Po ca ushqimi aman, nje pseudo panine e embelsire qe as nuk i hidhja syte...apo lengu i geshtenjes qe ta jepnin per kafe?
Une nuk kam gje kunder AA e as ndonje kompanie tjeter perderisa ato te ulin cmimet dhe te ofrojne fluturime komode. Bellair per momentin ka avionat shume here me komod se AA...plus dhe oraret per mua jane perfekte. I vetmi problem eshte se i kane rritur edhe ato tarifat me kalimin e kohes...gjithsesi, shpresojme te hyje ndonje kompani tjeter!
hahaha, ate punen e ushqimit e lidha me faktin qe nuk ishte kompani low cost, nderkohe qe sapo hyri belleair u detyrua albanian te uli cmimet ndaj me demek u kthye ne "low cost" edhe e hoqen ushqimin.
Ky pronari me tere ate pastrim parash qe paska bere, mundej fare mire te bente nje rinovim nga themelet, te rriste edhe nr e destinacioneve e do e shihte pastaj belleair monopolin.
Per Belleair ke shume te drejte, ka avjone vertete shume te mire e komod!
La vita non si spiega, si VIVE!
Po pse te blej aviona te ri ai kur shpesh here njerzit jane te detyruar te udhetojne me AA?
Amon se kur udhetoja me to me duhej te duroja njerzit ngjitur, plus une qe jam i gjate mu benin gjunjt cope cope...shyqyr qe nuk zgjaste shume udhetimi se do perfundonte keq muhabeti!![]()
Po sepse per te qene pjese e tregut duhet se s'ben ti pershtatet atij. Albanian ka vetem 5-6 destinacione, nderkohe qe konkurrenit i tij ka pushtuar italine, greqine, angline e ka plane per te vazhduar me tej.
Eshte rregulli i tregut, po nuk qe i afte te "luftosh" me konkurentin tend, atehere dil jashte tregut.
Normalisht neve si qytetar do na shkaterronte fare dalja nga tregu e albanianit!
Albanian eshte i ngushte faktikisht, edhe une qe kam nje gjatesi normale jam ne siklet aty, e jo ti qe qenke i gjate![]()
Po me njerzit ngjitur c'pune ke ti? hahaha Mua me ka rastisur njehere me Malev, me qelloj afer nje burre qe ishte aq i shendosh sa mezi e nxuri vendi e plus kishte nje bark aq te madh sa nuk i hapej ajo tavolina! Une e di c'kam hequr ne ate udhetim... edhe cik do behesha njesh me dritaren hahaha!
Habitem qe udhetoni me AA
E ku ta dime qe ne vend te kerosin i fusin benzine me uje.....lol
Kur kam udhetuar per here te pare me AA, rreth 10 vjet te shkuara, mbaj mend qe poltronat ishin te ngjitura me skoē ne pjeset ku ishin te prishura. Ajri i kondicionuar nuk funksiononte. U sikletosa shume ne fakt. Po mendoja a do te arrinim gjalle ne Tirana.
Heren e fundit qe udhetova me AA nuk mu duk keq. Ngushtica eshte normale. Por i rendesishem per mua eshte ajri i kondicionuar. Sidomos kur ke ndonje zhuls rreth e rrotull qe kundermon era djerse ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Ah se harrova ato legenat e BellAir. Me hajdute te qelbur nuk ka. Une sa here udhetoj me ato plehrat bej llafe tek check-in ne Rinas per peshen e valixhes. Une e peshoj valixhen para se te nisem, ne dy tre peshore te ndryshme. Gjithmone ka qene ose fiks ose 1 - 2 kg me pak se limiti. Gjithmone kur e peshoj ne Rinas del me teper se limiti. Heren e fundit bera llafe keq me ta. Nuk lash llaf pa i thene, aq shume i irrituar isha ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Blue, une udhetova vjet me AA dhe avjonat ishin vertete skandal. ne fakt jepnin ushqim, por per mua si te japin, si mos te japin, njelloj eshte kur behet fjale per fluturime 2 oreshe.
mendo se AA ka gjithsejt vetem 2 apo 3 avjone te prodhuar para 20 vjetesh.
edhe une i urrej ato te belleair per kete punene e valixheve. edhe une kam pasur probleme 1 here. por te pakten avjonet i kane per se mbari. une vitet e fundit qe kam udhetuar me ta, kishin airbus A320 dhe A319, qe jane nder avjonet me te perdorur per rruge te tilla ne europe.
e kane bere vertete monopol.
shpresoj te futet ndonje low cost e madhe sa me shpejt.
Vasudhaiva Kutumbakam
Jo me jo, mos na e bej fiksim taniUne e kam marre shpesh AA sepse me lerverdis orari por nuk jane aq keq sa thuhet jo!
hahaha! Shyqyr qe e bene edhe keto 20kgse ne fillim e kishin vetem 15. Nje arsyeje kjo pse kam marre shpesh AA ne fillim. Pesha e valixhes = tmerri im kur duhet te udhetoj!
Mua me ka ndodh te bej llafe ne aeroport ketu ne itali, pasi dy femrat te check in ishin italjane, e linin te kalonin plot njerez me mbi 22 kg. Kur erdhi "kapo-ja" shqiptar, filloj te kerkoj para qofte edhe per 2 kg me shume... Fituan ato qe kaluan para se te vinte ky!
Krijoni Kontakt