Close
Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 175
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po e sheh se nuk ke marre vesh gje fare se per cfare po flasim?!

ai drenicaku me lart, ngul kembe qe ne te gjitha plazhet perendimore "ligji" ndalon qe te lahesh me rroba.
    dhe une po i them qe po ia fut kot.

lexo pak me mire se per cfare po flasim para se te me akuzosh kot.
    per cfare e pate fjalen kur the "ka, ka, ka" dhe per cfare e pate fjalen kur me the se po ngul kembe per dicka qe jam gabim???
    per cfare jam gabim?
    Ti e din me mire se une,por po mundohesh te shik diqka,prandaj ketu perfundon muhabeti me ty,grahi ti veshi edhe nje pal dimi e futja ne deti ne durres knaqu

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Ti e din me mire se une,por po mundohesh te shik diqka,prandaj ketu perfundon muhabeti me ty,grahi ti veshi edhe nje pal dimi e futja ne deti ne durres knaqu
    une e di me mire se ti???
    ti qenke me te vertete interesant.
    te them qe ne dhjetra plazhe qe kam viziituar, asnjehere nuk e kam vene re nje ligj qe thote: eshte e ndaluar te lahesh me rroba, ti me thua qe e di me mire.

200 here te pyeta se ku e ke pare kete plazh me kete ligj (qe sipas teje e kane te gjithe plazhet perendimore), e ti nuk tregon.

te dhashe shembuj qe shume meshkuj te shendoshe futen ne uje me t-shirt, sepse u vie turp te cvishen. ti akoma ngul kembe qe nuk lejohet
    dhe nuk jep as argumentin me te vogel. te pakten trego se ku e ke pare kete plazhe. keshtu del vetem si nje genjeshtar.
    sdq ja. edhe une jam lare me rroba dhe nuk me ka futur kush ne burg, nuk me kane dhene ndonje gjobe e as nuk me kane nxjerre nga plazhi.

ti po tregon perralla. vazhdo shpik!
    kenaqu!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    ^ O Admiral, 'firmato' e ke ate callmen ke ajo foto me siper?

Duket qe eshte e nje cilesie teper te larte !

Sa kam qeshe o sofiiiiii....
    I kam thene edhe une ta ndryshoje ate avatar, por nuk merr vesh si "testa dura" qe eshte

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Kėsaj kėtu i thonė dėrr dėrr dėrr...
    Elegance is an attitude.

Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Kėsaj kėtu i thonė dėrr dėrr dėrr...
    Me thene te drejten, e gjithe tema me duket qesharake! Kur ishte numerimi i votave per zgjedhjen e kryebashkiakut ne Tirane, dhe po mendohej se ishte duke fituar Rama, dolen ca duke thene "nuk vij me ne plazhet e Shqiperise sepse nuk ia jap lekun tim serbit"
    Tani del kjo tjetra....
    Ne nuk leme njeri tjetrin te rrime te bashkuar, lere pastaj sa te lehte e kane te tjeret per te na lene te ndare...

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Me thene te drejten, e gjithe tema me duket qesharake! Kur ishte numerimi i votave per zgjedhjen e kryebashkiakut ne Tirane, dhe po mendohej se ishte duke fituar Rama, dolen ca duke thene "nuk vij me ne plazhet e Shqiperise sepse nuk ia jap lekun tim serbit"
    Tani del kjo tjetra....
    Ne nuk leme njeri tjetrin te rrime te bashkuar, lere pastaj sa te lehte e kane te tjeret per te na lene te ndare...
    Shiko e dashur, tė rrimė shtrėmbėr e tė flasim drejt:

Bregdeti i Durrėsit ėshtė masakruar barbarisht dhe imazhi qė ky qytet ofron nė verė ėshtė jashtėzakonisht i keq. Nqs kosovarėt dynden aty, shqiptarėt e Shqipėrisė e braktisin dhe i drejtohen jugut, sepse ėshtė mė pak i mbipopulluar e pėr pasojė mė i pastėr dhe i qetė. Qė nė hyrje tė Kavajės mund ta shohėsh katrahurėn; hotele pa fund, ngjit e ngjit pa pikė lidhje me njėri-tjetrin, pa pikėn e estetikės, qė janė ndėrtuar sipas motos ''toka ime, tokė e xanum''. Ajo rruga plazh plepa ėshtė me vėnė duart nė kokė e me bėrė olele. Qė ēdo cm2 tė saj e kanė nė pronėsi kosovarėt apo shqipot e maqedonisė ky ėshtė fakt. Mjafton tė shohėsh emrat e lokalve: peja, gostivari, tetova, etj etj nė mbrėmje organizohen festa me muzikė live tallava, qė ėshtė aq e lartė sa mund ta dėgjosh nė njė rreze prej 2-3 km. Durrėsi nė verė duket si Kabul, kjo ėshtė pėrshtypj qė kam sa herė shkoj pushoj atje. Mgjth pėr kėtė nuk e kanė fajin as kosovarėt as shqiptarėt. Fajtorė janė ata qė ngrohin karriget qė firmosin nėn barkun qė sa vjen e u dhjamoset masakra tė tilla urbana e pėrvete shijojnė plazhet perėndimore.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    ja kjo eshte per tu shqetesuar. kosovarizimi i turizmit shqiptare. mir. po e zem se durresi e velipoja qenkan tersishte ne duar te kosovareve. po saranda e himara nuk qenkan ne duar te grekeve kjo nuk e shqeteson ken apo qfar. po ato hotele kosovaresh nuk paguajn tatim shtetit shqiptar apo qfar po ata puntor qe punojn ne keto restorante e hotele shumica apsolute jan vendas apo e kam gabin un. dikush me lart ka cekur se gjat kesaj kohe bisnesmenet kosovar me produkte kosovare po vershojkan tregun e atjeshem nuk e beson as ti vet qe e ke cekur ket gje bile qeveria e shqiperis ju ka vu barriera produkteve kosovare qe nuk mund te tejkalohen. edhe kjo tema e teshave larja me tesha apo jo po si deshet te lahen kosovaret lakuriq apo qfar sa interesante le te lahet kush te doj si te doj eshte e drejte demokratike qytetare e garantuar edhe me kushtetut apo gaboj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    kush ka qen ne GENEVE CH mund ta kuptoj si ne kohen e pushimeve si vershohet nga arabet grat me mbules koke dhe edini qka ata respektohen me shum se qe mund te besojm ne dhe atyre ju ipet hapsir qe me qdo kushte ata me qen te knaqur qe vitin tjeter me ardhe prap madje kantoni i geneves organizon edhe mbremje muzikore artistike ngjarje te ndryshme per hater te turisteve dhe veqanarisht atyre arab qe e perbejn 99perqind te turizmit ne genev qe me qdo kusht ata me u nda te kenaqur. kurse ne shqiperi kjo mbules koke qe grat shqiptare veqanarisht nga maqedonia e bartin qe eshte e drejt e tyre po i pengojka qytetaret e dursit dhe shqiperis qudi kto qudira ndodhin vetem tek shqiptaret

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    une e di me mire se ti???
    ti qenke me te vertete interesant.
    te them qe ne dhjetra plazhe qe kam viziituar, asnjehere nuk e kam vene re nje ligj qe thote: eshte e ndaluar te lahesh me rroba, ti me thua qe e di me mire.

200 here te pyeta se ku e ke pare kete plazh me kete ligj (qe sipas teje e kane te gjithe plazhet perendimore), e ti nuk tregon.

te dhashe shembuj qe shume meshkuj te shendoshe futen ne uje me t-shirt, sepse u vie turp te cvishen. ti akoma ngul kembe qe nuk lejohet
    dhe nuk jep as argumentin me te vogel. te pakten trego se ku e ke pare kete plazhe. keshtu del vetem si nje genjeshtar.
    sdq ja. edhe une jam lare me rroba dhe nuk me ka futur kush ne burg, nuk me kane dhene ndonje gjobe e as nuk me kane nxjerre nga plazhi.

ti po tregon perralla. vazhdo shpik!
    kenaqu!
    lere se ky miku nuk e ka iden se si jetohet ne perendim e ne demokraci

Faqja 14 prej 18 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •