Close
Faqja 18 prej 25 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 246
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    E cka nese te kallxoj? Kurgjo. Kur vet lideri juj ka dezertu dhe ska pas guxim me vesh uniformen e duhur.

Fyerjet gjithnje vijn si mungese e argumenteve dhe mos njohurive. Une der me tani askend se kam shajt ne forum sepse jam ne anen e duhur.
    ani de mos fillozofo,veq kallxo n`cillin front je kon pjesmarres?qaq.masi albini dezerter e ti "ushtar me betim"kallxo burre te dijme spaku,mos te ofendojme ni ushtar te uck-se.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    Çfarë shpreha unë mund të përmblidhet me "kap njonin e mshoj tjetrit".
    Kjo s'qendron hiq.
    A ke degju ndonjeher qe te marrin pjese 95%, 99% e diku edhe permbi 100% te qytetareve, deri ne 149% ne votime? Me keto vota eshte zgjedhe partia e pushtetit. Nese ju pranoni qe kjo eshte normale.. ok. Kjo i ka ndodh vetem partis ne pushtet jo VV e as te tjerave parti.
    Plus kesaj, VV nuk ka qeveris asnjeher qe te mund te thuash kap njonen mshoj tjetres. Duhet prova e zjarrit per te nxjerr nje konkluzion te tille, jo thashetheme paragjykime t'killavta. Nese qeveria e ardhshme qe eshte e VV sigurisht, ben lojera te flliqta sikur sot PDK-ja, une do te jem kundershtari i pare pa hezitim.

Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    Shkruani se "qeveria eshte jolegjitime, jo Kuvendi ne teresi" kur dihet se Qeveria është e zgjedhur nga Kuvendi.
    Se si eshte zgjedh qeveria e presidenti, keto jane faqja me e turpshme ne historin parlamentare te Kosoves, nuk kemi nevoje te rikthehemi. Eshte dashur bojkot komplet nga opozita, mirepo VV nuk mundet e vetme ta beje kete, pjesa tjeter e opozites flen.
    Qeveria eshte jolegjitime per dy arsye:
    1. Partia ne pushtet i ka vjedh votat masovikisht(149%)
    2. 20 deputet shkije i ka te falur, pa vota(nuk eshte shumice e zgjedhur nga qytetari edhe sikur te mos kishte vjedhje, eshte shumice e falur, a e kupton a jo kete fakt).

pozita "shqiptare" 45 deputet + 20 shkije(te ahtisarit) = 65 deputet
    opozita shqiptare 55 deputet.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Gogi;

Jo jo jo, askush nuk tha qe eshte gjithcka mire ( pajtohem). Mirepo eshte duke u bere, mire. Une jam nder ata qe e kam ndier rritjen e rrogave dhe eshte gje e mire.

Mirepo pajtohem me ty se nuk eshte gjithcka mire. Ato cka i ka bere kjo qeveri per kete periudhe nuk jane bere per aq vite nga pas lufta.
    or klyshi i hashimit qeshtja esht se votat nese fitohen nuk dote thot qe apriori te vjedhesh shtetin dhe pasurin e ati

pra ju keni vjedh votat per ta vjedh pasurin e vendit ket edhe kalamait e dine

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Gogi

Ishte shume intersant dje ne emisionin 10 minutesh, ku asnje nga vetevendosja nuk kishe pas guxim te perballet me zv. Ministrin Ilir Mirena ( kete e kishin thene vete vetevendosja).

Kjo tregon qe ne kete levizje ka fillu me ra morali i rrejshem qe e kane pas deri me tani. Kjo u pa edhe sot ne parlament :d.
    nese e keni fjalen per kit shizofernin ilir mirena shum mir ky e tregoj ftyren e tij pamoral dhe njellosi femren shiptare duke i fendu rend pra un ati bash rob e robi ja kisha q........... se pse ky nuk ka bash kur far te drejte te ofendoj femrat shqiptare pa marr parasyesh nga cila parti vin ato secili ka drejt ti shfac bindiet e tije politike por te ofendoj ska drejt por PDK dhe disa qe thirren ne emer te luftes dihet mir se pas luftews kan detyru shum femra shqiptare merren me pyn te pista kuptohet me dhun

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kur e pan kta zagart e pdk-s se protesta ishte shum paqsore dhe nuk munden ta provokojn protestren ju humbi durimi dhe filluan me kuza bajate siq ishte rasti i ati buzhales ati vesh madhin

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Gogi

E cka nese te kallxoj? Kurgjo. Kur vet lideri juj ka dezertu dhe ska pas guxim me vesh uniformen e duhur.

Fyerjet gjithnje vijn si mungese e argumenteve dhe mos njohurive. Une der me tani askend se kam shajt ne forum sepse jam ne anen e duhur.
    ti je kan ne frontin e pualxhive ti bash kurr lufen ME SY SE KE PA VEQ TV .
    TI MUND TE jesh nga ata profiteret e e luftes qe blenin uniforma pas luftes dhe kercnonin qytetar pra ju jeni ata qe e keni degradu luften e mos shit pallavra ne forum se ata qe luftuan i njeh populli qe besa shum mire

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ti je kan ne frontin e pualxhive ti bash kurr lufen ME SY SE KE PA VEQ TV .
    TI MUND TE jesh nga ata profiteret e e luftes qe blenin uniforma pas luftes dhe kercnonin qytetar pra ju jeni ata qe e keni degradu luften e mos shit pallavra ne forum se ata qe luftuan i njeh populli qe besa shum mire
    ata qe ikshin tash e perkrahin hashimin,munohen mu kallxu "patriota",se kur u kan lufta besom qe kan kajt baraz me fmijt..
    ata qe vertete jan ushtar(jo tbllaces),jane ma ndryshe se ky gogla.
    gogla qe ka nejt nbllace qet rrena per albinin,mos me ja nxan per tmadhe e ka munu dielli shatorit fiqirin ja ka fshi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    gogi ti po flet si llapi veq me nje eufomizem te theksuar!
    thue albin kurti ka dal nga nje fshat i shkive ?

po hashim hajni u fal traktora ngre dolli me shki kur shumica e shqiptarve nuk kan buke me ngren !
    po hashim thaci ua zyrtarizon gjuhen dhe barazon me shqipen!

hashim thaci i prashutoi ne parti djemt e udebashve sikur qe eshte berat buzhala!
    hashim thaci u bashkua me pacollin sherbetorin e selim broshes!

hashim thaci ua nguli shokve te 'luftes'!
    hashim thaci e pasuroi veten e vellezerit e tij me asete te kosoves!

hashim thaci e dergoi ramush haradinajn ne hage!
    hashim thaci e shajti ibrahim rugoven dhe beri atentat ndaj tij!

hashim thaci tash shkon ia ia merr n goje per se vdekuri!
    hashim thaci i vodhi dosjet ne polici!

hashim thaci u ba deshmitar i mbrojtur kunder fatmir limaj e ramush haradinajt!
    hashim thaci edhe tash e dergoi ramush haradinaj ne hage !

hashim thaci edhe tash po e qon ne burg fatmir limajn!
    hashim thaci i futi udebashet ne pdk dhe me udebash po ben luften kunder barshkepartiakve!

hashim thaci permes gani gecit e nisi luften brenda lloit!
    hashim thaci e vodhi kosoven me shume se kushdo tjeter!

hashim thaci e parashutoi ne pdk bekim hashiun djalin e gjykatsit jugosllav syle hashiu kusheri i halit terrnafcit !
    hashim thaci e parashutoi ne pdk fatmir xhelilin djalin e deputetit te rankoviqit me nenshkrim te te cilit u burgos adem demaci!

sinan hasani fadil hoxha rrahman morina selim brosha behgjet pacolli =hashim thacin!

hashim thaci i ka ne parti ata qe fresket ia nenshkruan serbise veriun e kosoves xhavit halitin me do cuca tjera te pdk dhe me minirotaret serbe sls me te cilet po e sundon kosoven si ne kohen e rrahman morines qe bente rrahman morina!

gogi traktorave te hashimit per shki eshte duke u ardh fundi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 24-06-2011 më 07:14

Nje gje eshte shume reale dhe po shifet shume qarte se Militanteve apo Mecionarve te PDK-se se Hashim Thacit dhe vet Hashim Thacit me Kompanin e tij iu ka hi friga gjer ne palce. Keta jane aq ne panik sa qe me as fjalet e tyre me nuk i kontrollojne.
    Gjer sa nuk ishte LVV dhe Lideri i saj Albin Kurti ne Kuvend - Hashim Thaci zgerdhiheshte sikurse Hienat sepse shume mire e dinte se ateherash Kosova dhe Populli Shqiptar nuk kishte Opozite ne kuvend dhe Hashim Hiena bente cka te donte.
    Mirepo e gjithe u ndyshua me hyrjen e LVV ne kuvend - ku Populli e dha Verdiktin e vet me 12 Dhjetor 2010 ku i dhane 25 % te Votave LVV - mirepo edhe pas shume tentimeve per vjedhje e manipulime nga ana e Militanteve - Mecionerve te Thacit nuk arriten ta zbehin triumfin e LVV. Dhe pas hyrjes se LVV ne Kuvend - Depetutet te VV ben qe Hashim Thacin ta largojne nga Salla e Kuvendit tre herash. Dhe kjo tregon se ne cfare paniku kane rra keta njerez.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Faqja 18 prej 25 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •