-
Fut cd e windows xp, bej boot shko deri te particionet dhe atje bej delete particonin e USB (USB TE JETE E FUTUR NE PC). Pastaj ndiz pc normalisht, shko te Device manage, Disk management dhe krijo nje particion te ri per USB
-
-
Mesazh gabimi ne USB disk,"Unable to open the script file".
E kam nje problem me USb Flash disk.
Kur i hap dokumentat mbrenda ne flash nje follder i cili me duhet shum paraqitet ne emri.EXE kur klikon ne te del Unable to open the script file.
Nuk e kuptoj pse.. mesiguri ka marre ndonje virus flash-i..
Din gje ndonje njeri si riparohet?
-
-
Po pike se pari ju vet e ceket mundesin e infektimit te USB pra se pari skano me ndonje program antivirus, nese ke, nese nuk ke atehere duhet ta gjesh nje.
-
-
Nuk e gjen asnje virus me Nod32.. kur behet scan ne flash.. nuk gjen gje.. e fajllat mbesin .exe ende
-
-
cilin version te nod 32 ke??
-
-
shko deri te kjo web faqe dhe nese i ke problemet e postuara aty ne lidhje me MOs mundesin e hapjes se Regedti(Regjistrit), taska manager dhe tjerave shkarko ate toll dhe e pastron
lexo nje here per problemet e mundshme pastaj shkarko
http://www.technize.com/2007/07/18/n...-removal-tool/
-
-
spyware doctor bej nje scan. Po te mos jete kaq e rendesishme bej nje format
-
-
i/e regjistruar
Kam nje problem me usb, eshte 2GB dhe kur futet ne kompjuter nuk hapet, thote USB Device Not Recognized. E kam provuar ne shume kompjutera por njesoj del. Kam degjuar qe keto usb 2GB jane me probleme! Kam disa materiale ne te dhe nuk dua ti humbas. Mund te me ndihmoni
-
-
i/e regjistruar
kam nje usb 16 gb dhe nuk formatohet .. e kam provu dhe me cd xp por vetem e njeh si usb e tregon qe eshte 16 gb por nuk mund te shkosh ta formatosh ... e kam provu me (( Data Doctor Recovery - Pen Drive)) arin ta kontrollon por nuk nxjer gabime .. .ta hedh me mire??? ( se nuk eshte e imja hahaha)
-
-
i/e regjistruar
provoje ne 2-3 kompiutera mundesisht fute mbrapa komp dhe po te tha prap USB Device Not Recognized eshte djegur usb sbehet me
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt