Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28

Tema: Insomia

Insomia

Desha te pyes a ka ndonje menyre kurimi ndaj pagjumesise, sepse po behet nje vit qe vuaj nga pagjumesia. Nuk mund te fle asnjehere para ores 2 te mengjesit, kjo eshte minimalja, sepse shpesh nuk me ze gjumi deri ne kater te mengjesit....

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    get your self a job dhe futi ndonje kamomil para se te biesh poshte. per kete te dytin s'te garantoj dot se me te degjuar e kam, po per te paren jam i sigurte.

mudesisht shiko ta gjesh ne ndertim lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Ah moj endless, ku te shkon mendja dhe ty!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 28-02-2011 mė 20:23

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    lol ****, im gonna change this fucking username

key words : 'jam i sigurte'

damn..

Po keshtu eshte kur nuk sillesh serioz, te marrin per femer.... Kete pershtypje me ke dhene; si ato grate qe rrine e tallen gjithe diten. Mos ndrysho pseudonimin, me mire ndrysho sjelljen dhe behu njeri serioz, qe mos te dukesh me ashtu si me je dukur mua...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 28-02-2011 mė 20:23

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    lere se me vrave tani..

po pse me sipas teje femrat s'qenkan serioze keshtu? hajde mendje, hajde. aq me shume qe je dhe femer ti gjasme lol

E cfare do te thote kjo qe jam femer vete? Kete pershtypje me ke dhene, kot nuk thone ate shprehjen "mashkull si grua e keqe" qe fut hundet gjithandej duke u tallur me te tjeret...
    Po keshtu edhe problemin qe une ngrita per dicka qe me shqeteson (insomia) e kisha seriozisht, dhe ti u talle, e cfare duhej te mendoja une per ty atehere?! Po ne rastin qe po flisje keq per ate kengetaren qe vdiq, si mu pergjigje, si djale serioz tu duk vetja?

Me fal qe u tregova e dpd, por nuk me pelqen te bej hipokriten.
    Kaq si perfundim. Naten e mire..

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    shko moj baxho riqu andej tutje se po te bej shume rixha me duket

edhe mua te ma falesh se edhe une jam cik i dpd

po ti me nuk ishe ajo qe the me lart '' Po keshtu eshte kur nuk sillesh serioz, te marrin per femer'

apo s'mbane mend ca shkruane? po nejse se sikur ta zgjat shume une ty me duket.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Pi sa me shume kafe.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Desha te pyes a ka ndonje menyre kurimi ndaj pagjumesise, sepse po behet nje vit qe vuaj nga pagjumesia. Nuk mund te fle asnjehere para ores 2 te mengjesit, kjo eshte minimalja, sepse shpesh nuk me ze gjumi deri ne kater te mengjesit....
    Mund ta kesh nga stresi, une kam te njejtin problem per kete arsye. Dmth e kam te perkohshme, kurse ty te ka zgjatur shume. Nese jeton ne US merr benadryl per ja nje jave qe te ndihmoj te zej gjumi, cohu ne mengjes cdo dite nga ora 7-8, mos bej fare gjume gjate dites. E keshtu rregullohet rutina, por po e pate pagjumesine nga stresi s'di cte them, duhet te heqesh faktoret qe te shkaktojne tension.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •