Kam degjuar qe nqs i arshivoj me winrar ato jane te mbrojturan nga viruset nqs e kam ne USB, A eshte e vertete qe nqs dokumentat ne usb i kam te arshivuara jane te sigurta dhe nuk mund te demtohen nga viruset faleminderit
Kam degjuar qe nqs i arshivoj me winrar ato jane te mbrojturan nga viruset nqs e kam ne USB, A eshte e vertete qe nqs dokumentat ne usb i kam te arshivuara jane te sigurta dhe nuk mund te demtohen nga viruset faleminderit
Pikėrisht florieconomy pėr ketė edhe te kam kėshilluar me larte.
Me respekt,
Valdet Shala
Zbehjen nje folder e mer pas scannimit kur USB ka qene e infektuar nga viruset.
Tepakten mua keshtu me ka ndodhur.
Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.
kam nje usb 4gb.dhe e kisha me disa programe ne te. kur e fus ne pc tani ajo del bosh.por te used space ajo del me aq madhesi sa ishin programet.edhe kur e skanoj me antivirus shoh qe programet skanohen.as me search hiden files nuk i gjej. ndime
kisha ca programe ne usb kur e fus ne pc tani del bosh. te used space me del e zene aq sa madhesia e programeve.edhe kur e skanoj me antivirus i sho keto programe duke u skanu. as tek searci hiden files nuk i gjej dot. a kam naj munci me i mar kto progr. ndime
Hap USB dhe shko tek: Tools - Folder Options - View
Me pas ne View zgjedh Show hidden files and folders si dhe nen Show hidden files and folders
hiqu shenjen ketyre.....
Hide extensions for known files types
Hide protected operating system files (Recomended)
Besoj se do te beje pune se edhe une e pata nje prob. te tille dhe u rregullua
te kjo e dyta hiqja tikun nga aty pra nga Hide Protected............... kurse te e para Show Hidden Files...... dhe pastaj do i shohesh programet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 29-07-2010 mė 16:32
Me respekt,
Valdet Shala
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
1. Mund te kesh probleme me USB
a. Provo USB fuksion mire ne nje PC tjter.
b. Nese fuksion dhe te dhenat te shfaqen ateher problemi qendron ne Kompjuterin tuaj.
2. Ri instalo drejverat ne kompjuterin tuaj.
USB 2.0 dhe pas instalimit ristarto dhe sihko se a fukson.
a. Nese perseri nuk fuksion ateher vepro keshtu:
3. Zgjidhja me e mire eshte te shkarkosh LINUX BOT FORM CD i cili te jep mundesi te shikosh te dhenat ne kompjuterin tuaj pa pas nevoj te instlosh ate ( eshte i instaluar ne dvd.
Shiko me ket nese fuksion ateher mire.
4.Beje FORMAT s'ke zgjidhje tjter.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LuLiKraS : 30-07-2010 mė 19:04
Sjam kunder askujt., ne raste se ke pergjegjesi Kombetare dhe je i pa afte per to...
Krijoni Kontakt