Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 90
    JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga G-2 Lexo Postimin
    o ilir mirena kallxona pse e ke mbiemrin e gjinise femrore !
    hej vec spo du me qellu une qe kom fol me ty kur ti peson infarkt nga nervoza ok. Qetesohu.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Po bres, kurr nuk paskna pa keshtu sikur keta dy ( 100%) nje person te dyte jane hahahah.

Kush, keta nuk guxojne me u sill nenks hiiicc, jane neper azile kund neper amerike latine .
    ....keta jan kopila serb, ikin prej Kosoves shkojn ne Franc edhe deklarohen se kan ik nga UCK-ja tu shpif lloj lloj rrene kunder UCK-s

...shum gjak t'prisht kan keta...

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga Hard Lexo Postimin
    ....keta jan kopila serb, ikin prej Kosoves shkojn ne Franc edhe deklarohen se kan ik nga UCK-ja tu shpif lloj lloj rrene kunder UCK-s

...shum gjak t'prisht kan keta...
    Po. Po se po shihet se po shkrujne me shume urrejtje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Gogi

Pra ti trego kush ka qen Babagjyshi i Berat Buzhales dhe kur esht vrar nga serbi ky far Babagjyshi ?
    Na trego pra kush ka qen dhe me qfar aktiviteti esht marr dhe pėrse e ka var serbi ?
    a Ka qen me Azem Bejten apo me Shaban Polluzhen apo me ka paska qen qe serbi e paska vrar ?
    mos ja fut ketu si kau peles se une po tė them edhe me data kur esht rrahur Baba i Berat Buzhales ne mes tė Katundit tė Cabiqitme dru i pėrgaditur enkas pėr te !!!!
    Pra ka dokumenta qe Baba i Berat Buzhales ka ndejt 3 muaj nė Burgjet e UCK-sė sepse sistematikisht i ka spijunuar Pozitat e UCK-sė vendiet ku ata rrinin ne ato kohe tė veshtira ku Drenica kallej Flak dhe nga qdo ane serbija sulmonte me qindra makineri ushtarake dhe artileri e rend ia kishin Msyer Drenices qe nga ana e Mitrovices ashtu dhe nga ana e Prishtines e ana e Klines por key far spjuni u ka prir Ekspeditave serbe duke i futur ushtrin serbe dhe paramilitaret deri ne thellsi te maleve te Kosmaqit, Qyqavices !!
    mos kujto se shkit i dinin dhe aq mire ato ane por kishte ksi klysh qe i prinin !!

urdhero Gogo urdhero, na sjell Biografin e Berat Buzhales nga Babagjyshi e deri tek berati se do kundermoj.

grepi, dora vetė

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Oo te deshperuar, Grepi dhe G-2

Une nuk jam i prirur te ju besoj ju, per arsye te shumta, nder to;

Krejt shkrimet qe ju keni plasuar, nuk jan gje tjter pervec shprehje urrjetje dhe helm nga gola si auspuha. Prandaj jam i prirur te i besoj njerzve qe njoh.

Une thash edhe me heret ato cka thash. Nuk e kam asnje burim qe me thot se eshte marr baba dheni eshte maltretuar, asnjs. Pervec ju qe ju kam ndegjuar.

Ndersa qe i jane vrar 2 gjysherit, kjo eshte e sigurt.

Per Ilir Mirenen, ju them qe ka qene pjestar i uck nga fillimi i luftes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594

Krejt shkrimet qe ju keni plasuar, nuk jan gje tjter pervec shprehje urrjetje dhe helm nga gola si auspuha. Prandaj jam i prirur te i besoj njerzve qe njoh.

Une thash edhe me heret ato cka thash. Nuk e kam asnje burim qe me thot se eshte marr baba dheni eshte maltretuar, asnjs. Pervec ju qe ju kam ndegjuar.

keto jane shprehjet e atyre qe veq rrejn e mashtrojne nuk guxojne te flasin drejt se jane vertete sherbetor te ish regjimit dhe jane puntor tash te klyshve te ish regjimit!

grepi mire te ka treguar gogi se baba i berat buzhales ka qene i burgosur ne likovc dhe cdo mengjes kah nje shkelem e ka hanger e ne vend te mengjesit!

edhe berat buzhala ka lidhje me shki kjo eshte e ditme firmen e ka bashke me shki te regjistruar ne leposaviq dhe ju mu ata klysh te serbise provoni ti shitni per atdhetar !

a e dini pse sepse ose jeni ju vet ata ose jeni akraballek me ta dhe kur spiuni e udebashi konvetrohet ne patriot at vend e ka kapluar mjerimi dhe perbuzja!

tani ti gogi dhe hard llapi cdo spiun provoni te na e servoni si patriot sepse tjera mundesi nuk keni keto jane elemente te luftes se udebashve !

pra nuk komenton ti qe baba i berat bubes eshte arrestuar nga uck-ja dhe eshte rraf sepse e din ti me mire se ne se ai ka qene spiun klasik dhe djali i tij eshte i till!

gje qe menyra se si e devijon nga tema mund te jesh vet berat buzhala djali i spiunit klasik te buzhalve!

pra une po te tregoi pse ilir mirena e ka mbiemerin femrore sepse nuk i dihet ke ka baba dhe atomatikisht i ka takuar emri i mamase!

dhe je duke rrejt sa je i madh qe ilir mirena ka qene ushtar i uck-se!
    ju ne mungese te fakteve dhe argumeneteve krijoni konvertoni udebashet dhe qunat e tyre ne patriot por keto mashtrime nuk jane duke u funksionuar!

daja i ilir mirenes nese don me dite pra ka qene udebash madje me nam e nishan!
    do ia themi emrin edhe atij per hir te ilir mirenes!

nese thua se kem urrejtje ndaj udebashve ke te drejt se beli vallaha i urrej sa ska me edhe djemt e tyre sepse edhe ata jane si baballaret edhe ata kane vazhduar miqesine me leposaviq e serbi!

djemt e udebashve jane veglat kyqe qe hashim thaci i perdor per te luftuar njerzit brenda pdk-se dhe kjo po duket cdo dite!

tash ti qe mbron berat buzhalen nese je berati kjo kuptohet dhe nese je ilir mirena edhe kjo kuptohet se je nip udebashi e gjithe ate veprimtari udebashet qe ben kunder kosoves ju djemt dhe nipat e tyre duhet mbrojt!

meqense hashim thaci si kryminister me vota te vjedhura u katapultua ndihmuar nga udebashet dhe djemt e tyre kjo do ti kthehet bumerang po nga keta cuna udebashesh!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga G-2 : 26-06-2011 mė 14:41

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Postime
    162

Ti mos diskuto por trego dhe deshmo pėr ato qe the, dili zot fjalve qe ke then

Ti na trego pra mbase po u besojshe nejrzve kush koka kan ky Babagjyshi i Berat Buzhales dhe kur e kan vrar serbet dhe qfar aktiviteti ka patur ky njeri kunderem pushtuesve, serbve apo Gjermanve apo Italianve apo austrohungarezve apo edhe kunder Turkut ????????

kur esht vrar po them dhe ne cilen grup apo ne cilen ēet te Kaēakve paska qen ky far trimi ?
    ta nderojm dhe neve more se koka shku dam e se paskemi dit deri sot qe na tregove ti

Ket Ilir Mirenen se njof dhe sdij qfar te them, kurr ne jeten time spasna ndi pėr te, as per te mire dhe as per te keqe ?!

vetem se qat shkrim qe e kish ber sish pėr tu lexuar sepse ish shkrim partiak dhe se vlen te lexohet, jemi ngi me parti dhe po me habit fakti qe ti paske halla qef me mbrojt parti Poltike nė Kosovė, ose ke nje hall te madh ose ke ndoj pėrfitim nga keto parti se ndryshe ter shqiptaret jo vetem nė Kosovė por dhe nė Shqiperi dhe maqedoni e Preshevė e Mal tė zi jan rras Parti

grepi, dora vetė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Dhe nje po ta them ty Gogo

aty tek Buzhalet nė Cabiq vetem Prend Buzhalen dhe Vllaznit e tij i ki Burra dhe Atdhetar e qe kan dhen pėr atdhe e ja kan vu gjoksin serbit dhe i kan dalur pėrball se keta tjeret kurr skan vyer gje dhe skan pėr tė vyer ndojher, me prejashtim dhe nja dy familjeve tjera qe i kqyrin punet e tyre e han buken e tyre dhe smerren me aske.

Prend Buzhala ka qen dhe esht Atdhetar dhe i Burgosur Poltike e esht rraf deri pėr vdekje disa her nga UDB-a dhe esht Torturuar barbarisht por prendi esht masakruar deri ne vdekje dhe gjat Luftes sė UCK-sė nė fshatin e tij por ky edhe sot esht stoik nė rrugen Kombtare.
    Prendi punon nė Bibloteken Kombtare nė prishtin dhe Djali esht zėdhenes nė KEK- dhe Vllai i Prendit Frana ka qen pėrgjegjes nė fondin Vendlindja Thėrret ne rrethin e Stutgardit dhe jan familje me Taban Kombtar kjo e prendit por e beratit jo a dhe ska qen kurr
    Pra mos e ke habitur gje Prendin me kojshit e tij te families sė Beratit, hahhahaha

Kosova esht e vogel o Gogi dhe njihemi te gjth dhe ja dim te bemat njeri tjetrit, si tė mirat ashtu dhe tė keqijat.

grepi, dora vetė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    ju qft nana rugoviqistave

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Vertet ja vlen te lexohet ky shkrim.
    Ia vlen shume, sidomos kur qe ne fillim lexon ate fjaline ne fund qe autori eshte anetar i pdk e punonjes ne ministri...qe nga aty merret me mend se si do te jete shkrimi...

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •