Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 57
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    o mosu merreni me kta gogat dhe hardat se kta jan hajna te PDK-s

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Albini Kurti eshte lideri ma i madhe shqiptar.ai e meriton ta udheheq jo vetem Kosoven,por edhe Shqiperin Etnike dhe pa dyshim se do ta udheheq.

Lum na qe e kem Albinin,dhe mjer Albini qe na ka neve"Adnan Abrashi"

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Ne spo frikesohemi, mirepo ju nuk dini me bo protesta. Ju e rrezikoni rendin kushtetues. Nuk dini me protestue, sepse nese ju dilni dhe protestoni ne menyre paqesore ne vec ju pershendesim. Mirepo ju nuk dini ashtu edhe pasi nuk dini na detyroni ne qe me anen e zbatimit te ligjit te ju mesojme se si protestohet.

oj gogel qysh tu doken protestat?aa gogla niher gogel,ti ke met me pershendet dikon ncnc qfar mjerana jeni...

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    o mosu merreni me kta gogat dhe hardat se kta jan hajna te PDK-s
    mas miri mos mu mar me ta,se kur po meresh me ta po tuten masnej..qifti ktij hardit u tutke me dal nsy me shajt kshtu qe hiq mos folni me ta veq ngucni kapak se jon selaka t`internetit qarten krejt haha.

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga B.C.B Lexo Postimin
    oj gogel qysh tu doken protestat?aa gogla niher gogel,ti ke met me pershendet dikon ncnc qfar mjerana jeni...
    Per dallim nga vagabondet e vetevendosjes, qeveria e kosoves ka obligime shtetformuese dhe perparimtare. Qeveria nuk merret me ceshtje ditore. Ju e pat sot se ma shume kishte media se sa protestues, ishte vertet qesharake.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Edhe nje her shqiptaret deshmuan se jan injorant,edhe njeher shqiptaret deshmuan se nuk jan per ndryshime,edhe njeher shqiptaret deshmuan se nuk jan kunder hajnis,edhe njeher shqiptare deshmuan se nuk jan te gatshum te punojn per vendin e tyre dhe per veten e tyre,edhe njeher shqiptaret deshmuan,se jan servila,qyqare,injorat,edhe njeher deshmuan se nuk dojne ta bashkojne mitrovicen dhe ti rikthen simbolet kombetare.

Qytetari: nuk kemi pun,lek,buk,uje,rrym etj.
    Une i them keshtu: Ti nuk meriton te jetosh ok,ti je injoratn,ti kurr...nuk ke drejt mu anku,ti je ma gja se gjaja,ti je tosh fare...ik ik ik pridhu,ti nuk guxim nuk ke mende te kerkosh drejjtat e tua.Turp....!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Obama : 22-06-2011 mė 14:19

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Po mire mo Gogi, njerezit ne Greqi (Athine) kane rreth 2 vjet qe protestojne per shkak te krizes. Shumica e raporteve, si te mediave dhe te tjera, nuk i fusin keta qytetare ne nje thes duke i quajtur "vagabonde, rrugace" etj etj. Protestat kane qene dhe te dhunshme, prej sa kam ndjekur.

Nese keta mendojne ndryshe, dhe ti, te pakten prej menyres si shprehesh, duket se mbeshtet mendimet ndryshe, at'here perse vrapon t'i quash vagabonde e rrugace?

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga Sofi _ Lexo Postimin
    Po mire mo Gogi, njerezit ne Greqi (Athine) kane rreth 2 vjet qe protestojne per shkak te krizes. Shumica e raporteve, si te mediave dhe te tjera, nuk i fusin keta qytetare ne nje thes duke i quajtur "vagabonde, rrugace" etj etj. Protestat kane qene dhe te dhunshme, prej sa kam ndjekur.

Nese keta mendojne ndryshe, dhe ti, te pakten prej menyres si shprehesh, duket se mbeshtet mendimet ndryshe, at'here perse vrapon t'i quash vagabonde e rrugace?

Po more mund te diskutojme per kete fenomen. Pse jo?

Rasti Greqise. Greqia ( me aq sa kam une njohuri) ka qene nje vend i zhvilluar, me nje ekonomi stabile me nje treg te lire, si shumica e vendeve te BE-se. Papritur ky shtet brenda nje periudhe disa mujore pesoj kolaps total, kete kolaps e pesoj si deshtim i reformave ekonomike, keqqeverisjes dhe si pasoj ra ne fund te pusit.

Rasti Kosoves. Kosova tani, eshte ne gjendjen me te mire qe nga pas lufta. Deri ne vitin 2007 Kosova ka qene gjithehere me keq se sa eshte tani. Tani eshte me mire per cdo vit e me teper. Une e kuptoj qe uk eshte perfekt mire eshte gjitheher e me mire.

Une te them qe sipas FMN-se Kosova ne vitin 2011 do ket rritje ekonomike 5%, nje rrije solide.

tjeter ... ne Greqi, protestat e dhunshme nuk organizohen nga nje subjekt Politik si rasti i vagabondve te vetevendosjes, mirepo atje turma te caktuara dalin dhe bejn hallakam ( rasti i fundit edhe nje qen kishte dal).

Besoj qe pajtohesh se keta vertet jane vagabond dhe tentues te shkaterrimit te shtetit.

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Ne lidhje me renien ekonomike dhe keq-qeverisjen ekonomike ne Greqi, ke te drejte. Po sqaroj edhe se personalisht nuk e mbeshtes dhunen, as prej protestuesve e as prej institucioneve.

Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Une te them qe sipas FMN-se Kosova ne vitin 2011 do ket rritje ekonomike 5%, nje rrije solide.
    Ne lidhje me cka thua ketu me siper, per parashikimet e FMN-se, mund te kesh te drejte; une nuk e di cfare ka deklaruar FMN por s'kam arsye te ve ne dyshim cka thua. Pra, dakord.

tjeter ... ne Greqi, protestat e dhunshme nuk organizohen nga nje subjekt Politik si rasti i vagabondve te vetevendosjes, mirepo atje turma te caktuara dalin dhe bejn hallakam ( rasti i fundit edhe nje qen kishte dal).
    Kjo me 'bold' me siper nuk eshte krejt e sakte sepse sindikatat kane qene gjithmone te angazhuara me protestat ne Greqi. Eshte e vertete qe teknikisht sindikatat nuk jane subjekte teresisht politike, por besoj se shihet qarte qe ato kane nje funksion lobues per te drejtat dhe perfitimet e punetoreve; pra besoj se mund te konsiderohen si subjekte deri diku politike (perderisa kane influence mbi ligje/reforma qe trajtojne te drejtat e punetoreve).

Besoj qe pajtohesh se keta vertet jane vagabond dhe tentues te shkaterrimit te shtetit.
    Per kete pjese nuk jam e sigurt se rrjedh krejt logjikshem e qarte nga c'ke shkruar me siper...Ndoshta ti ke fakte qe mbeshtet kete hipoteze, dhe mund te kesh te drejte, por nese ke fakte konkrete a mund te me besh me dije?

Kma pershtypjen se ti po flet per qellimet e atyre qe organizojne protestat: pra po thua se deklarojne dicka por kane ndermend dicka tjeter...? Nuk e di a te kuptova sakte...

Megjithe rritjet e mundshme te ekonomise, serish ka probleme ekonomike dhe papunesi te larte ne Kosove, dhe se fundmi VV (nga aq pak sa kam ndjekur) ka hedh dyshim mbi disa praktika tenderash/kontratash te iniciuara nga qeveria e Z.Thaci (psh. ne lidhje me ndertimin e autostrades). Ne rast se keto dyshime jane te sakta prej ketej rrjedh se, mqs. kushtet jane perfituese kryesisht per palen e kontrakuar dhe ne dem te interesave ekonomik te vendit, qytetaret e Kosoves kane te drejte te ngrene zerin mbi keto praktika. Te pakten per mendimin tim.

Mund te kete mes turmes dhe persona me te prirur ndaj anarkise, si me thene, por a mund/duhet te futen te gjithe keta ne te njejtin thes?

Dhe nese ti ke te tjera te dhena per keto protesta, dhe nuk eshte problem t'i ndash, at'here ok, po te lexoj dhe po mbaj mendjen e hapur se mund te kesh te drejte....

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga Sofi _ Lexo Postimin
    Ne lidhje me renien ekonomike dhe keq-qeverisjen ekonomike ne Greqi, ke te drejte. Po sqaroj edhe se personalisht nuk e mbeshtes dhunen, as prej protestuesve e as prej institucioneve.

Ne lidhje me cka thua ketu me siper, per parashikimet e FMN-se, mund te kesh te drejte; une nuk e di cfare ka deklaruar FMN por s'kam arsye te ve ne dyshim cka thua. Pra, dakord.

Kjo me 'bold' me siper nuk eshte krejt e sakte sepse sindikatat kane qene gjithmone te angazhuara me protestat ne Greqi. Eshte e vertete qe teknikisht sindikatat nuk jane subjekte teresisht politike, por besoj se shihet qarte qe ato kane nje funksion lobues per te drejtat dhe perfitimet e punetoreve; pra besoj se mund te konsiderohen si subjekte deri diku politike (perderisa kane influence mbi ligje/reforma qe trajtojne te drejtat e punetoreve).

Per kete pjese nuk jam e sigurt se rrjedh krejt logjikshem e qarte nga c'ke shkruar me siper...Ndoshta ti ke fakte qe mbeshtet kete hipoteze, dhe mund te kesh te drejte, por nese ke fakte konkrete a mund te me besh me dije?

Kma pershtypjen se ti po flet per qellimet e atyre qe organizojne protestat: pra po thua se deklarojne dicka por kane ndermend dicka tjeter...? Nuk e di a te kuptova sakte...

Megjithe rritjet e mundshme te ekonomise, serish ka probleme ekonomike dhe papunesi te larte ne Kosove, dhe se fundmi VV (nga aq pak sa kam ndjekur) ka hedh dyshim mbi disa praktika tenderash/kontratash te iniciuara nga qeveria e Z.Thaci (psh. ne lidhje me ndertimin e autostrades). Ne rast se keto dyshime jane te sakta prej ketej rrjedh se, mqs. kushtet jane perfituese kryesisht per palen e kontrakuar dhe ne dem te interesave ekonomik te vendit, qytetaret e Kosoves kane te drejte te ngrene zerin mbi keto praktika. Te pakten per mendimin tim.

Mund te kete mes turmes dhe persona me te prirur ndaj anarkise, si me thene, por a mund/duhet te futen te gjithe keta ne te njejtin thes?

Dhe nese ti ke te tjera te dhena per keto protesta, dhe nuk eshte problem t'i ndash, at'here ok, po te lexoj dhe po mbaj mendjen e hapur se mund te kesh te drejte....
    Ok, tani mund ta lem Greqin anash. Sa i perket rritjes ekonomike prej 5 % une vet e kam degjuar, dhe nuk besoj qe eshte ndryshe. Une Qeverine Thaci gjithnje e shoh brenda kontekstit Kosovar, qe dmth brenda subjekteve politike te ketushme. Padyshim une besoj qe PDK eshte subjekti me i mire brenda Kosoves. Te mbesim brenda Vetvendosjes. Ky subjekt me veprimet e veta e ka deshmuar se eshte subjekt anarkist, kete e them duke u bazuar ne veprimet e vetevendosjes qe nga themelimi deri me tani ( pervec protestet se sotshme).

Eshte e vertet se perberja udheheqese e W ka qene interesante per nje pjese te rinise Kosovare, sepse deshtem apo jo gjithnje nje pjese e popullesise jane te gatshem per veprime gjysme ilegale, duke vrapuar pas nje lideri relativisht te ri ( albin kurti), mirepo keto veprime definitivisht kane qene dhe jane kunderligjore.

Nuk eshte veshtire te definohet se cka eshte legale dhe jo-legale. Nese nje Qeveri e pranuar nderkombtarisht ( qeveria Thaqi) e fton nje Serb ne Prishtine, ndersa kjo levisje hudhet ne sulm duke thyer gjamat dhe veturat e qeverise ..! Cka mund ti themi kesaj? Une mendoj qe jane veprime kunderligjore. Sepse askush nuk e ka te drejten te demtoj pasurine publike.

Kjo levizje ka marrur nje lope dhe ja ka shkruar emrin e nje ish-ministri te LDK-se ne barkun e lopes ( mua me eshte dukur qesharake ), ky eshte veprim i cili i ve ne sprove veprimet demokratike te nje vendi.

Kjo levizje ka pas organizuar proteste ku u vriten dy antar te kesaj levizjeje pa pasur nevoje nga Policet Rumun me 17 shkurt para disa viteve. Vrasje qe nuk ka pasur nevoj te ndodh, sepse nuk ka ndhur ajo vrasje duke e mbrojtur kombin, sepse dihet kur ka qene nevoja te mbrohet kombi.

Une mendoj qe kjo levizje nuk ka alternative per te deshmuar qe din te qeverise Kosoven dhe nuk jep alternative. Prandaj e vetmja menyre qe te mbetet ne skene eshte duke u bazuar ne keto veprime te kqija banditeske dhe provokative qe ne secilin vend te europes po te ndodhnin do denoheshin, sepse askund nuk lejohet te hidhet nje ngarkese pleh natyral para qeverise, vetem ne Kosove ndodh.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •