Close
Faqja 13 prej 18 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 175
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    ne hyrje te pllazhave ka edhe manuall ku shkruhet ne shume gjuh se si duhet te sillemi ne nje pllazh.
    Ndalohet hudhja e plehrave
    Ndalohet qarkullimi me motocikleta e bicikleta
    ndalohet larja me rroba
    e shume gjera tjera
    Ndalohet vozitja e motorave te ujit ne afersi te pllazhit
    e shume gjera tjer te cilat perbejn rregulloren e miresjelljes,por mos te banalizoim me shume se edhe ti e din kete gje,nese nuk e din me te vertet me vjen keq per gjendjen tende te mjerushme ne kete drejtim
    jo. nuk e di kete gje, sepse kete e di vetem ti ngaqe po e shpik pikerisht ti.
    kam bere plazh ne 4 kontinente dhe nje gje te tille nuk e kam lexuar askund.
    ne cilin plazh e ke lexuar ti? na trego!
    mua me ka rastisur te lahem me rroba dhe kam pare sa te duash njerez duke e bere nje gje te tille.
    po te kishe pare pak bote me sy, do e dije se shume meshkuj te shendoshe, lahen me bluza sepse i vie turp te dalin lakuriq.
    http://www.rnbjunk.com/foto/2010/05/beach-miami-1.jpg
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Eshte nje kenge e bukur qe thote:
    Dale ngadal po vjene pranvera.........
    Qka i keni dhene zore ju kesaj pune,keshtu bashkohet nje popull duke i mesuar njeri tjetrit te keqijat dhe te mira,ndryshe jo....
    Durim se nuk behen gjerat mire shpejte,durim,durim,.............
    Atdheu eshte si familja; Vleren ia njohim vetem kur e humbim.

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    jo. nuk e di kete gje, sepse kete e di vetem ti ngaqe po e shpik pikerisht ti.
    kam bere plazh ne 4 kontinente dhe nje gje te tille nuk e kam lexuar askund.
    ne cilin plazh e ke lexuar ti? na trego!
    mua me ka rastisur te lahem me rroba dhe kam pare sa te duash njerez duke e bere nje gje te tille.
    po te kishe pare pak bote me sy, do e dije se shume meshkuj te shendoshe, lahen me bluza sepse i vie turp te dalin lakuriq.
    http://www.rnbjunk.com/foto/2010/05/beach-miami-1.jpg
    ka mer daj ka,por leri pordht tashti jo isha andej jo isha ktej...nuk eshte turp te pranohet per disa gjera e verteta,turp eshte ti mohosh e te mos i pranosh te metat.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga POKO Lexo Postimin
    ka mer daj ka,por leri pordht tashti jo isha andej jo isha ktej...nuk eshte turp te pranohet per disa gjera e verteta,turp eshte ti mohosh e te mos i pranosh te metat.
    ku ke pra???
    une akoma nuk e kam pare nje here te vetme nje rregullore qe e ndalon nje gje te tille.
    ku e ke pare ti???
    turp eshte te thuash ka ka ka, pa dhe as edhe nje rast te vetem.
    as edhe nje.

normal qe ndonje plazh mund ta kete kete rregullore, por 99% nuk e kane.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 21-06-2011 mė 18:43
    Vasudhaiva Kutumbakam

o shoku,po c'thua more,pse i rrie kokforte dickaje qe e ke krejt gabim!

nga sekonda e pare i dallon tabelat me plot informacione.

plazh privat,ku me 4 apo 5 euro ke te perfshire,cader dielli me dy shtreter me mjafte hapsire nga njera cader tek tjetra,parking makine me hije dhe roje,banjot dushin,kendi i lojrave per femije,hapsira sportive,kosha plerash rreth e rrotull kudo,roje deti a si ti quaj ato lifeguard,hapsira e detit ku lahesh e rrethuar me me ato bombolat ku nuk lejohet te hysh me varka dhe ato ski jet etj etj sherbime.

na fal se mbase kjo plazhe qe shef ne video,nuk gjindet ne ket planetin toke,se per kontinente spo flas
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga POKO : 21-06-2011 mė 18:55

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    o shoku,po c'thua more,pse i rrie kokforte dickaje qe e ke krejt gabim!

nga sekonda e pare i dallon tabelat me plot informacione.

http://www.youtube.com/watch?v=hrjRx...eature=related

plazh privat,ku me 4 apo 5 euro ke te perfshire,cader dielli me dy shtreter me mjafte hapsire nga njera cader tek tjetra,parking makine me hije dhe roje,banjot dushin,kendi i lojrave per femije,hapsira sportive,kosha plerash rreth e rrotull kudo,roje deti a si ti quaj ato lifeguard,hapsira e detit ku lahesh e rrethuar me me ato bombolat ku nuk lejohet te hysh me varka dhe ato ski jet etj etj sherbime.

na fal se mbase kjo plazhe qe shef ne video,nuk gjindet ne ket planetin toke,se per kontinente spo flas
    ore zoteri.
    c'lidhje ka kjo video?
    sheh gje ne keto tabela nje rregull qe thote se eshte e ndaluar te lahesh ne det me rroba???
    une nuk arrita ta shoh.
    a e ke pare kund nje rregull te tille???
    KU (pervec se ne pishina)???

pfff! qenkam krejt gabim une... te dhashe shembuj te njerezve qe lahen me rroba e ti ngul kembe qe jam gabim pa dhene as edhe nje prove te vetme.
    Vasudhaiva Kutumbakam

keto dy plazhe mbahen si me te mirat e me te preferuarat,nga shume te tjera qe ka vija e bregdetit,qe quhet plazhi i madhe,prej nje gjatsie rreth 14 km,dhe ku gjen mjafte dhe plazhe publike pa pages,por pa ato kushte qe i theksova me lart,e vetmja mund te jet dushi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga POKO : 21-06-2011 mė 19:31

po kush do lahet me rroba mo haha...fetaret ato qe i rrine strikt rregullave te tyre,nuk rrine ne keto plazhe,ndonje i ri e ben per sport,nga ndonje qe i esht djegur lekura dhe mund te mbaj ndonje veshje te holl dhe kaq

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    po kush do lahet me rroba mo haha...fetaret ato qe i rrine strikt rregullave te tyre,nuk rrine ne keto plazhe,ndonje i ri e ben per sport,nga ndonje qe i esht djegur lekura dhe mund te mbaj ndonje veshje te holl dhe kaq
    po e sheh se nuk ke marre vesh gje fare se per cfare po flasim?!

ai drenicaku me lart, ngul kembe qe ne te gjitha plazhet perendimore "ligji" ndalon qe te lahesh me rroba.
    dhe une po i them qe po ia fut kot.

lexo pak me mire se per cfare po flasim para se te me akuzosh kot.
    per cfare e pate fjalen kur the "ka, ka, ka" dhe per cfare e pate fjalen kur me the se po ngul kembe per dicka qe jam gabim???
    per cfare jam gabim?
    Vasudhaiva Kutumbakam

dakort,mbase dhe te keqkuptova e te mbeta ne qaf kot ...por qe mos e perjashto me 100% siguri,qe mund te ket dhe vende te tilla, qe te ket te shkruar dhe ate gje.

gjithe te mirat shoku,kerkoje ndies nese u ndieve i fyer dicka!

Faqja 13 prej 18 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •