Close
Faqja 63 prej 76 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 754
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Pershendetje Valdet.
    I provova te gjitha mundesite qe jane te shkruara ne skedarin tend,mirepo pa sukses.Ne fakt te My Computer>Manage>Removable Storage nuk me del USB fare,edhe pse eshte e futur ne PC.Pra nuk kam mundesine as te beje "Change drive letter and paths"pasiqe aty nuk figuron fare USB Flash.Te tjerat qe jane te shkruara ne skedar i provova por pa sukses.Gjithsesi faleminderit shume per kohen dhe mundin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Kam nje grumbull Flash Disqe me probleme te ndryshme,disa i njeh PC por nuk formatohen e disa jo,dhe kam provuar me 100 metoda per ti bere 'force format' mirpo pa sukses.Te sugjeroj me mire te blesh nje HDD Ekstern dhe nuk ki me pas problem,apo nje flash disk te kualitetit te larte si psh IronKey.
    Shpresoj qe te rregullosh problemin qe e ke,mirpo pervojen qe kam pase me flash disqe e di qe eshte shume e veshtire apo mos te them e pamundur.

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Provo edhe ketė metode e mos u dorėzo, nuk ke ē'tė humbėsh.

http://www.online-tech-tips.com/comp...ive-to-fat-32/
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Nuk e di
    Postime
    14

Si tė mbroj USB-nė me fjalėkalim?

A mundet dikush tė me tregoj se si mundem me e mbrojt USB-nė me fjalėkalim (Password) por jo vetem nė njė kompjuter por nė tė gjithė kompjuterat. d.m.th sa herė qe e vendosi USB-nė, nė ndonje kompjuter pėr me e hap USB duhet me jap fjalėkalim.
    A mundet dikush tė me tregoj se si mundem ta bėj?

Hec e gjeje injorantin... Maska e init-6
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Filesystem te mbrojtur me password?
    Mund te them te perdoresh encryptimin e USB-s, por pastaj duhet te kesh edhe programin per ta decryptuar kur e fut ne kompiutera te tjere..
    Po the se miza u krijua nga hiēi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiēi te thon ateist

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    shpend te kisha keshilluar qe te gjitha skedaret te i arkivosh ne winrar dhe ne te njejten kohe ti enkriptosh me password .
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Nuk e di
    Postime
    14
    Valdet kjo idea e jote shume e mire por para disa kohe pash nje djalosh qe kishte nje USB dhe kur e vendosi ne kompjuter iu desht me i jap fjalekalimin per me hy ne te, dhe deshta ta di se si e beri ai kete, e pyeta per ket por ai tha qe kur e kishte blere keshtu i kishte ardhur dhe fjalekalimi kishte qene ne nje flete aty afer saj. Por disa po thone qe eshte nje program qe duhet me e rujt ne USB dhe me ate nuk mundesh me hy ne USB pa fjalekalim.

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Kam pasur edhe USB i cili hapet me shenja te gishtit te madh (program i cili vjen me USB), pastaj San Disc ka poashtu Cruzer Lock , mos te komplikoj ka shume USB te cilat kane programe te instaluar per enkriptimin e fajllave por jo te gjitha, tani ti mund te kerkosh ne google per USB modelin tend dhe ndonje program nese i pershtatet por une per vete perdori metoda sa me thjeshta dhe te sigurta.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 01-11-2010 mė 17:50
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280

Portat e USB

Tek laptopi compaq presario cq62 me windows 7 32 bite, te gjitha gjerat punojne normal vetem portat e USB nuk me punon asnjera, i kam instaluar drivarat nga fqia zyrtare, por perseri nuk me punojne si mund te veproje.
    Faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-12-2010
    Postime
    5
    Kam nje problem me pc kur dua te aksesoj internetin nga celulari me thot ras set entsy prņperties sizing error 624

Faqja 63 prej 76 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •