Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924

S'do të na gjëjë shpirti qetësi pa u bashku kah i thonë Shqipni!

http://youtu.be/YTndjDbBKY8

PSE??????? sot s'kemi studentë/te të cilët angazhohën për Bashkim Kombëtar ,për mua s'kishte Festë më të madhe se sa të gjindesh në mesin e më shumë se 500 mijë Shqiptarëve .

PSE????në kohën e sotme nuk kemi një festë si kjo,të gjithë dijmë të kritikojmë,jemi të mençurë,"demokrat" tolerant ,të perparuar duke kopjuar Perendimoret jo edhe të gjitha kulturat duhet ti adoptojmë,ti zgjedhim vetem të dobishmet,ta ruajmë pak vend edhe për kulturën tonë.

Urrejtja,xhelozia,lakmia,mendjelartësia,intelegjen ca e tepruar në """""" ku na mbeti Mikpritja Shqiptare,Urtësia,Zemërgjërësia,Pastertia e ndjenjave njërëzore për të gjithë Vellëzërit dhe Motrat Shqiptare .

MOS VALLË GJITHMONË I HUAJ DUHET TË VENDOS PËR FATIN TONË NË TOKAT TONA???

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga K.i EPERM Lexo Postimin

PSE??????? sot s'kemi studentë/te të cilët angazhohën për Bashkim Kombëtar ,për mua s'kishte Festë më të madhe se sa të gjindesh në mesin e më shumë se 500 mijë Shqiptarëve .

PSE????në kohën e sotme nuk kemi një festë si kjo,të gjithë dijmë të kritikojmë,jemi të mençurë,"demokrat" tolerant ,të perparuar duke kopjuar Perendimoret jo edhe të gjitha kulturat duhet ti adoptojmë,ti zgjedhim vetem të dobishmet,ta ruajmë pak vend edhe për kulturën tonë.

Urrejtja,xhelozia,lakmia,mendjelartësia,intelegjen ca e tepruar në """""" ku na mbeti Mikpritja Shqiptare,Urtësia,Zemërgjërësia,Pastertia e ndjenjave njërëzore për të gjithë Vellëzërit dhe Motrat Shqiptare .

Ti ke qenë atje ? Atëher është detyrimi i gjeneratës tuaj të ringrejnë atë lëvizje. Nuk ke pse i kërkon gjeneratës së re, e cila po rritet në një periudhë shkatërrimi vlerash dhe pa edukatën e duhur që të kërkoj këtë gjë. Jeni ju, që duhet të ringjallni këtë frymë patriotike që sot është ndotur nga doktrina të huaja që synojnë ta përvetësojnë pavarsinë e Kosovës për qëllime krejt të tjera dhe që skanë fare të bëjnë me bashkimin kombëtar, por me ndryshimin rrënjësor të konceptimit të të qenurit shqiptar.

Edhe dicka tjetër, është e domosdoshme që të mblidhen trajtat e pleqnisë sot, sepse po iku dhe kjo gjeneratë do humbim pothuajse krejtësisht të gjithë potencialin e një trashëgimie juridike shqiptare dhe kanunore, pra interpretimi i këtij dokumenti.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Flm.Hyllien --Në demostratat e '81-it Rinia nuk e kishte perkrahjen e të gjithëve ,ishte shteti i rrethuar në hekur ??sot s'kemi kuj ti frigohemi ,iken shkit ,prandaj do ti perkrahim pa frikë se do të na burgosin apo rrahin .

Unë jam optimist se akoma kemi Rini të edukuarë në frymën e kulturave perparimtare ,shihet edhe nga shkrimi yt .
    Sebashku duhet angazhuar edhe Pleq edhe të Rinjë ,mirëpo dinamika e të rinjëve nevoitet sot kur shumë gjëra nuk jan në vendin e vet!!

Përshëndetje

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    K.i EPERM, me fal per pyetjen por pse ky titull?

Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    K.i EPERM, me fal per pyetjen por pse ky titull?
    Titullin e morra nga një Përshëndetje(Çaushi) nga një këngë ,ishte një frymëzim për një Temë të mirëfilltë dhe e kohës se sotme ,ku siç e ceka më parë ;ka shumë gjëra në Kosovë që duhet korigjuar ose rikujtuar atyre që harrojnë shpejtë.

Përshëndetje i Nderuar

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga K.i EPERM Lexo Postimin

I huaj ka vendosur dhe kame frige se edhe ne te ardhemn do te vendos per fatin dhe tokat e shqipetareve .

Deri sa shqipetaret do te mbeten bare e rrende ekonomike per te huajte, shqipetaret gjithemone do te udheheqen nga te huajte .

Pse ne shqipetaret nuk e kemi nje ushtri te mirefilte te studenteve dhe intelektualeve ??

Studentet shqipetare po e theme me keqeardhje jane frigazak me te medhenje ne evrope , gjithashtu intelektualet shqipetare jane frigazak me te medhenje ne evrope .

Kjo vazhdon per gjithe tokat etnike shqipetare .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •