Close
Faqja 4 prej 76 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 754
    i/e regjistruar Maska e beethoven
    Anėtarėsuar
    21-11-2003
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    49
    oK ajo qe me del mua jane keto file te bashkangjitura
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga beethoven : 16-05-2005 mė 04:26 Arsyeja: Ngarkimi i files u krye
    Te dashsurosh ėshtė vepėr,tė mos tradhėtosh ėshtė kryevepėr

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    E para fare shiko te instalosh update per biosin dhe intel chipset per motherbordin,pasi ka te ngjare qe driverat per disa usb hub ne device manaxher
    nuk i pershtaten versionit te intel chipsetit dhe versionit te biosit qe ke.
    E dyta provo te cinstalosh USB devicet nga device manaxheri,duke i bere klik me te djathte/properties/uninstall.Pastaj fik kompjuterin fut flash driverin,ndiz kompjuterin dhe lere windowsin te diktoje flash driverin dhe riinstaloje driverin usb qe duhet.
    E treta,ka te ngjare qe flash driverin ta kesh futur ne kompjuter,kur kompjuteri ka qene ne gjendje te fjetur,jo aktiv,me ekran scrensaver.ne qoftw se ka qene ky shkak lexo kete artikull te mikrosoftit http://support.microsoft.com/default...b;en-us;871233
    E katerta mund te jete shkak numri serial i flash diskut qe mund te jete i njejte si numer serial me ndonje aparat hardware USB qe ke te lidhur ne kompjuter.Kur nje kompjuter ka dy pajisje hardware USB me te njejtin numer serial,kjo e ben windowsin te identifikoje si hardware vetem njeren dhe jo tjetren.Tjetren e nxjerr si device te panjohur.Per te rregulluar kete difekt shkohet Start/run/regedit/ok.Ne editorin e regjistrit kliko ne + ne +HKEY_LOCAL_MACHINE\+SYSTEM\+CurrentControlSet\+Co ntrol\ketu kliko poshte ne liste ne folderin e verdhe UsbFlags.Do shohesh ne panelin djathtas 4 artikuj.Klik me te djathte dhe zgjidh modifiko ku thote"global disable serial number Gen" ndryshoje vleren 0000 00 ne 0000 01.Klik ok dhe e mbyll.Gjithashtu aty ku thote Ignore HWSerNum me numra mbrapa psh 04710302. Ketu 4 numrat e e pare 0471 i perkasin dhe identifikojne shitesin e USB(kompani apo dyqan),kurse kater numrat e fundit 0302 jane numrat serial qe identifikojne USB hardware.Klik me te djathte ne Ignore HWSSerNum/zgjedh modifiko dhe ndrysho numrat 0000 00 ne0000 01.klik ok dhe klik ne shenjat e minusit(-) ne panelin djathtas.Mbyll regjistri editorin.Fik dhe ndez kompjuterin per te marre ndryshimet e reja.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Question Kam probleme me USB flash memorje

ju lutem te me ndihmoni
    un kam nje flash memorje ULTRAMEDIA 512mb
    me ka funksionuar mir po tash ka
    probleme
    kur te futi diqka dhe kur fus diq
    kur dua te instaloj nuk hapet
    dhe e krijon ndonj folder
    dhe qa shti ne at folder nuk funksionojn
    por mbushte krejt me 00000
    zero
    ju lutem me ndihmoni
    se qa duhet te bej
    ekam bler ne kosov ne nje nderrmarrje private
    edhenjehr
    Eshte usbflash512mb UltraMedia
    web faqja e kesaj usb eshte www.247-help.com

por ne kete faqe smund te gjej sen

me ndihmoni se usb flash memorjen e perdori per gjera personale

ICE-A Maska e PcCrack3r
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Deēan - Kosovė
    Postime
    163
    Po prova ta formatosh njiher se ndoshta eshte infektuar me ndonji virus.... nese paraqitet prap i njejti problem ateher provo ne ndonje pc tjeter

PcCrack3r,
    --==Emi==--

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Probleme me Flash Disk

Nje poblem kisha me Flash Disk (USB) kur e vendos tek Pc im i shtepise e njeh pa problem ama kur e vendos tek nje PC tjeter ne Internet Caffe psh nuk e njeh fare ?

PS: Kshu eshte po mburresha para 1 jave
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2006
    Postime
    2
    e para: fiton bajerni...
    e dyta ka mundesi qe ate flash diskun tend mund ta kesh drivera instalimi dhe ne shtepi do e kesh instaluar ndersa psh te internet caffet nuk e ke instaluar. flash disqet nuk i njeh gjithmone sistemi operativ windows. varet nga lloji i flashit. anyway takohemi te henen ne klase.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mummy : 14-01-2006 mė 14:57

i/e regjistruar Maska e Lorencone
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    E di vete ti ska nevoje ta them une :)
    Postime
    183
    Problemi qendron se komputeri i internet caffes nuk ka marre updatet (azhurnimet) e windowsit.
    Nuk ka nevoje te installosh drivera sepse winxp i njeh automatikisht
    I dorezuar me ne fund

Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga Lorencone
    Problemi qendron se komputeri i internet caffes nuk ka marre updatet (azhurnimet) e windowsit.
    Nuk ka nevoje te installosh drivera sepse winxp i njeh automatikisht

Lorencone mund te jete kjo qe thua po pse me perpara punonte e tani jo ?
    Nejse do i bej njehere Uptade PC ne Internet pasi kam aq access

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE
    Nje poblem kisha me Flash Disk (USB) kur e vendos tek Pc im i shtepise e njeh pa problem ama kur e vendos tek nje PC tjeter ne Internet Caffe psh nuk e njeh fare ?

PS: Kshu eshte po mburresha para 1 jave
    Ka mundesi qe i zoti i internet kafese,(administratori),ta kete caktivizuar(disable) qellimisht portin USB 2.Per pasoje kompjuteri nuk e dikton flash diskun.Kjo eshte bere per te penguar,vjedhje programesh me ane te flash disqeve,ose futje virusesh ne kompjuter duke perdorur flash disqet.Neper internet kafe dhe bibloteka,porti usb dhe floppy driveri caktivizohen,per arsyet qe u thane me lart.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga benseven11
    Ka mundesi qe i zoti i internet kafese,(administratori),ta kete caktivizuar(disable) qellimisht portin USB 2.Per pasoje kompjuteri nuk e dikton flash diskun.Kjo eshte bere per te penguar,vjedhje programesh me ane te flash disqeve,ose futje virusesh ne kompjuter duke perdorur flash disqet.Neper internet kafe dhe bibloteka,porti usb dhe floppy driveri caktivizohen,per arsyet qe u thane me lart.

Administratori jam vete une me pak fjale hy si Admin kur te dua ose i bej PC cfare te dua

Faqja 4 prej 76 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •