Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Usa per ate plehren e Frankfurtit arifin kane kerkuar ekstradimin!
    Nuk jane budallenj serbet jo.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ekstradimi nuk eshte gje fare. biles keta nuk u ndien fare u permend njeher edhe kaq. ai e meriton capital punishment. deri me sot shqiptaret vetem amerikanet kane miq te vertet duan apo s'duan ta pranojn.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    skiet jan nacionalista ata e tregojn hapur ndjenjen e tyre kunder shqiptarve kurse ne sillemi si kurva edhe te poshtruar nga sllavo qetniket serb edhe i thrasim te bashkjetojm turp per ne

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Shqiptaret qe ne fillim te shek te kaluar fituan nje mik qe quhet USA. Kush thote te kunderten eshte i dehur.
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Serbet jan popull DEBIL injoranca e tyre esht gati sa galaxi (them gati se nuk dua ti ofendoj )
    Prandaj ndoshta jemi NE gjithmone te masakruarit, NE me intelekt.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Prandaj ndoshta jemi NE gjithmone te masakruarit, NE me intelekt.
    nuk behet fjala vetem per intelekt ne jemi edhe me shpirt me zemer dicka qe barbaret kurr nuk e kan pas edhe do e ken. me mire i masakruar edhe me shpirt sepse jemi njerez jo si ata kafshet.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anëtarësuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikë
    Postime
    251
    ne jemi njerezor, dim te sillemi po ata serbet jan b°le fare edhe siku te jen te gjith me diplom universitare prap b°le jan ne mendime

njerzilleku esht i admirueshem ndoshta mos ti themi intelekt po grad intelekti esht
    barbaria, urrejta, mendimi superior ndaj tjetrit = .....

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    nuk behet fjala vetem per intelekt ne jemi edhe me shpirt me zemer dicka qe barbaret kurr nuk e kan pas edhe do e ken. me mire i masakruar edhe me shpirt sepse jemi njerez jo si ata kafshet.
    Ku e bazon kete argument?Analizon veten apo shoqerine, mbeshtetesh ne opinjon nderkombetare, apo ne libra historike qe flasin ker keto virtyte shqiptare,flet per shqiptaret e kosoves,apo te shqiperise , te maqedonise apo camerise.Na shjtllo kete argument qe ta ndjeme te gjithe kete krenari te ligjshme.Kam shkruar dhe me larte , ndoshta jo shume i sigurte paer ate c'ka them atje.Kam nevoje per nje mendim ndryshe , kam nevoje te ndjehem i gabuar, do te gezohesha shume, se shqiperia fundja eshte dhe vendi im.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 23-06-2011 më 06:19
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Citim Postuar më parë nga Djal Dimali Lexo Postimin
    ne jemi njerezor, dim te sillemi po ata serbet jan b°le fare edhe siku te jen te gjith me diplom universitare prap b°le jan ne mendime

njerzilleku esht i admirueshem ndoshta mos ti themi intelekt po grad intelekti esht
    barbaria, urrejta, mendimi superior ndaj tjetrit = .....
    Shpresoj keto qe thuani te jene vetem batuta jo te qelluara, perndryshe (dhe kerkoj falje per kete) jane marrina mega galaktike. Shko perseritni keto fjale tuaja perballe atyre qe masakrimin e pane me sy dhe e pesuan ne familje.
    Nese jemi ne kete nivel te njerezimit qe deklaroni, do duhej te dime se paku vetembrojtjen ta organizojme, nuk them ti asgjesojme kafshet shkije, por se paku te mos pesojme prej tyre. Natyra i ka ligjet e saja, nuk mund ti ikim, o vraj o do te vrasin. Lufta per egzistenc. Kam thene edhe here tjera, shqiptareve ju mungon instikti i mbijeteses. Instikti i takon me shume botes shtazore, por kjo ka pak rendesi. Se pari dua te egzistoj, pastaj mundesisht te egzistoj si njeri.

Ne jemi krijesa pa vetedije njerezore dhe pa instikte kafsherore. Bashkimin e forcave ne rast rreziku, qe i perket si njeres bote si tjetres, ne nuk dime se c'eshte! Ne dime vetem prralla dhe enderra ne mes te dites.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anëtarësuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikë
    Postime
    251
    Kur thuaj qe shqiptarve i mungon instikti i mbijeteses ..... ne shqiptaret dim te mbijetojm edhe ne kushte me ekstreme.
    Gjuha shqipe esht shum e lasht si pak gjuh te tjera, civilizime qe kan qen edhe me te perparuar se ne kan humbur gjurmet ne mjegullen e kohes, ndersa ne jo edhe sot e kesaj dite jemi ketu dhe debatojm me njeri tjetrin.
    Si te duket fakti qe ni gjuh qe nuk ka qen e perhaper ne mas nepermjet shkrimit sot ne kohet moderne ruan me mir se gjuhet e tjera renjet e veta nga lashtesia? Nuk esht ky ni fakt i mbijeteses?

Per mendimin tim shqiptaret jan mesuar vetem te mbijetojn (ne kushte ekstreme) prandaj e kan te veshtir te krijojn nje shoqeri bashkekohore te zhvilluar.

Ju ketu ne kete tem po merenei me ate shkrimin qe thash un qe serbet jan b°le / deb!la dhe pastaj vjen njeri me shpjegon qe ne jemi pa vetdije skemi asnjelloj instikti ... etj

Ndoshta ne nuk i perdorim energjit tona aq sa duhet ne provokimet e castit, nuk dim qe te kuptojm sinjalet .... po dim te mbijetojm per shkak te nendijes.

Nendija esht ajo qe te shtyn te besh veprime qe nuk i mendon po qe ne raste te tilla dalin teper te pershtatshme.

Mos u tregoni te ashper me veten tuaj dhe njerezit tuaj ... nevend qe te nxirni nje mendim ndryshe nga njeri tjetri gjeni pikat e perbashketa.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •