Close
Faqja 0 prej 76 FillimFillim 121050 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 754
    i/e regjistruar Maska e cool guy
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Amerik
    Postime
    1

Problem me USB/Flash Disk.

Jam i interesuuar per nje perkthyes ne internet ku mund tja japesh tekstin shqip e ta kthej ne anglisht ferngjisht a gjuhetjeter.Gjithashtu jam i intersuar te kem faqen persona ne internet.Mund ta postoni informacionin a pergjigjen ne kete faqe.Mund te me dergoni gjithashtu edhe shpikjet me te reja ne fushen e informatikes. faleminderit.
    I`m cool

Peja o qytet i bekuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2002
    Postime
    310

I nderuar!

Per ate qe po e kerkon nuk eshte e mundeshme dhe nuk egziston ndersa fjalori egziston, dhe mundesh te besh download dhe ne kete forum eshte linku ne nje teme tjeter.

Sa i perket per krijimin e web site, DArtur21 e ka bere nje web site ne gjuhen shqipe per kete ceshtje dhe mund te kilkoni
    http://www.shkolla.tk

Suksese!
    no respect whatsoever for authority - Richard Feynman.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    3

Problem me porte/pajisje USB

si mund te lidhesh devices (printer ne rastin konkret) me porta paralele me nje komputer qe nuk ka porta paralele por vetem usb?

nje menyre eshte npm scannerit qe eshte mund te lidhet me kablle ubs me pc dhe pastaj ka nje dalje paralele per printerin.
    por ka ndonje menyre tjeter ne mungese te scannerit, me qe behet fjale per nje laptop qe mund te perdoret ne ambiente te tjera ku nuk ka scanner

do ta vleresoja shume nje pergjigje qe ia vlen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    Londer, UK
    Postime
    29
    Ka adapter (me shume i ngjan nje kablloje) mu per kete kovertim.

shiqo faqen :

http://www.nextag.com/Belkin_6FT_USB_PAR~83596z3znz300708zz1z300708zzmai nz2-htm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    Londer, UK
    Postime
    29

i/e regjistruar Maska e Patrioti
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Neumuenster
    Postime
    347

Disketa USB kėrkon fjalėkalim

Pershendetje Cuna !

Kam nje USB STORAGE DRIVER ( si bicim sticker ) qe shitet zakonisht me notebook accesories.Kam nje vit qe e kam ne shtepi dhe kur desha me e perdor komputeri (win98) sma njojti ( si gjitmone kur te duhen gjerat...) U lodha ne internet po tamam driver per kete m.. stickeri skishte, si duket edhe firma qe e prodhon eshte firme by..... Keshtu qe morra nje driver qe ma mushi mendjen nga MSFT="Netac Technology Co" .
    Inst. drv. ndeza komp. stickeri u njoh tashme nga komp. po kishte nje file qe kerkonte passw. se perndryshe sbeje dot as nje hap. U mundova ta bej delette, format etj po sishte gje.
    Ta hudh fare apo ka ndonje mundesi per ta perdor?
    Sticeri eshte i markes ICON 16mb.

Flmd.
    Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Per paswordin shiko te letrat qe te kane ardhur bashke me diskun
    driverin mund ta gjesh te shkruar
    Mbaj mend kam blere para ca muajsh nje modem fax v 92 dhe kishte te shkruar te zarfi qe mbante diskun serialin qe duhet te fusje pasi instaloje driverin
    Sidoqofte Mund te gjejme ndonje pasword ne internet
    Dmth stikeri quhet Icon 16mb
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Patrioti
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Neumuenster
    Postime
    347
    Stickeri ska asgje tjeter te shkruar pervecse: ICON (emri firmes) dhe 16mb kapaciteti.
    Probleme shoh dy:
    - ICON eshte firme qe prodhon kryesisht canta per notebooks (i fut dhe ca accesore brenda) keshtu qe stickeri kushedi se i kujt kompanie eshte ne te vertete dhe nuk gjen dot support.
    - e dyta eshte qe une nuk e di nese password ishte i inst. apo e futa une kur inst driv.+utiliti nga te nje firme tjeter.
    Provova mos beja dicka me partition magic po sqe e mundur. Nuk e njihte si fare si HD.
    Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    98 mund te te hpi problme me keto tip gjerash..perse nuk provon njehere ta lidhesh me nje comp qe ka XP dhe ta formatosh (hmm) prej aty. Une kam patur njehere te njejtin problem dhe keshtu e zgjidha...ne pergjithesi XP i ka vete driverat per gjera te tilla.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nuk e di po a mund ta hapesh driverin qe instalove si program
    Mbase duke e hapur mund te klikosh tek Help buton ku te menuja
    mund te kete dicka per paswordin,mbase mundet qe paswordi te jete aty gati,osemund te gjesh tekst qe ben fjale mbi regjistrimin
    si pasword user name.Shiko te menuja aty tek ABout=mund te gjesh websajtin e firmes qe ka bere driverin,kontakt per suport
    teknik si dhe ndonje email address.Tek websajti i firmes qe ka bere driverin shiko ku thote FAQ mund te gjesh ndonje pergjigje
    se si merret paswordi.Gjithashtu shiko per Skedarin "Read Me"
    Mbase mund te jape dicka per paswordin si dhe ndonje email address per ta kerkuar passwordin
    Mbase te duhet ta regjistrosh veten per driverin
    kur regjistrohesh ato te dergojne me email passwordin.
    Ose mund te jete,qe paswordin e ve vete nje fjale cfare te duash
    per qellime sigurie qe stikerin mos ta perdori dot asnje njeri tjeter
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 10-01-2004 mė 17:43
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 0 prej 76 FillimFillim 121050 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •