Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Po shqiptaret?Duke qene se pjesa me e madhe jane islamike + ish komuniste dhe keto urrejne SHBA-te , serbet, greket, perendimoret kudo ndodhur.Por ketu kemi nje ndryshim, nje koncept moral.Kusherira ime amerikane nje dite me pyeti ne facebook,O Anesti, di qe ne amerikanet na urrejne ato vende ku kemi bere nje lufte te drejte , por sinqerisht nuk kuptoj perse ju shqiptaret na urreni.?Ne luftuam per ju.Nuk po dija ti thoja se jemi bukeshkale ne anglisht dhe ja ktheva italisht, siamo un popolo ingrato, che non sa d'onore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 21-06-2011 më 18:01
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576
    Po shqiptaret?Duke qene se pjesa me e madhe jane islamike + ish komuniste dhe keto urrejne SHBA-te , serbet, greket, perendimoret kudo ndodhur.Por ketu kemi nje ndryshim, nje koncept moral.Kusherira ime amerikane nje dite me pyeti ne facebook,O Anesti, di qe ne amerikanet na urrejne ato vende ku kemi bere nje lufte te drejte , por sinqerisht nuk kuptoj perse ju shqiptaret na urreni.?Ne luftuam per ju.Nuk po dija ti thoja se jemi bukeshkale ne anglisht dhe ja ktheva italisht, siamo un popolo ingrato, che non sa d'onore.

Te kunderten e kam degjuar gjithandej, nga te bardhe e te zinj, bile shumica as kane idene se ku bie Shqiperia, po shprehen me simpati per te.

Kjo ndofta u be me e njohur nga pritja qe ju be Bushit dhe pasqyrimi ne median amerikane ne ate kohe, natyrisht dhe nga kontaktet qe kane me shqiptare te ketushem, qe e pergjitheshmja eshte shume pozitive.

Megjithate "Pyll pa dera s'ka" dhe ne pergjigje asaj kusherirkes mire do qe, ti flisje per veten dhe jo per popullin shqiptar qe e kane dashur perendimin dhe Ameriken dhe kur qeveritare te saj s'linin sharje dhe "gure" pa hedhur kundra tyre.

.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Serbet vazhdojne te masturbohen, duke imagjinuar .
    Nderkohe shqiptaret bejne sex real.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Edhe Serbet nuk e kane keq me ameriken jo.Duan apo sduan ato do e lene Rusine dhe do behen miqte e amerikes.Kjo e fundit per hire te interesave serbe na e la Medvegjen, Bujanovcin dhe Presheven jashte kufijve dhe serbi beri ne presheve bazen e tij ushtarake.Sikur Amerika te donte keto troje sdo rrinin jashte kufirit te kosoves.Po keshtu shpresojme qe dhe Mitrovica mos jete pjese e ndonje plani per te shkuar me serbet.Sepse flitet qe serbet do marrin Mitrovicen duke e shekmbyer me presheven e Bujanovcin e medvegjen.Sikur Mitrovica dhe keto trojet e tjera mos ishin populluar me pare me shqiptare.Serbet jane refugjate ne trojet shqiptare.Ate qe sarrij te kuptoj pse amerika dhe europa beri gjithe ato lufte kunder serbise por na la jashte kufijve tane tre qytete te medha.(Presheve, Medvegje, Bujanovci) ?????????????/
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anëtarësuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikë
    Postime
    251
    Serbet jan popull DEBIL injoranca e tyre esht gati sa galaxi (them gati se nuk dua ti ofendoj )

Kan miqesi me Kroatet u njoh kroat qe vetem kur ju degjojn emrin ju eren syt serbet ndoshta i shikojn kroatet si miq po kroatet serbet i urrejn per vdekje, Boshnjaket myslyman qe luftuan per pavarsin e bosnjes dhe nuk e gezuan nuk duan ti digjojn as emrin serbeve, ata budallenjt kerkojn te lidhin miqesira me nje llaf goje me sa di un kroacia e ka pranuar pavarsin e kosoves pse nuk i kan inat kroatet ata .....

kan inat ameriken .... hahahahaha .... ata jan qorra nuk e pan ata kopilat ca i beri greqis amerika , mikut me te shtrenjt te serbis .... dhe serbin e nxoren nga shinat por nuk kan mbaruar akoma pun , ama grekun e ben shtet gabelesh fare

plus nje gje amerika nuk i hedh syt nga feja ata duan lekun dhe poziten shqipria ja ofron ata mundesi ndersa serbet duhet ta kuptojn qe kan mar fund mos te ishte ajo rusia do ishin ber per te te ardhur keq

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    cja keput kot tí. jemi populli me proamerikan i europes.apo sheh keta trutharet ekstremiste islamike te forumit te cilet numerohen me gishta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 22-06-2011 më 08:37
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    kur te urrejn keta eshte nder. nga barbaret nuk duhet te presesh me shume vetem dhune & urrejtje dine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 22-06-2011 më 09:31
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2010
    Postime
    98
    Serbet tregojne te verteten ,sepse ata jane sllave ortodoks dhe nuk dojne popuj e kombe te tjera.Ata sigurisht qe Ruset jane me te dashurit e tyre por edhe argat e tyre,Pas tyre vijne Grekerit dhe racat e tjera sllave-ortodokse.Po Amerikes nuk ian ndin as per serb as per Rus .Nje gje duhet ta kene te gjithe te qart qe;Superfuqija numer nje ne bote eshte e madhenueshmja SHBA.Rrofshin per gjithmon.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Djal Dimali Lexo Postimin
    Serbet jan popull DEBIL injoranca e tyre esht gati sa galaxi (them gati se nuk dua ti ofendoj )

Kan miqesi me Kroatet u njoh kroat qe vetem kur ju degjojn emrin ju eren syt serbet ndoshta i shikojn kroatet si miq po kroatet serbet i urrejn per vdekje, Boshnjaket myslyman qe luftuan per pavarsin e bosnjes dhe nuk e gezuan nuk duan ti digjojn as emrin serbeve, ata budallenjt kerkojn te lidhin miqesira me nje llaf goje me sa di un kroacia e ka pranuar pavarsin e kosoves pse nuk i kan inat kroatet ata .....

kan inat ameriken .... hahahahaha .... ata jan qorra nuk e pan ata kopilat ca i beri greqis amerika , mikut me te shtrenjt te serbis .... dhe serbin e nxoren nga shinat por nuk kan mbaruar akoma pun , ama grekun e ben shtet gabelesh fare

plus nje gje amerika nuk i hedh syt nga feja ata duan lekun dhe poziten shqipria ja ofron ata mundesi ndersa serbet duhet ta kuptojn qe kan mar fund mos te ishte ajo rusia do ishin ber per te te ardhur keq
    Serbet nuk jane debile fare ,se ata cdo gje e bejne me llogari ata humben luften por Mitrovicen e tokat e tjera shqiptare i mbajten,ne Po ne jemi popull Debil qe vetem te vjedhe di.Popull pa pike patriotizmi ku shumica vuajne per buke e rrine gjithe diten duke pare Big Brodher....lere mos na hapni barkun me kto tema se fajin e kemi vete nuk na e kane te tjeret..Eshte gabim i me i madh te quash debile fqinjet kur je 38 mije km katror (me gjithe Kosoven ) e duhet te ishe mbi 100 mije...
    Ndryshuar për herë të fundit nga medaur : 22-06-2011 më 13:59
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga -jupiter Lexo Postimin
    cja keput kot tí. jemi populli me proamerikan i europes.apo sheh keta trutharet ekstremiste islamike te forumit te cilet numerohen me gishta.
    Jo mer lali , nuk kam numeruar vetem keto, ose ndoshta nuk me duhet te numeroj me.10 ishin oto terroristet qe bene vrasjet makaber te 11 shtatorit, por popull islamik qe te konsiderohet proamerikan pas kesaj nuk ka.Une di qe dhe kosovaret e maqedonet shqiptare jane islamike, atehere ku e gjen argumentin ti per ti konsideruar proamerikane , ndoshta tek ato kosovare te ndershem te forumit?Nga ky komunitet, kane dale dhe terrorise , por nuk pashe reagim te muslimaneve , nuk pashe reagim te qeverise, nuk pashe reagim te organizatave te ndryshme, ndjeva nje heshtje, nje pauz si nje pushim mes pjeseve te lojes.Pame te na botojne shkrime per nderrimin e alfabetit ne arab, por askush nuk merret me te.Jane intesifikuar kerkesat per kulte te kesaj feje qe s'na takon, jane intesifikuar kercenimet ndaj te krishtereve.Kudo shikon parrulla nacionaliste te cilat japin idene, se te qenit musliman con ne ruajtjen e kombesise.Akuzohen te krishteret se po nderrojne kombesine ,por nuk analizojne me qetesi se perse ndodh nje gje e tille dhe te gjendet sherimi.Jo , s'te lejoj te vetdeklarosh religionin dhe kjo si nje urdher, si nje kercenim , se ne te kundert ......
    Memedhe dhe Atedhe jane dy terma si sinonim i priderve dhe nuk egziston femije te mos doje prinerit e tij.Ka vetem nje rast kur prindi braktiset, kur ai njollos familjen me turp, kur ajo (nena) te sillet si njerke.Nuk eshte e meta tek ortodoksit shiptare , pasi ato jane pa diskutim me te miret.Kane mardhenie te mrekullueshme me ligjin, asnje problematike perj tyre.Perzgjedhja qe bejne qofte ajo pjese e vogel e tyre , per te ndryshuar kombesine eshte nje alarm i madh, pasi shpreh lodhje mes mardhenieve te kolturave te ndryshme, tek ato duket te se ka humbe shpresa per tu bere qytetar te eurpes,qe do te thote cilesi , moral,dinjitet. Ndjejne se atedheu i tyre eshte vijezuar si nje zone rreziku qe duhet te mbahet ne karantine,qe lajmeron rrezik, ashpersi,jo tolerance.Sot kudo po shihet te valevije flamuri, kudo ne cdo moment, ne stadjum, ne pallat sporti, ne tv, ne rruge , ne demostrate politike, ne muzike, ne internet, ne vido klipe deri dhe ne eurosong shkuam me shqiponje kuq e zi.
    Por flamuri eshte alarm, eshte levizje, eshte revolucion, eshte zhurme eshte, kushtrim, eshte grumbullim per zdi se ku e se cfar, eshte cdo gje , por vetem qetesi nuk eshte ,vetem shenje per paqe nuk eshte.Shikojme nje popull te shqetesuar dhe s'dine perse, shikojme nje shoqate kuq e zi te egersuar qe uleret, shikojme came qe kane siklet, por qe se c'kerkojne e c'bejne muk dine as vet.Nje gje eshte e vertete, la situazione "non e buona, ma anche situazione di situazione non e buona"
    Dhe per ta mbylle i dashtun antar , kjo situate , pa situate nuk eshte proshqiptare dhe jo me pro amerikane.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 22-06-2011 më 17:59
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •