Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 101

Nje KOMB

Nje Abetare----Nje pasaporte

NJE KOMB

NJE SHTET-------SHQIPERIA.

Me Respekt

Pellazg Ikiria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Një komb- një shtet,tani për tani nuk lejojnë" ndërkombëtarët e mençur"!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Gezohem per kete iniciativ nga te dyja shtetet shqiptare qe i perkasin nje kombi, por deshir e imja eshte qe edhe ne trevat e tjera shqiptare kjo abetare te hyj ne funksion.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Berisha në Kosovë, promovohet Abetarja

Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha do të qëndrojë të enjten në Kosovë, me rastin e promovimit të abetares së përbashkët Shqipëri-Kosovë.
    Ceremonia pritet të zhvillohet në Prizren në Qendrën Sportive "Sezai Surroi’’, ndërkaq pritet të jetë i pranishëm edhe kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi.

Ndryshe, më 24 prill ishte përzgjedhur teksti fitues për Abetaren e përbashkët Shqipëri-Kosovë. Teksti ka katër autorë, dy nga Shqipëria, Shezai Rrokaj, Mimoza Gjokutaj si dhe dy nga Kosova, Islam Krasniqi dhe Saranda Kumonova Pozhegu. Ndërsa grafika është realizuar nga Lorenc Buzi.

Përzgjedhja është bërë nga komisioni vlerësues me përfaqësues të dy vendeve. Në garë ishin 13 Shtëpi Botuese, nga të cilat fituese është shpallur Shtëpia Botuese “Pegi” dhe shoqëria “Dukagjini”. /Telegrafi/

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Gëzuar gjithë Shqiptarëve!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    461
    Gabimi ma i madh ne HISTORIN SHQIPETARE,DO TE ZHDUKET GJUHA;DO TE TJETERSOHET.FEMIJA JONE;NUKE DO TE DINE GJUHEN SHQIPE.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga kutje Lexo Postimin
    Gabimi ma i madh ne HISTORIN SHQIPETARE,DO TE ZHDUKET GJUHA;DO TE TJETERSOHET.FEMIJA JONE;NUKE DO TE DINE GJUHEN SHQIPE.
    Si mendon? Si po zhduket gjuha shqipe, ne c'menyre?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga kutje Lexo Postimin
    Pse po na zhduket gjuha ?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    461
    Sepse ka expert te gjuhes shqipe qe nuke jane mare parasysh per punimin e abetares.Gjuha duhet te ket FILLIMIN,ZHVILLIMIN dhe FUNDIN.Kurse ne ABETARE nuke ka kurgja,nxanesat nuke do ta kupetojne,gjuhen,dhe do te ken probleme,ne gjuhe shqipe.Se pari te bahet,permirsimi i gjuhes te vitit 1972,pastaj te miren parasysh expertet e gjuhes shqipe ,dhe ta kontrolojne ABETAREN,pastaj te leshojne qe te mesohet prej saj.ABETARJA NUKE U KONTROLUE NGA EXPERTET E GJUHES SHQIPE,ALBANOLOGET.Atehere gjuha zhduket,sepse mer nji kahje jo te KUPTIMTE,per te gjithe Shqipetaret.Neve nuke folim gjuhe shqipe qe 40 vjet,dhe tashe,edhe ma veshtire do te jet.Gjuha zhduket ,SI? Zhduket kure humbe KUPTIMIN E VET.

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Nje lajm pozitiv.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •