sa mire iahte koha e gjysheve tona si pyste njeri
po keto femrat sot der ver me shume se ne flasin
ku iku mer tradita jone e shqiptarit cohunu burra se na mbyten grate
sa mire iahte koha e gjysheve tona si pyste njeri
po keto femrat sot der ver me shume se ne flasin
ku iku mer tradita jone e shqiptarit cohunu burra se na mbyten grate
JO SEKS PARA MARTESE
Nuk e di, po meshkujt aty e kane kenaqesine. Kur te rriten femijet e te shkojne ne shkolle, e te marrin cmime e kupa, e kur te therrasin cunin para te gjitheve- Ky cmim shkon per Filan Fistekun. Edhe do krekoset nga kenaqesia. Filan Fisteku mori cmimin e pare per esse-n me te mire. Hehe he's my son - do thote ai.
Se me mbiemer tjeter- gjithmone do jete- is he your son? LOL
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
ca thoni bre :P cuni im mbiemrin e nuses wiiiiiiiiii never
mine and only mine :P
tani nuk eshte pun ego or something like that
eshte thjesht femija emrin e burrit ene pik se lun topi
kur ishte gruja shtatezane i thash po eshte vajz vi emrin si te duash
aman po eshte djal hap krahun se :P
kjo eshte per mua kurse per ju beni si tjua a doj zemra :P
Partizoni
nahh aspak, do thoj "he is my son" edhe me mbiemrin e gruas pasi dhe nese kishte mbiemrin e te atit, nuk do ndihej me krenar ngaqe ka mbiemrin e tij, ne fund te fundit femija perbehet nga te dy...ai vetem krenohet kur i thot dikush qe i ngjan vajza ose nese kam djal ne te ardhen dhe i ngjan atij...apo ndonje karakteristik qe i ngjason atij, por per mbiemer se kemi aq problem...as un vete sdo mendoj "oh vajza ime" ngaqe ka mbiemrin tim
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
well qe mos te mburemi kot jo keshtu ose ashtu
gruja ime ka mbiemrin tim edhe eshte nje gje qe nuk e diskutuam ndonjehere
thjesht ajo mori mbiemrin tim gje qe i like
por edhe nese deshironte te mbante mbiemrin e saj mua sme prishte pun pasi i love her way tanto :P
Kurse per femijen as behet fjal timin edhe vetem timin :P
edhe pink me lart ka te drejt qe neve burrat mburemi cik ashtu shikoj vllan sa here loz cuni i ti soccer edhe ben gol ai ja ben is my son my son capish jo per gje po ne bluz ka edhe mbiemrin e familjes time ;P
te pershendes
Partizoni
hahaha, capish mo capishPer femijet jam dakord edhe une 100% qe te mbajne mbiemrin e babit, ketu po diskutohej thjesht per grate.
Ti nuk do e kisha problem dmth nese ajo s'do e kishte ndryshuar mbiemrin...ok, "ju informojme qe ju sapo hyte ne grupin e "open minded"(per te mos thene ne grupin e "jo-burrave"!) hahaha!
La vita non si spiega, si VIVE!
Ne fakt rexhina une kur degjoj nje femije qe mban mbiemrin e te jemes gjithmone mendja me vete qe ai jeton vetem me te jemen dhe jo me babane, ose me keq sse njeh fare babane. Ketu ne Usa sado qe nuk jetojne bashke femijes perpiqen ti japin emrin e te jatit.
Une personalisht se kam fare problem te mbaj mbiemrin e burrit edhe pse imi tingellon me bukur.Eshte thjesht nje mbiemer, asgje me shume per mua. Sot e ke neser mund ta ndryshosh.
![]()
Feelings change - memories don't.
po te kuptoj shume mire...eshte pshm nese shikon nje femije te vogel me floke te shkurtra dhe mendon sikur eshte djalnjerzit automatikisht mendojn per dicka qe eshte me e degjuar, apo "the norm"... edhe un besoj do mendoja te njejten gje nese kisha mbiemrin e burrit dhe femija gjitheashtu...biles edhe kur i them dikush mbiemrin dhe shikojn qe kam unaz, mendojn se mbiemri im eshte mbiemri i burrit...dhe te garantoj nese burri ndryhon mbiemrin tek mbiemri im, automatikisht njerzit do mendojn se eshte mbiemri i tij
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt