si do i themi shtabit tani :?
si do i themi shtabit tani :?
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Meqe ra fjala doktor , cfare ishte shperblimi?
Station prit ti prit,une do marr shperblimin.
AUTOCHTHONOUS
te haje shtabi mish ne vend te orizit?
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Skam faj une o illyrian. Kshtu eshte kur si beson zemres. Me tha ajo sdo ta kete lehte argjentina. Po gjeta mesin aritmetik... Se logjika me thoshte do marrim 12 gola......
Iken 500 euro. Tia kishe dhene atij qe doje tia mbyllje gojen te tema tjeter me mire do kishe bere...kshtu eshte kur degjon grate ....ani per futboll......
AUTOCHTHONOUS
Hej svritet njeri per 500 euro...te dija per pacifist une ty.......(nga ata qe kritikojne pse nuk u pastruan edhe qytetet tjera si Gjakova pas lufte hahahaha-e din ti per cilat mbeturina e kam fjalen)
AUTOCHTHONOUS
vazhdimi dhe zgjedhja e enigmes :
...Ajo e futi dorėn nė qese dhe qė andej nxori guralecin. Por, pa e hapur dorėn pėr tė treguar ēfarė ngjyre kishte, ajo bėri sikur u pengua, u rrėzua mbi trotuarin e mbushur me guralecė, ku i ra dhe guraleci qė mbante nė dorė. Kėshtu, ishte e pamundur tė gjykohej se ēfarė ngjyre kishte guraleci qė kishte nxjerrė ajo nga qesja. Por... ishte e mundur qė tė konstatohej ngjyra e guralecit qė gjendej akoma nė qese. Vetėm atėherė, mund tė gjykohej drejt ēfarė ngjyre kishte qenė guraleci i nxjerrė nga qesja. Meqė guraleci nė qese ishte ngjyrė e zezė, supozohej qė vajza tė kishte nxjerrė guralecin e bardhė. Dhe, meqė agai borxh dhėnės e kishte tė pamundur tė demaskojė veten, duke pohuar se kishte futur dy guralecė tė zinj, pranoi ti falė borxhet bujkut, edhe pse nuk u martua me vajzėn e tij. Kjo vajzė, e bėri tė mundur atė qė dukej krejtėsisht e pamundur. ...![]()
Krijoni Kontakt