Close
Faqja 51 prej 76 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 754
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    I shkon nė mend ndonjėrit prej jush qė mund tė jetė prishur?
    Si nuk na vajti ne mendje hahaha po i japim ndihm me shpresen qe nuk eshte prishur.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Exclamation probleme me nje flash disk

kam nje flash disk 8 gigabyte dhe me duket se me kan hyr disa virusa sa her mundohem te hy ma qet nje foto qe tregon se do ta formatizosh apo jo un nuk dua ta formatizoj sepse kam dokumente te rendsishme ne te a ka dikush ndonje zgjidhje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    197

provoje me Winrar

Citim Postuar mė parė nga leotrimy_boy Lexo Postimin
    kam nje flash disk 8 gigabyte dhe me duket se me kan hyr disa virusa sa her mundohem te hy ma qet nje foto qe tregon se do ta formatizosh apo jo un nuk dua ta formatizoj sepse kam dokumente te rendsishme ne te a ka dikush ndonje zgjidhje
    provoje njehere me winrar

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Zgjidhja eshte logjike, duhet ta skanosh me ndonje antivirus efektiv dhe ta pastrosh ne menyre qe te mund te marresh te dhenat se pari , kerko ketu se ka tema te ngjajshme bukur shume
    Me respekt,

Valdet Shala

NUk me duket si virus mua , ajo nuk hapet se eshte "prishur" ne nje fare menyre , ose ka ik per lesh dhe nuk ben fare , ose eshte korruptuar kur e ke heq nga porta e UBS-se ne pun e siper.
    Sa te rendsishme i ke kte gjerat qe ke brenda?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga leotrimy_boy Lexo Postimin
    Mos e skano edhe pse kjo per mua duket e pamundur, se skanimi t'i heq ato materiale te rendesishme bashke me viruset, por shiko ne adresen :
    http://www.stellarinfo.com/download.htm
    ku mund te shkarkosh "Recovery hard disk", ruaj materialet ne nje folder, pastaj per flash-in si te jete. Po mori format mire, ndryshe "qofsh vete" per ate.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,819
    Zgjidhja me e mire do ishte ta skanoje si fillim me antivrus.Nqs antivirusi nuk arrin ta lexoje fare nuk ka akses ne skedare(perjashto skedare rar,skedare te encriptuar me password),tregon qe flash drajveri eshte i korruptuar.Perdor ndonje program rekoverimi.Pas rekoverimit i fut gjithe skedaret e rikthyer ne nje folder(dosje).Sigurohu qe skedaret e rikthyer te jene ne rregull me extensionet qe duhen,exe,,gif,jpg,doc,etj,pra qe jane ne rregull dhe funksionojne.Ne kete forme ato mund te lexohen nga antivirusi.Ate dosje pastaj e skanon me antivirus.Brenda dosjes,klik te skedari pare dhe mban miun shtypur,shtyp shift ne tastjere dhe klik te skedari fundit dhe te gjitha do kthehen blu.(Ose klik lart ne Edit/select all.)Klik i djathte ne zonen blu dhe zgjedh scan me kasperski/Nod/Norton/mccafee.Edhe po doli virus,mund te jene 2-3 skedare dhe i heq.Pastaj formaton flash diskun me kete aplikacion.
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...reg_R1002_USEN
    I ben quick format.
    Pas formatimit i transferon te gjithe skedaret e rikoveruar ne flashdisk.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 04-01-2010 mė 20:34
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Zgjidhja me e mire do ishte ta skanoje si fillim me antivrus.Nqs antivirusi nuk arrin ta lexoje fare nuk ka akses ne skedare(perjashto skedare rar,skedare te encriptuar me password),tregon qe flash drajveri eshte i korruptuar.Perdor ndonje program rekoverimi.Pas rekoverimit i fut gjithe skedaret e rikthyer ne nje folder(dosje).Sigurohu qe skedaret e rikthyer te jene ne rregull me extensionet qe duhen,exe,,gif,jpg,doc,etj,pra qe jane ne rregull dhe funksionojne.Ne kete forme ato mund te lexohen nga antivirusi.Ate dosje pastaj e skanon me antivirus.Brenda dosjes,klik te skedari pare dhe mban miun shtypur,shtyp shift ne tastjere dhe klik te skedari fundit dhe te gjitha do kthehen blu.(Ose klik lart ne Edit/select all.)Klik i djathte ne zonen blu dhe zgjedh scan me kasperski/Nod/Norton/mccafee.Edhe po doli virus,mund te jene 2-3 skedare dhe i heq.Pastaj formaton flash diskun me kete aplikacion.
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...reg_R1002_USEN
    I ben quick format.
    Pas formatimit i transferon te gjithe skedaret e rikoveruar ne flashdisk.
    un nuk mund ta hap fare flash-in.nuk hapet kerkon formatizim

nese ka ndonje anti virus per flash mund te ma tregoni!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Postime
    1

Unhappy Problem

Edhe une e kam te njejtin problem sikur jonivlore mirpo nuk mundt gjej askund kete pjesen e fundit..

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies nese me tregon dikush se si ta gjej kete StorageDevicePolicies Faleminderit...

Faqja 51 prej 76 FillimFillim ... 41495051525361 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •