Postuar mė parė nga Xhenet.M.S. 340 grad INAT kA. Eshte e znonja si ajo ska Zgjidhja.................? Vec ky nderrimori i Xhenit me se shumti po me pelqeka........hahaha
AUTOCHTHONOUS
Postuar mė parė nga anita340 Hahahah jo ju pernjemend kerdi pasket be........ Anite, na nje dite bame "kerdi" dhe meshkujt u humben, te gjalle nuk ndihen..............po edhe ata cdo ore e ēast kerdi banin e neve s'na u tremke syni hahahhahahahaha
Postuar mė parė nga Foleja_ MAMUSHIN , IK BILIS Ju duket ju qe e ngacmova ? Jo,nje kenge te tij sapo e degjova - SHKUMBIN ISMAILI....!? Ishalla e kam gjet...!? po mungojne mendje ndriturit e forumit Koha ahh koha ...spo na premton, vijne vijne
Dhuro shumė...e prit pak!
Postuar mė parė nga orhideja Miremengjesi Une s'jam drenicake......................po LATIFI e din nga eshte? - FILATI...??? Ėshtė nga Ēamėria!?
Postuar mė parė nga orhideja Miremengjesi Une s'jam drenicake......................po LATIFI e din nga eshte? ėėėėėėØ. Mos do tė thotė nga FILATI?
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Postuar mė parė nga Ēaushi - FILATI...??? Ėshtė nga Ēamėria!? Te lumte Ēaush!
Postuar mė parė nga projekti21_dk ėėėėėėØ. Mos do tė thotė nga FILATI? Po, shqiptar nga Filati eshte
Postuar mė parė nga Ēaushi - SHKUMBIN ISMAILI....!? Ishalla e kam gjet...!? po mungojne mendje ndriturit e forumit Koha ahh koha ...spo na premton, vijne vijne ishalla me dore te hajrit se mire paske fillu
Ky eshte Shkumbini : http://www.youtube.com/watch?v=6uw8wICjPm0
Pėrshėndetje mikesha e miq qė jeni dalldisur fare... IVAN CAMI, U pėrgjegj nga hidhėsrimi - Kėtu kėrkohet pėrparimi! Zgjidhja?............................
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt