Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Del ne shitje libri i Selman Ruzhdi

Libri i Selman Rrushdi , ne te gjitha librarite , cmimi 1500 lek.
    Urime shtepise botuese Dudaj dhe nje pergezim te vecante botueses seguximshme , e cila perballet ne betejen e lirise se fjales, nga ku zene fille te gjitha lirite.Asnje fyerje nuk ka me botimin e ketij libri, kush nuk e pelqen , nuk e blen.Mua me intereson te njeh islamin ne kenveshtrimin e autorit, i cili e jetoi ate, ndoshta ai eshte i gabuar.Thanks Arlinda , po sa emer te bukur te kane vene!!!!!!!!!!!
    Shtėpia e shkrimtarėve tė mėdhenj - Libri - Gazeta Express
    www.gazetaexpress.com
    Njėra prej botueseve mė tė mėdha nė Shqipėri, por edhe nė tė gjitha trojet shqiptare, Arlinda Dudaj, nė njė intervistė pėr Express tregon pėr titujt e ri tė romanėve qė do tė botohen nga kjo shtėpi...

http://gazetaexpress.com/?cid=1%2C21%2C82915
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 04-10-2012 mė 14:53
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Like Like Like

Gjigandi Salman Rushdie
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    E ka lexuar italisht....madheshtor!!
    Jam kureshtar te di se si e kane perkthyer......kush do ta lexoje, te na beje ndonje koment!!
    Jarigas

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Un jam i interesuar ta lexoj.

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    sipas Arlinda Dudaj, Ardian Klosi vdiq duke perkthyer librin e selman ruzhdise me nje vdekje jo te zakonte por vetevrasje per shkak te ......

ISHTE I STRESUAR, MERRTE QETĖSUES

http://www.rrokum.tv/?page=1,4,3240

ARLINDA DUDAJ: Dani mik i shtrenjte, s’do ta kisha menduar kurrė se do tė ulesha tė tė shkruaja fjalė lamtumire kėsisoj, megjithėse e kam ditur qė po luftojė pareshtur me atė “Dobėsi tė mallkuar” siē e quajė edhe vetė, e m’ėshtė aq e vėshtirė dhe e pamundur t’i rendis tė gjitha, edhe pse pėr ty mund tė thuhen aq shume fjalė. ”Duhet tė bėjmė durim, ja edhe pak se do tė kalojė, nuk do t’ua lėmė Shqipėrinė horrave”, po me sa duket nuk e gjete dot pėrgjigjen pozitive tė kėsaj fraze qė pėrserisnim shpesh. Na mbeten aq projekte tė pambyllura, njė libėr yti i pabotuar (do tė botohet mos u merakos e do ėe dalė shumė i bukur e do tė reflektohen gjithė manitė e tua perfeksioniste), Salman Rushdie mbeti nė duart e tua, askush s’do tė mund ta perkthejė aq bukur sa ty… Ti e doje aq shumė kėtė gjuhė e kėtė vend, qė oh tmerr, nuk e ka luksin tė humbasė njerėz si ty, ky vend do ta vuajė shumė mungesėn tėnde, betejat e tua tė mira, dashurinė e pėrkushtimin tėnd pėr gjithė gjerat e bukura e tė vlershme, shkrimet e tua tė menēura, autorėt e tu tė dashur, dorėn tėnde tė kujdesshme, mendimet e tua tė thella e aq mjeshtėrisht tė radhitura. E Vdekja jote na pyet tė gjithėve, mosdėshira jotė pėr tė jetuar cerret alarmin e thekshėm se Shqipėria jote, e jona, po vuan nga njė sėmundje shumė e rėndė. Askush s’duhet tė dalė i larė e i qetė pas kėsaj, as ata qė tė pėrbaltėn e as ne qė tė deshėm shumė, se ti e meritoje aq shumė tė jetoje, se ne tė gjithė kemi aq shume nevojė pėr njerėz si ti. U prehsh nė paqe miku im ndėrsa ne do tė vijojmė tė jetojmė nė mosharresen tėnde.

http://www.gazetatema.net/web/2012/0...ardian-klosit/

Dhe Ardian Klosi kishte dy here qe bente tentative vetvrasje.

Une besoj se nese libri i selman ruzhdise do ishte aq i bukur sa paraqiten ne marketingun ne media ardian Klosi do kishte zgjedhur ta kishte mbaruar perkthimin dhe jo te kishte vrare veten.Me respekt te te te ndjerit une mendoj se libri |selman ruzhdise nuk ka asgje te bukur dhe nuk ia vlen te lexosh.

http://www.tvklan.al/emisioni.php?id=4676
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhemis : 06-10-2012 mė 16:01
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Nė ferr do tė digjėt Ardiani, bashk me Arlindėn nėse ka guxuar tė pėrkthej diē tė pavėrteta rreth Profetit Muhamed dhe Zotit 1, dhe tė vetėm.

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Nė ferr do tė digjėt Ardiani, bashk me Arlindėn nėse ka guxuar tė pėrkthej diē tė pavėrteta rreth Profetit Muhamed dhe Zotit 1, dhe tė vetėm.
    O njeri i Allahut!!Nuk ka faj ai qe perkthen, po ti lexoje perpara, nese ta lejon hoxha e pastaj na lesho "fatwa" si lopa bajgat.....!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    O njeri i Allahut!!Nuk ka faj ai qe perkthen, po ti lexoje perpara, nese ta lejon hoxha e pastaj na lesho "fatwa" si lopa bajgat.....!
    C'je kap per te hoxhes o jargo ? Ca ka lidhje hoxha ketu ?! Un s'varem nga hoxha sikur ti qe varesh nga prifti !

Un do ta lexoj, sepse e kam porositur kete liber.

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    C'je kap per te hoxhes o jargo ? Ca ka lidhje hoxha ketu ?! Un s'varem nga hoxha sikur ti qe varesh nga prifti !

Un do ta lexoj, sepse e kam porositur kete liber.
    Mire pra, i dedikuar, dediju pak librit a pastaj jep gjykimin tend mbi autorin, por jo mbi perkthyesin!! Kupton ndryshimin?!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Mire pra, i dedikuar, dediju pak librit a pastaj jep gjykimin tend mbi autorin, por jo mbi perkthyesin!! Kupton ndryshimin?!
    Jarigas, a mund ta konceptosh faktin ne mendjen tende se un autorin e njohe me mir se sa i a njoh librin e shume perfolur ?

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •