Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    me mundesi.
    eu po e meqme ish kan plaka,e matirati ministrin e mbrendeshme,me pas kan mir tha ishit vra ju e jo djali jem bre fare dalshi hahahaha

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Keni besim tek ne. Mos merziti ju, priteni fundin. Jeni ne doren e clirimtarve. Jo te dezertorve.
    A ste vjen turp ty hiq ??

O zot hapi mendjen ketyre qe nuk shofin , apo ndoshta ska faj zoti se ti me larg se Drenica ske dal , e aty Hashimi e ka bo si me ju dok New York .

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    A ste vjen turp ty hiq ??

O zot hapi mendjen ketyre qe nuk shofin , apo ndoshta ska faj zoti se ti me larg se Drenica ske dal , e aty Hashimi e ka bo si me ju dok New York .
    Ti e kalle krejt.

Mire, na trego dicka te re ti. Apo edhe ti sikur opozita sjellesh ne nje rreth vicioz pa dit cka je ka thu.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ju ishalla po ua shtrengon Serbi me e vu "Dogana e Kosoves", Republika e Serbise ne vula. Vetem atehere u mbushet mendja ju.

Pra, 17 Shkurti u shemb. Republika e Kosoves nuk ekziston me dhe Serbia tani ka te drejte te ngrije njohjen e Kosoves ne OKB me arsyen se ky shtet vete ka hequr dore nga statusi i tij.

Turp
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ju ishalla po ua shtrengon Serbi me e vu "Dogana e Kosoves", Republika e Serbise ne vula. Vetem atehere u mbushet mendja ju.

Pra, 17 Shkurti u shemb. Republika e Kosoves nuk ekziston me dhe Serbia tani ka te drejte te ngrije njohjen e Kosoves ne OKB me arsyen se ky shtet vete ka hequr dore nga statusi i tij.

Turp
    Vete e dha komentin, vet ja fute pergjigjen, e bere ngrirjen ne OKB. A ka dicka tjeter? Po te pengon perparimi ne negociata dhe vendosja e pikave doganore. Po te pengon qendrimi europian se pa u njohur kosova shtet nga serbia ska BE per serbine. A paska depertu virusi ( ne zhdukje) albin edhe atje aa?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Mendoi se zerat e bashksis nderkombtare se serbia sdo hyj në EU pa njohur Kosovën jan vetem zera qe ti ven në gjume Shqiptaret sepse ka vite që Kosova esht ka shkon nderjt krijimi të nje Lichtenstein-i në zvicerr që esht dhe keshtu do jete Kosova për serbin.
    Kjo ska filluar me hashim thaqin por me Brahim Dinarin dhe vazhduar me Hashim panlen sepse me brahimin skishin besim pa i futur dhe keta tjeret ne valle dhe tani shqipet po shtyhen cili po hedh valle me mire !

Ti vetem shiko se kush esht ne Qeveri, kush jan keta njerz dhe qfar kan sakrifikuar për Kosovë keta ndoj here ?

Pacolli
    Kusari Lila
    Enver Hoxhaj
    Kuqka hajredin milici
    e kesi klysh tjer te Hashim panles

plot UDB-ash e ka mbush partin dei te berat buzhala djali i spijunit

grepi, dora vetë

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Vete e dha komentin, vet ja fute pergjigjen, e bere ngrirjen ne OKB. A ka dicka tjeter? Po te pengon perparimi ne negociata dhe vendosja e pikave doganore. Po te pengon qendrimi europian se pa u njohur kosova shtet nga serbia ska BE per serbine. A paska depertu virusi ( ne zhdukje) albin edhe atje aa?
    Viruset dhe "kreret e shtetit" qe i diktojne disa persona si te tille, depertojne pa problem ne disa vende e mendje njerezore. Shpelarja e trurit eshte sot forma me e perdorshme nga shume media e politikane. Ke rene pre e kesaj mendoj dhe ti.

Sa per ate qe the, pa njohur Kosoven nuk ka BE per Serbine, e kam degjuar shume mire. Por nje dite mbas kesaj, ne vete ja bejme gjemen vetes dhe themi nuk ka Republike te Kosoves.

Edhe sa per pergjigjen qe dhashe ne lidhje me OKB, normal qe nuk te njef OKB perderisa ti nuk e njeh veten si Republike.

Te gjitha sa thashe une me lart jane rrjedhime llogjike, dhe jo shpelarje truri siç te kane bere ty.

Ma shpjego pak, perse u hoq termi "Republika e Kosoves" Tash me thuaj, a eshte Kosova Republike apo nuk eshte? A eshte Kosova shtet sovran apo nuk eshte. A deshiron sovrani qe Kosova te mos jete Republike?

Dija t'u pergjigjesha dhe une pyetjeve me lart, por me shume me intereson t'u pergjigjesh ti.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Viruset dhe "kreret e shtetit" qe i diktojne disa persona si te tille, depertojne pa problem ne disa vende e mendje njerezore. Shpelarja e trurit eshte sot forma me e perdorshme nga shume media e politikane. Ke rene pre e kesaj mendoj dhe ti.

Sa per ate qe the, pa njohur Kosoven nuk ka BE per Serbine, e kam degjuar shume mire. Por nje dite mbas kesaj, ne vete ja bejme gjemen vetes dhe themi nuk ka Republike te Kosoves.

Edhe sa per pergjigjen qe dhashe ne lidhje me OKB, normal qe nuk te njef OKB perderisa ti nuk e njeh veten si Republike.

Te gjitha sa thashe une me lart jane rrjedhime llogjike, dhe jo shpelarje truri siç te kane bere ty.

Ma shpjego pak, perse u hoq termi "Republika e Kosoves" Tash me thuaj, a eshte Kosova Republike apo nuk eshte? A eshte Kosova shtet sovran apo nuk eshte. A deshiron sovrani qe Kosova te mos jete Republike?

Dija t'u pergjigjesha dhe une pyetjeve me lart, por me shume me intereson t'u pergjigjesh ti.
    E para;

Shteti Kosoves ( qeveria) qellim primar ka kujdesin per qytetaret e vet, qe dmth kujdesin qe njerzit ne Kosove te jetojne nje jete sa me te mire. Ne e dim qe keto jane bisedime teknike dhe si te tilla nuk kane interferim politik, si te tilla kane filluar dhe si te tilla do mbarojme.

Ne jemi njohur nga shumica e vendeve te BE si shtet i pavarur dhe sovran ( besoj pajtohesh), nga Serbia nuk jemi njohur. Nese ne vulat Doganore ne mes nesh dhe serbise shkruan ( Dogana e Kosoves, apo Policia e Kosoves) ne nuk jemi duke humbur asgje, ne jemi duke u bere praktik sa i perket asaj qe qytetareve tan te ju mundesohet te udhtojne permes serbise per te depertuar ne europe dhe vende te tjera. Nese ne nje vule policia shkruan "Policia e Kosoves" dhe jo "Policia republikes se Kosoves" ne jemi duke ja lehetesuar njerzve Kosovar nje jet me te mire.

Mirepo edhe Serbia do ti pranoj Pasaportat e republikes se Kosoves dhe leternjoftimet e republikes se Kosoves.

A don dicka tjeter a jo..?

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ti e ke pranuar heqjen e statusit Republike. Serbia nuk e ka pranuar akoma Pasaporten e Republikes se Kosoves. Je ne pozicionin e pritesit kur ke gjith mbeshtetjen e duhur per te qene ne pozicionin e gjuajtesit.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Ti e ke pranuar heqjen e statusit Republike. Serbia nuk e ka pranuar akoma Pasaporten e Republikes se Kosoves. Je ne pozicionin e pritesit kur ke gjith mbeshtetjen e duhur per te qene ne pozicionin e gjuajtesit.
    Interesant more jeni ju shume, ose e luni rolin e budalles ose jeni te till. Ti a e din se ende nuk ka nenshkrime te marrveshjeve, a e din? Nenshkrimet shkojne paktet, keto jane drafte, te cilat nuk jane nenshkruar ende.

Marrveshja Nderkombetare eshte ligj per palet pas nenshkrimit. E cila marrveshje e ka nje afat per veprim.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •