Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    Me AA ne fakt nuk kam pas asnjehere probleme peshe, edhe kur kam patur me shume...ndersa me BELLAIR shoh gjithmone qe ka probleme e shumica paguajne goxha per KG me teper. Une nuk kam patur probleme se e kam bezdi te udhetoj rende, po gjithsesi per familjet eshte dicka negative.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    Blue, une udhetova vjet me AA dhe avjonat ishin vertete skandal. ne fakt jepnin ushqim, por per mua si te japin, si mos te japin, njelloj eshte kur behet fjale per fluturime 2 oreshe.
    mendo se AA ka gjithsejt vetem 2 apo 3 avjone te prodhuar para 20 vjetesh.

edhe une i urrej ato te belleair per kete punene e valixheve. edhe une kam pasur probleme 1 here. por te pakten avjonet i kane per se mbari. une vitet e fundit qe kam udhetuar me ta, kishin airbus A320 dhe A319, qe jane nder avjonet me te perdorur per rruge te tilla ne europe.
    e kane bere vertete monopol.
    shpresoj te futet ndonje low cost e madhe sa me shpejt.

Admiral, avionat e AA kane qene gjithmone ku thrret qameti. Une ushqimin e tyre s'e kam marre kurre, pasi jam ca si merakli. Por ēmimet i kane pas te arsyeshme ne raport me linjat e tjera.

Ndersa ato legenat e BelleAir mgjs kane aviona te mire, sherbimi ne toke te acaron nga nervat. Tani po abuzojne shume me pozicionin qe kane ne treg. M'vje keq qe ai irlandezi i RyanAir nuk e sheh Shqiprine si treg potencial tani qe jane hequr edhe vizat ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Tani po abuzojne shume me pozicionin qe kane ne treg. M'vje keq qe ai irlandezi i RyanAir nuk e sheh Shqiprine si treg potencial tani qe jane hequr edhe vizat ...
    Me sa di une e kane ne plan keto te ryanairt, dmth eshte ne linjat qe do hapen ne te ardhmen! Por une jam pesimiste qe do arrihet, jo sepse nuk do doje irlandezi por sdo doje shqiptari

La vita non si spiega, si VIVE!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Me sa di une e kane ne plan keto te ryanairt, dmth eshte ne linjat qe do hapen ne te ardhmen! Por une jam pesimiste qe do arrihet, jo sepse nuk do doje irlandezi por sdo doje shqiptari

Mos ndill ters ti Klea

Ishalla behet e mundur ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Mos ndill ters ti Klea

Ishalla behet e mundur ...
    haha! Une do beja "dasem" po te hapet nje linje e tille per shqiperine....

La vita non si spiega, si VIVE!

RayanAir flitet gjithmone sikur eshte afer falimentimit, por akoma vazhdon te punoje...ne fakt nuk te lejn ujqerit ne shqiperi, se nuk besoj se do te mungonin kompani te tjera...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ryanair ka preferuar marokun para shqiperise dhe disa nga fqinjet tane.
    e njejta gje per easyjet e cila pervec marokut, fluturon edhe ne egjypt, izrael dhe jordani. edhe ne kosove fluturon (por vetem nga zvicra).
    Vasudhaiva Kutumbakam

Po maroku dhe egjypti jane shume (po shume fare) me mire per turizem se ne, eshte normale qe ryanair dhe easyjet te bejne ato destinacione ne vend te shqiperise.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Po maroku dhe egjypti jane shume (po shume fare) me mire per turizem se ne, eshte normale qe ryanair dhe easyjet te bejne ato destinacione ne vend te shqiperise.
    faktikisht eshte shume e vertete kjo qe thua.
    ka jo vetem levizje turistesh gjithe vitin, por edhe emigrantesh.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •