nuk thashe me e formatu po me e pa a punon rregullish apo jo
nuk thashe me e formatu po me e pa a punon rregullish apo jo
Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.
Oscar Wilde.
Duhet ta provosh me nji boot cd qe ka program particionimi dhe me ate ta formatosh.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Mirembrema ju falenderoj stafi i forumit.Kam nje problem me nje kompiuter ,nuk i punojne usb-te as para as mbrapa ,driver-at i ka ne rregull.
Ju lutem me ndihmoni !
Ndrysho shkronjen e flash drajverit nga E ne F.Mbaje flashdiskun te ngulur ne portin Usb.
Shkon ne start run,aty fut compmgmt.msc
klik ok.
Ne dritaren tjeter klik majtas ne disk management.Pastaj klik ne panelin e djathte te shkronja E.Klik me te djathte te E-ja dhe ne menu klik ne ndrysho shkronjen(change letter,,,path).Ben ndryshimin klik ok poshte dhe mbyll kompjuterin.E rindez pas 30 sekondash dhe flashdisku do njihet si F dhe nuk do jape me mesazh gabimi.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
A nuk ma thua me mire ne anglisht sepse keshtu sdi ku ta gjej menaxherin e paisjeve.
Faleminderit.
Klik ne start,klik ne run dhe aty fut devmgmt.msc
Klik ok dhe do hapet manaxheri i pajisjeve,figura poshte.Pastaj vazhdon veprimet sipas radhes nga 1,ne 4.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Shume faleminderit. Jeni shume te sakte.
Po mua nuk me ishin instaluar driverat, por ato nuk kishin as pikecuditese, as pikepyetje. Pra ato te linin te kuptoje qe ishin ne rregull. Hera e pare qe me ndodh.
Flm prej juve i provova te gjitha mnyrat e cekur me lart po as nje nuk funksionoj si duket ka dal prej programit ky flash
Kam nji problem qe nuk po e zgjith dot.
TE nji internet kafe dua te kopjoj ca gjera po nuk i kopjoj dot se nuk lejohet shkrimi , dmth mund te kopjoj nga flashi ne PC po jo nga e kunderta dhe nuk fshij dot ndonji file ne flash ose rename (Nxjerr Write protected or full , dicka e till).
Si tja bej?
Dhe nji pyetje tjeter : A eshte e mundur qe portave USb ti bllokosh vetem shkrimin , si ne rastin tim , por e kam fjalen fizikisht , dmth duke konfiguruar PINSat e portave USb jo duke perdor programe.
Faleminderit..
Po pres pergjigjet tuaja...
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt