Close
Faqja 0 prej 18 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 175
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Kosovarizimi i Turizmit Shqiptar!!

Vitin qe kaloi, derisa diskutoja me nje plak nga durresi, me ra te kapja diqka te rendesishme nga biseda me te.

Me tha keshtu: "Ju kosovarėt vini ne shqipri vetem e dhjeni dhe pshurrni plazhin, ndersa leket ia jepni kosovarėve perseri"

Kur u thelluam akoma ne bised, dolen njemendesisht ato cfar thoshte plaku, sepse kishte te drejte, e dini pse??

Sepse: Pothuajse plazhi dhe ndertesat perreth jan me pronesi kosovare. Ne sezonen e rregull turistike e gjithe ushqimi qe kerkohet vjen nga kosova d.m.th vijne tregtaret nga kosova dhe bejne tregti ne durres. - Rezultati : leket e banimit dhe ushqimit shkojne perseri tek kosovaret.

Ėshte kjo dinakeri e tregtise se lire nga kosovaret, apo nje ngathtesi turistike nga ana e vendaseve?

Te mos harrojm se nje nder kriteret per te pasur sukses nje biznes ka te bej me ate se shitesi duhet te ja blej shijen konsumatorit (ne kete rast turistit).
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Vendasit i kan quajtur bizneset e tyre me emra kosovar dhe maqedonas.
    Kane me shume biznese Shqiptaret e Maqedonis se ata te Kosoves.
    Jam nga Durresi (plazh) nuk te rren shoku prandaj boll na bone si ekspert tregu
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anėtarėsuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    kane te drejten e tyre ti lejn leket ku te ken qef
    une personalisht nje verejtje kam .....kur te vijn ne plazh ti heqin citjanet e callmat ...se po largohen shqiptaret nga plazhet e durrsit e jo me italian france e gjerman

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    nuk e shoh si problem. bravo i qofte do thoja.

une kisha nja 10 vjet qe me 1 gusht shkoja me familje tek i njejti hotel ne velipoje.
    vitin e kaluar nuk shkuam dot aty, sepse pronari (shkodran) ia kishte dhene me qera te tere ndertesen 5 kateshe nje kosovari, i cili e kishte mbushur te gjithe hotelin me shqiptare nga kosova per tere veren.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Natyriisht!Ku di shkodrani te "pervloj ēaj rusi "per kosovaret

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar mė parė nga Kėnga Lexo Postimin
    edhe "ēaji i rusit" eshte nje tradite qe na e kane lene turqit (bre atyne nanen qeni) dhe qe e urrej shume!
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

ky eshte nje tregus qe kosovaret jane me te zgjut se ne. kan me shum tru se ne me i llaf

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Vitin qe kaloi, derisa diskutoja me nje plak nga durresi, me ra te kapja diqka te rendesishme nga biseda me te.

Me tha keshtu: "Ju kosovarėt vini ne shqipri vetem e dhjeni dhe pshurrni plazhin, ndersa leket ia jepni kosovarėve perseri"

Kur u thelluam akoma ne bised, dolen njemendesisht ato cfar thoshte plaku, sepse kishte te drejte, e dini pse??

Sepse: Pothuajse plazhi dhe ndertesat perreth jan me pronesi kosovare. Ne sezonen e rregull turistike e gjithe ushqimi qe kerkohet vjen nga kosova d.m.th vijne tregtaret nga kosova dhe bejne tregti ne durres. - Rezultati : leket e banimit dhe ushqimit shkojne perseri tek kosovaret.

Ėshte kjo dinakeri e tregtise se lire nga kosovaret, apo nje ngathtesi turistike nga ana e vendaseve?

Te mos harrojm se nje nder kriteret per te pasur sukses nje biznes ka te bej me ate se shitesi duhet te ja blej shijen konsumatorit (ne kete rast turistit).
    Ju kokit zatet dy analfabeta dhe qenkenit knaq me llafe boshe.qfar rendesie ka se kush menagjon nje lokal apo nje hotel,ky hotel shtetit i paguan tatimet,ti nese shkon ne bregdetin kroat aty pronar gjen gjerman holandez e qka jo tjeter,por keta gjerman i paguajn taksat shtetit,ti studen mjerani le ma mir shkollen krejt se po duket qe eshte pune e rend per ty,apo ndoshta ke vendos te jesh vetem student i perjeteshem.
    Kjo propagand eshte tipike raciste dhe e pa kuptushme,une ne gjith globin mund te shkoi te blej nje hotel dhe ate hotel e furnizoj prej nga une dua,por jam i obluguar qe taksat te ja paguaj atij shteti.
    Por une besoi qe ky muhabet me plakun eshte e imagjinuar nga ti,sepse nuk besoi qe ne shqiperi ka aq njerz te pa dishume sa mos ta kuptoin se ku derdhet leku,tek e fundit paraj dhe malli qarkulloin lirshem dhe sidomos ne mes kosoves dhe shqiperis.
    E ti fisnik studenti gjeje ndonje tem qe na bashkon e mos imagjino trillime

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    hahahahah o hahahahah o hahaha
    e qaj rusi e uj pusi na e la turku bre flaka i dalt

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Hahhahahahahahahaahahahahahahahhahahaa.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Faqja 0 prej 18 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •