Close
Faqja 60 prej 76 FillimFillim ... 1050585960616270 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 591 deri 600 prej 754
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2009
    Postime
    88
    ahahahahahahahaha jo vlla 200 euro jane shume pasaj une fundja vetem nje program
    shume shume shume shume shume shume shume te kerkuar kisha po varja fundja ai program nuk shkon ne dore te gabuar eshte preogram qe me ante te se cilit mund te marresh nen kontrroll komjutera te tjere kudo qofshin ata

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280

Folderat ne usb jane te zbeta

Kam nje usb 2 gb dhe kur e hap te gjithe folderat qe jane ne usb dalin te zbehta, kur klikoje me te djathten mbi foder dhe zgjedh properties opsioni hidden eshte i qaktivizuar (nuk te lejon te nderhysh)si mund ta rregulloje kete fenomen

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Ste kupt shume qarte po po te jap nje mendim.Provo ne usb hap nje folder te ri dhe pastaj kaloi materialet nga folderi me hije te folderi i ri pastaj folderin me hije fshije.Provoje ishalla te ben pune.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168

SI TE MBROJ DOKUMENTAT ne usb dhe kompjuter

Ne usb dhe ne kompjuter kam shum dokumenta te rendesishme si foto shkrime etj qe nuk dua te demtohen, Keto i mbaj zakonisht ne usb por un futem shpesh ne internet dhe ne kompjutera ku jane te gjitha me viruse ku un punoj me usb ,ju lutem mund te me ndimoni se si ti mbroj keto dokumenta nga demtimet e viruseve etj, Si mund ti kem te sigurta qe ato te mos demtohen kurre si ne usb ashtu dhe ne kompjuter. Faleminderit per leximin

Dokumentat mos i mbaj ne USB, ke shume mundesi ti humbesh ato nese e perdor ne kompjutera qe mund te jene te infektuar. Per mua mbaji ne pc tend personal dhe bej ndonje kopje ne cd/dvd.

Kontrollo opsionet e kartelave.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga Leonso Lexo Postimin
    Kam nje usb 2 gb dhe kur e hap te gjithe folderat qe jane ne usb dalin te zbehta, kur klikoje me te djathten mbi foder dhe zgjedh properties opsioni hidden eshte i qaktivizuar (nuk te lejon te nderhysh)si mund ta rregulloje kete fenomen

hap start --> run --> attrib -s -h /s /d x:\emri_i_kartelės_sė_zbehur

x --> gėrma qė merr usb-ja nė windoze

(nqs ka hapėsira emri i kartelės, ose eleminoji ose zėvendėsoji me _ sepse nuk funksionon nė emėrtime me hapėsira ndėrmjet)

psh, kartela quhet -> test 1 tek usb G:

a) emėrtoje --> test_1 ose test1

b) start --> run --> attrib -s -h /s /d G:\test_1 (ose test1)
    Prektora

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838

Shumica e viruseve transferohen nga PC-ja ne USB apo anasjelltas nepermes autorun.inf, per te parandaluar kete mund te perdoresh Flash Disinfector qe eshte falas dhe mund ta shkarkosh ne linkun me poshte.

http://download.bleepingcomputer.com...isinfector.exe

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga Leonso Lexo Postimin

Ke fshehur me pare keto dosje e tani nuk mund t'i kthesh ne normal apo dicka tjeter?

Nje problem te ngjashem kam pasur edhe une, arsya per moslejimin e nderhyrjes eshte ndonje virus, per ta zgjidhur kete problem pa i demtuar dosjet te sygjeroj qe te perdoresh Flash Disinfector (shkarko ne linkun me poshte).

http://download.bleepingcomputer.com...isinfector.exe

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Zgjidhja e pyetjes tende: Arkivoji ne WINRAR dhe Vendosi Password.
    Me respekt,

Valdet Shala

Faqja 60 prej 76 FillimFillim ... 1050585960616270 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •