anita, une nuk karakterizohem si person qe urrej apo qe dperkrah dike skajshem, deri ne servlizem. Kushdo qofte ai.
    Hashim Thaqin e perkrah per deklrataen e tij menjehere pas luftes e cila ishte 'une marr pergjegjesine per luften e ushtris clirimtare te Kosoves deri ne diten e clirimit'. Kjo per mua ka domethenie te madhe. Hashim Thaqin e perkrah kur jane ne pyetje akuzat e pabaza te Dick Martyt dhe Del Pontes...me nje fjale e perkrah ateher kur mendoj se duhet te perkrahet.
    Deri ktu gjithcka mire. Sa mendon si une mire ndryshe keq je(kshtu eshte shqiptarqe).

Nuk e perkrah kur jep premtime dhe nuk i realizon. Po e marr nje shembull te vetem sepse ka shume. E premtoi 'luginen e silikonit', po shohim vetem lugine te korrupsionit.

Bile edhe ketu pajtohem deri diku me ty. Vecse per ate luginen... une e kam dite qe eshte premtim fushate. Askund ne bote partite ne pushtet nuk realizojne te gjitha premtimet e dhena ne fushate. Keta tanet e teprojne, po jo vec njera parti po te gjitha. Premtimet me ne ere mendoj une i ka dhene VV gjate fushates. Alla donkishotiane bile.

Nuk e perkrah kur eshte ne gjendje te formoj qeverine me minoritete dhe lejon te shtrydhet nga minoritetet e nga partite qe mezi e arriten pragun vetem e vtem qe te qendroj ne pushtet edhe nje mandat. Ky nuk eshte shembull qe mund te jep nje lider per popullin e tij.
    Si lane tjeter zgjidhje. A te duket ty i drejte koalicioni me AAK me kusht qe ajo te kishte kryeminstrin (sepse keshtu kandidati i kesa partie mund te udhehiqte edhe partine ndersa si president jo)? Ose do te ishte edhe me pak demokratike nese PDK do tu jipte qeverine nje koalicioni LDK-AAK.

Anita, jozyrtarsiht, nga persona qe jane mire te informuar, kam degju se para perpilimit te listes zgjedhore te zgjedhjeve te fundit, Hashim Thaqi ka kerkuar tereheqjen e tij nga kandidimi per kryeminister. Kjo nuk eshte lejuar nga struktura te ndryshme kriminale qe po e mbajne peng Kosoven, sepse ne kete menyre do te vinte fundi i bizneseve te felliqta qe i kam cek me heret. Ne njefar menyre Hashim Thaqi eshte peng i ketyre strukturave.
    Mund te jete e vertete kjo qe Thaqi ka kerku te jape dorehedje vec sme besohet qe ai eshte peng i dikujt. Opinioni im ky. Nga sa kam njohuri per te(se njoh familjarisht e ai as qe e din qe ekzistoj une po nga sa kam lexu). Prite kur tme quajne militante te PDK-se.
    illyrian,mua nuk me pelqen kur cdo veprim i qeverise quhet i gabum edhe pse e di qe jo gjithcka po shkon vaj....... E me prishin nervat individet qe sdine te formulojne nje fjali pa 10 gabime e flasin me kompetence per Hashim Thaqin thu ti i kane ru lopte bashke. Ska kry kurre fakultet pati deklaru njeni. Une e di nga daja im(meqe ra fjala i Dugagjinit dhe ithtare te LDK-se) qe Thaqi ishte nje nder studentet me te dalluar ne shoqerine e tyre,te gjithe studente te zot e me vone te sukseshem ne jete. Ose dikush tjeter qe thote Thaqi ska luftu kurre. E une i mbaj mend shume mire poliset kur na kane hy ne shtepi per shkakun e aksionit ku u vrane poliset serbekah mesi i te 90ve e ku pjesmarres ishte hashim Thaqi. E per cfare arsye e denuan gjykatat serbe qe ne te 90tat me 20 vite burgim? Per syte e bukur a?
    Apo Thaqi sben te jete kryeminsiter se eshte katundar? Kete e thone katundaret vec.

Ata qe e kane pa dokumentarin e BBC-se "Ngritja dhe renia e Milloshevicit" e dine opinionin e Ollbrajt-it per Thaqin. Ai ishte nje djale me edukate dhe kulture per perendimin dhe pervec te tjerash i pashem-thote ajo.Me vie keq qe e kam harru fjale per fjale ate fjaline.

lol

Nese nuk e mbledhim shumen do te jemi te detyruar qe te lexojme serish 'margaritaret' e ngjajshem, nga po ai 'margaritari'. lol
    [/QUOTE]

Me ose pa shume kemi me lexu margaritare nga ai"margaritari". Ai hyn ne forum vec per te kundershtu te gjithe. e ka kape me Agim Docin tani. Shyqyr zotit qe Agim Doci nuk e din me kend po debaton. Shyqyr.
    Ca me ba. I ka forumi keto.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 25-06-2011 mė 15:07
    AUTOCHTHONOUS

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Ne disa nga protestat e para kam qene aktiv edhe une. Qysh atehere e kam verejte nje gabim te madh ne drejtimin e kesaj levizjeje. Me shume se gjysma e protestuesve mbante maica/bluza me portretin e Che Guevares!
    Ne nje kohe qe nuk kishim as gjysem dekade qe u cliruam nga Serbija me ndihmen e SHBA-se, te protestohej me bluza te tilla, me portrete te tilla...ishte paradoksale, shenje mosmirenjehjeje dhe kthim i shpines ndaj atyre qe na ndihmuam qe ta gezojme kete liri qe e gezojme tani..
    Po me doket qe ky eshte paparaparagjykim.. aaa, qa po thue ti rex iliriani..?
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-08-2005
    Postime
    435
    Albin Kurti zgjidhet kryetar i VV?
    Dmth deri tani ky nuk paska qene kryetar i VV i zgjedhur ne menyre demokratike?
    Si eshte e mundur qe ky te kerkoje ligj e drejtesi kur deri tani ne VV paska qene jo me te drejte demokratike dhe ligjore?

Nuk po them se Hashim Thaci eshte me i mire, asnjeri e as tjetri nuk kane vizion te drejte per Kosoven.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Anita, nuk te kam kthy pergjigje ne kete pjese dhe mund te duket si shmangie e qellimshme dhe pse kjo nuk ishte arsyeja.
    Secilen kritike mund ta lexosh si alternative.
    Nese ne Mitrovice mbahet situata e tille per interes te disa individeve dhe kjo kundershtohet nga ana ime, alternativen mund ta gjesh te arrestimi i ketyre personave dhe shtrirja e autoritetit ne veri. Kete une nuk mund ta bej, por kete duhet ta bej qeveria.

Nese dihet (vetem nje i painformuar nuk e di) se ne secilen ndermarrje te privatizuar paguhet nje shume e te hollave ne forme haraqi per persona te caktuar, eshte qeveria ajo qe duhet te kujdeset qe kjo mos te ndodhe...une ate nuk mund ta parandaloj.

Nese dihet se cilesia e gjykatave eshte e ngjajshme me cilesine e gjykatave ne vendet me te korruptuara te Afrikes, eshte qeveria ajo qe i krijon kushtet per nje gjyqesor me te afte...duke ndertu objektet e duhura, duke i ngrit pagat, duke i ndeshku te korruptuarit dhe duke e shtu numrin e gjykatesve.

Ata nuk jane te interesuar per alternativa, se alternativat i dijne edhe vet ata!
    Une nuk pata kohe te pergjigjem ketu. Atje me lart nuk kam qene shume e qarte prandaj po e qartesoj ketu ate qe kam dashur ta them. Me alternative mendoja partine dhe liderin ndryshe nga PDK e Hashim Thaqi. Ndryshe,mendoj me te mire.
    Me krejt keto qe ke thene ti pajtohem.
    Une pajtohem qe Hashim Thaqi (spo flas per qeverine) duhet te gjeje mundesite per te parandalu veprimet joligjore te vartesve te tij. Po perseris jam e vetdijshme qe jo gjithcka po shkon vaj.....Por jam e bindur qe ai po ben me te miren nga sa do te benin secili nga akteret(nuk gjeta nje fjale shqipe me te pershtatshme) politik te momentit ne Kosove. Dhe mendoj qe do te bente edhe me shume sikur te mos ishin ngritur te gjithe ne kembe per ti zene frymen shtetit te ri;te huajt me plot vetdije dhe tanet me ose pa vetdije.
    Te tjeret i kemi provu pothuj te gjithe. Perjashto Albinin i cili me gjithe respketin qe kam per te, nuk me mbush aspak mendjen se eshte personi i duhur per te udhehequr me Kosoven......

Mu prish lezeti i kafes illyrian. A permdendet politika dhe politikanet tane me sabah, duke qene ne rregull me trute?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 26-06-2011 mė 01:24
    AUTOCHTHONOUS

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •