Close
Faqja 47 prej 80 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 799
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

projekti21_dk

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Kur mbrëmë e pashë në TV kryetarin e fraksionit mysliman "Bashkimi" Fuad Ramiqin, i cili u deklarua se nuk e njeh BIK-un, për nga fizionomia pata përshtypjen se është një ashkali.

Po a e di ky njeri çka do të thotë namaz?! Në namaz edhe gjarpri po të kafshojë t'i s'guxon të lëvizësh se e perish namazin.

Atë ditë po edhe sot nëse kanë dalë në protestë të gjithë ata njerëz nuk e kanë falur xhumanë. Mos luani me rregullat e religjionit he Zoti marrtë hak në juve e ju vraftë për së kthjellëti!
    inderuari prjoket
    i kam lezuar shpesh disa shkrime tuaja dhe te them sinqerisht se shum nga to kan qen me permbajtje kombtare dhe patriotike
    sa i per ket ktyre te ashtuquajturve xhemat pra fjalen e ckam per kta vehabistat e kosoves kta i kontrollon sa un kam njohuri nje i ashtu quajturi hoxh shefqet krasniqi pra ky shefqeti i ka perzi punt e fes edhe ne politik duke ju tregu xhematit se kent esht mekat ta votosh e kend esht sevap ta votosh

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    inderuari prjoket
    i kam lezuar shpesh disa shkrime tuaja dhe te them sinqerisht se shum nga to kan qen me permbajtje kombtare dhe patriotike
    sa i per ket ktyre te ashtuquajturve xhemat pra fjalen e ckam per kta vehabistat e kosoves kta i kontrollon sa un kam njohuri nje i ashtu quajturi hoxh shefqet krasniqi pra ky shefqeti i ka perzi punt e fes edhe ne politik duke ju tregu xhematit se kent esht mekat ta votosh e kend esht sevap ta votosh
    Të faleminderit beni ( po ne njihemi ngahera dhe besoj e ke parë edhe ti se me ty kurrë kundërthënie nuk kemi pasur, por po përfitoj nga "shoqëria " edhe ty po ta jap një vërejtje, sikur dy drenicakëve të mi: drenicaku dhe ardit mustafa; nganjëherë kur zemëroheni nuk përmbaheni. më pëlqen guximi yt se i thua gjërat sic duhet)

Sa i përket shkrimti tim besoj e ke të qartë se mua nuk po më interseson cka është namazi në këtë rast dhe a a mbeti apo u fal xhumaja. Shpata ime kësaj radhe qëllon tejtër kund: te fraksioni vehabist që ështe¨shumë më i rrezikshëm se kur e kemi pasur shkaun këtu, sepse shkau ishte i huaji dhe me të mund të luftonim, e halli është si t'ia bëjmë me këta që janë të gjakut tonë. A qitet pushkë në "vëlla" ( ani se këta neve nuk na kanë vëllezër, vëllezër këta i konsiderojnë arapt, afgantë, somalezët....
    Shpesh kur ua sjell këtyre ndonjë hoxhë përparimtar, is Xhabirin, a Driton Morinën këta kërcejnë si zorra në prush se u djeg. Fatmirësisht në bazë të këtij shkrimi e kam konstatuar se shyqyr shumica e popullit nuk qenkan me këtë farë të fëlliqt!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Këtu ka gallatë për Zotin.
    Imagjinoj surratin e një anglezi duke dëgjuar një kokërr injoranti që i thotë "shteti katolik anglez". Mirë që nuk na dëgjon bota se çfarë hajvanësh kemi mes nesh se nuk na fusin as me viza në BE.
    Lëre lëre. Kanë lajthitur trurëve.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin

Forumi i Te Rinjve Muslimanë

NJOFTIM: Ne kohen e drekes eshte arrestuar sot Fuad Ramiqi i cili pritet te jep deklaraten e tij ne polici e me pastaj pritet te shihet se çfare do te ndodh më tutje...
    Bëhët e ditur se para pak kohe është liruar Fuad Ramiqi
    Të kalbet në burg kushdo që prish rendin publik.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Imagjino quhen vehabist ata që përkrahën protestën e Lëvizjes Bashkohu për të cilën anëtari Projekti21_dk denoncoi se na qenka gjoja fraksion.
    Duhet të ndalemi pak, nëse themi se paska elemente vehabiste atëherë ketu bëhët fjal për Naim Ternaven dhe Sabri Bajgoren, ja po ju sjelli prononcimet e tyre, sot Sabri Bajgora në edicionin e lajmeve përkrahu protestën e Lëvizjes Bashkohu, të njejtën gjë e kishte bërë edhe Myftiu Naim Ternava në emisionin Info Magazine të Klan Kosovës.

Prononcimi i Myftiut Naim Ternava

Prononcimi i Kryeimamit Sabri Bajgora

Analizë:

Nga e gjithë kjo që po shihet dhe po lexohet na del se Projekti21 nuk është kundër të ashtuquajturit Vehabizëm, por rrjedhimisht është kundër Bashkësisë Islame të Kosovës (që nënkupton se është kundër fesë Islame). Kjo shumë e natyrshme, pozicionohuni si antiislamist dhe askush nuk do t'ju akuzoj për këtë, por mos u fshihni gjoja nën petkun e islamit po e luftojmë vehabizmin sepse realisht ketu një kemi një koordinim të plotë midis Lëvizjes Bashkohu dhe Bashkësisë Islame të Kosovës
    Kombi mbi të gjitha

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Të kalbet në burg kushdo që prish rendin publik.
    Epo ja që nuk u kalb, u lirua
    Kombi mbi të gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    I dashur ( nuk po ta përmendi emrin ), këtu jam vetëm unë që kam shkruar dhe nuk kam shkruar në emër të krejt drenicakëve.
    Është i pasaktë konstatimi se po sulmoj myslimanët. Unë vetë jam mysliman, por mysliman i burimit dhe jo i fraksioneve e sekteve. Besoj je në njohuri se feja myslimane i ka mbi 70 sekte ( fraksione ). Unë do ta mbaj atë "fraksionin" mysliman me të cilin kam lindur unë dhe bashkëmoshatarët e mi dhe cdo fraksion tjetër është i papranueshëm, e sidomos ky fraksioni që kohëve të fundit po pretendon të jetë shumë aktiv, sepse është fraksioni më i ndyrë!
    Te gjithe shqiptaret jane asij Musliman sikurse ti e shkrove (bold) , ose ne 90% .
    Shiqo zoteri , edhe une si Beni i kam lexu postimet e tuja dhe kane qene te mireseardhura tek une , se paku kam mesu dicka ng ju por kjo theme qe e hape , per mu eshte fyese , jo qe jam ndonji fetar , se nese don me dit qe 20 vite skam qen ne Xhami , edhe gabimet fetare i bej prej ne mengjez e deri ne mbremje ..dhe jo qe ti projekti21 e ke hap me prapavij tjeter , por komentuesit qe jane me asi prapavije i shfrytezojne keto thema per tia aritur qellimeve te tyre ( qe kurr ate film skan per ta pare ) , besoj qe je bind nga komentet e tyre ne kete faqe , ke me bollek .
    Pra z.projekt , pse nuk hapni thema kunder kishave "greke" qe jane ndertu nga financat greke dhe qe jan shum me te rrezikshme per kombin se sa nje Xhami qe njerzit kan shum te drejte te falen ne Xhami e jo neper rruget e Tiranes edhe Prishtines ?
    Hapni , hapni njiher ta shofim se a do te mbushen 10 faqe per nje dite nga komentet e gjakeprishurve .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 25-06-2011 më 18:26

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Harrova te ceki , 4 tema jane hapur te njejte
    Nje dite keni per te na ngran per se gjalli

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Këtë jam duke e thënë prej fillimit!

Kosovë Islamike (për nga disponimi i bindjeve fetare të ketij populli shqiptar)

E jo për nga kushtetuta, kushtetuta mbetet ajo laike
    .
    Si eshte e mundur qe populli "musliman" i Kosoves t'i jep vetes ligje qe jane laike dhe si te tilla ne kundershti me fene islame?

Une mendoj se me drejt eshte te thuhet se per shumicen e popullit kosovar feja islame shihet si nje mbeturine e te kaluares, dhe shkundet kudo qe eshte e mundur te shkundet.

Ne kete menyre arrin te gjesh kuptim ne mes te dy ceshtjeve kontradiktore: Te qenurit "musliman" te kosovareve, por edhe refuzimit te tyre te fjales se Allahut (me ligje laike).

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Te gjithe shqiptaret jane asij Musliman sikurse ti e shkrove (bold) , ose ne 90% .
    Shiqo zoteri , edhe une si Beni i kam lexu postimet e tuja dhe kane qene te mireseardhura tek une , se paku kam mesu dicka ng ju por kjo theme qe e hape , per mu eshte fyese , jo qe jam ndonji fetar , se nese don me dit qe 20 vite skam qen ne Xhami , edhe gabimet fetare i bej prej ne mengjez e deri ne mbremje ..dhe jo qe ti projekti21 e ke hap me prapavij tjeter , por komentuesit qe jane me asi prapavije i shfrytezojne keto thema per tia aritur qellimeve te tyre ( qe kurr ate film skan per ta pare ) , besoj qe je bind nga komentet e tyre ne kete faqe , ke me bollek .
    Pra z.projekt , pse nuk hapni thema kunder kishave "greke" qe jane ndertu nga financat greke dhe qe jan shum me te rrezikshme per kombin se sa nje Xhami qe njerzit kan shum te drejte te falen ne Xhami e jo neper rruget e Tiranes edhe Prishtines ?
    Hapni , hapni njiher ta shofim se a do te mbushen 10 faqe per nje dite nga komentet e gjakeprishurve .
    Respekt për ty Genti dhe më vjen mirë që dhe këtë kritikë shumë të sinqertë.
    Edhe unë pajtohem se kurrë nuk do të lejojmë "ta shohin atë film".
    Sa për kishat në Shqipërinë e Jugut nuk po flas, sepse nuk më shkon për dore të trilloj të shkruaj gjëra që nuk i njoh. Unë nuk e di si ështe¨situata atje. Për ato probleme duhet të shkruajnë vendësit.
    Ka dhe një fjalë të urtë:"Secili le ta pastrojë oborrin e vet". Besoj kjo temë që kam hapur i përkat oborrit tim dhe unë e di cka kam në oborr.
    Unë nga kjo temë po kërkoj që çështjet të zgjidhen në rrugë institucionela dhe jo nëpër rrugë aq më tepër me dhunë. Kjo jep imazh të keq edhe në botë, se bota i përcjell këto. Paramendo për gabimet tona e humbëm FMN-në, paramendo cfarë katastrofe do të ishte sikur ta humbim edhe ndihmesën evropiane e amerikane, s kinse ne po duam një shte "me sheriat" ( islamik )
    Po e pe¨rsërit. unë jam mysliman dhe besoj jam më msyliman se disa që po i shoh këtu. Unë nuk synoj që të përfitoj nga padija e tjerëve në emër të fesë. Besoj të kujtohet Pardia e Drejtësisë ( bile e ka pasur disi një emër: NË EMËR TË ZOTIT ), por dështoi bile qe shuar një herë... nejse

respekt për ty e për gjithe¨ata që ia duan të mirën Kosovës ( joislamike - kupto me mysliman por jo me sheriate e ku di unë arabistance e turkoshake! )
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 47 prej 80 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •