Close
Faqja 14 prej 76 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 754
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253

Unhappy Portat USB shkėputen vetvetiu

tung!

Kur kam nje usb-disk te vendosur ne njeren nga 2 portat perpara njesise qendrore dhe kaloj kompjuterin ne standby,
    kur dal nga standby nuk e gjej me diskun ne "explorer" (winxpsp2). Kur shkoj te "device configuration" menu shof nje "!".
    Kjo nuk ndodh nese disketen-usb e kam te vendosur nga portat prapa.

kush mund ta kete fajin...?
    ....

i/e regjistruar Maska e Cim Tironsi
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Postime
    164
    Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253
    shkarkova dhe instalova nje fix nga microsofti sic tregonte ajo faqja, por prap su be gje
    ....

Pajisjet USB shkėputen pas pak minutash

Nė kohė tė fundit mė ėshtė shfaqur njė problem nė kompjuter qė mė shqetėson shumė. Portat e USB nė tė cilat janė tė lidhura pajisje si: printeri, webkamera, flash disqet, nuk mė funksionojnė si duhet. Sapo kyē kėto pajisje nė kompjuter fillojnė tė funksionojnė nė rregull, ndėrsa pas disa minutave ndalen sė funksionuari. Pra, flash disku bėhet turn off, ndėrsa webkamera ndalet krejt. Ėshtė njė problem qė vėrtetė mė shqetėson, ju lutem a mė thoni se si mund tė zgjidh kėtė? Ju faleminderit paraprakisht pėr ndihmesėn!
    æQuién ganarį la Champions? = BARĒA

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Provo tė azhurnosh Windows pėr tė rregulluar problemet e njohur tė Windows.

Kompjuteri mund tė jetė konfiguruar qė t'i shuajė vetė pajisjet qė tė kursejė energji. Shiko lidhjen e postuar mė lart pėr udhėzimet se si t'i konfigurosh pajisjet qė tė mos shuhen.

Njė arsye tjetėr qė pushojnė sė punuari mund tė jetė ndonjė konflikt midis pajisjeve. Kur pėrdor njė pajisje USB, shkėputi pajisjet e tjera.

Ke provuar ta heqėsh dhe ta futėsh prapė pajisjen kur ndodh problemi? A fillon tė punojė? Kur ndodh problemi, ndodh me tė gjitha pėrnjėherėsh apo vetėm me njė prej tyre?

Shiko se mos e ka fajin ndonjė portė e caktuar. Pėrdori portat USB njė nga njė pėr tė parė nėse njėra prej tyre ėshtė me difekt.

Kontrollo kabllot qė tė jenė lidhur mirė me kompjuterin dhe pajisjen.
    Edi

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Kam nje problem me Flash Drive-n

Ok, nese mund te me ndihmoni.

Problemi im eshte ky:

Kam nje Flash Drive me madhesi 1 Gb, dhe per kater muaj punoi ne rregull, pas asnje fare problemi. Nje dite, thjesht e shtiva na porten e USB-se, dhe me bllokoi sistemin (not responding). I dhash rastart, dhe kur desha te hap Flashin (te paneli), me nxori mesazhin "Ju duhet ta formatoni Flashin".

I dhash format, kryen procesin, dhe ne fund me thote "Windows was unable to format...".

Si perfundim Flashi nuk hapet, (PC-ja e njeh).

Ka ndonje zgjidhje ky problemi, apo te ul flamujt ne gjysem-shtize?

FLM ne vazhdim

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Pershendetje te gjitheve, Uroj te jeni mire.
    Hey MAD, Mund te perdoresh ndonje program recover per te terhequr ndonje file prej USB te demtuar nuk e di ne ben pune apo jo perderisa nuk ta njef si USB, ti provoje nje here.

Kam nje USB 2.0 Plus, 2 giga memorie.
    Nje dite bera nje ndarje te USB-se me anen e nje probrami i cili e ndante ne dy pjese ne Public dhe ne Private zone.
    nga njera ane lashe 1.5G ndersa nga ana tjeter 0.5G.
    kur doja te kopjoja dicka nga nje PC kopjimi shkonte deri ne 1G pastaj me nxirrte nje mesazh ku thoshte se duhet te heq Write Protected se nuk kisha me hapesire, por ne te vertete kisha dhe 0.5G. Me pas e provova ta heq fare Write Protected me anen e atij programi qe e kisha bere me pare, pasi bera te gjithe zonen public area, sa here doja te nderroja comp me dilte si ikone e USB por nuk hapej fare, me thoshte se nuk gjendej si USB dhe se duhej ta formatoja, kur i jepja format, "Windowsi nuk mund te beje format". ne shtepi bera nje format me anen e Windows CD XP. e rregullova si te them te hapej, por kur kopjoj dicka deri ne 1G perseri me thote te heq Write Protected.
    Mundet ndonjeri nga ana juaj te me ndohmoje se si te heq Write Protected nga USB.

Faleminderit
    Pellumbi.

Provo ta formatosh edhe njehere tjeter por ksaj radhe tek kapacity lere 2 gb.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    ma merr mendja qe duhet te jete nje verbatim ai flash drive qe ti ke. formatimi i sakte behet vetem me ane te programit qe te jep verbatimi, si dhe ndarjen si deshiron per zonen publike dhe private.

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Faleminderit shume, tani sapo gjeta nje program dhe po e provoj "killDisk"
    e vertete eshte se nuk eshte verbatim dhe e kam ndare me nje program qe nuk ka qene i llojit te flashit. dhe ate proven qe te le 2 g te lire e kam provuar por asgje nuk me ka ndodhur.
    ta provoj nje here me kete prog po beri pune do tregoj.

Faqja 14 prej 76 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •