Close
Faqja 15 prej 22 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 217
    Citim Postuar mė parė nga Kanina Lexo Postimin
    po ju tregoj nje rast konkret qe mendoj se ata qe thone se shqiptaret nuk jane rracista ndoshta heren tjetern do te mendohen pak para se ta thone. ishin lidhur nje djal dhe nje goce ishin gati te fejoheshin. kishin kohe qe njiheshin goca ishte bore e bardhe bjonde me kacurela. normalisht si gjithe shqiptaret prinderit prezantohen ne momentin kur vendoset per fejes me pare asnjeri nuk i njeh prinderit e tjetrit. vajza kishte njerin prind rom por sja kishte thene te dashurit per asrsye sepse e dinte qe po ti kishte then qe ne fillim ai do ishte larguar menjeher ndersa keshtu iku me shpresen se pasi ai ta njihte edhe kur ta merte vesh qe ajo ishte gjysem rom nuk do kishte pasur ndonej problem te madh per ate. kur erdhi momenti goca ja tha. sic mund ta imagjinojm ai e la direkt dhe per te vetmen arsye se ajo ishte gjysem rom. kur e kam pare ate gocen pas ca kohesh nga e bukur me fytyr te paster ishte bere si njeri i fryre dhe me disa njolla ne fytyr per shkak se pesoi nje depresion.
    Po nuk kishte pare ndonje fotografi te familjes se saj ky cuni? Sa te cuditshem qe jemi ne shqiptaret, mire ai por edhe kjo vajza ka gabuar per mendimin tim! Njeriut duhet te mos i vij turp per familjen vetem sepse jane te nje rrace tjeter. Pikerisht pse e dinte mentalitetin shqiptar duhej t'ja thoshte, edhe pse rrezikonte qe ai te largohej (me mire te ishte larguar ne fillim sesa te vuante me pas deri ne depresion). Ne fund te fundit edhe po mos t'a kishte problem ky, do ia bente koken lemsh familja gjer sa t'a bindte qe t'a linte kete vajzen.
    Na vret jashtezakonisht shume mentaliteti neve!

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Edhe une do kisha vepruar ashtu si ai cuni.

Arsyeja perse do veproja, eshte nje mozaik arsyesh, kryesorja eshte lumturia me te qenurit shqiptar dhe deshira ime e pafund per te qene me shqiptare, per te vdekur me shqiptare dhe per te krijuar shqiptare. A eshte racizem? As nuk me intereson. Nese eshte, le te jete.
    Po me nje vajze nga fshati do martoheshe ti chino? Flas per nje vajze shqiptare por e lindur edhe e rritur ne fshat... (gjithmone nese ti je nga qyteti).
    Edhe ajo vajza rome qe permendi kanina besoj se shqiptare ishte.... shqiptare jane dhe ato 5 vajzat e atij Agronit nga Shkodra qe eshte i zi!
    Ka gjithashtu plot vajza shqiptare qe kane mamin ose babin nga nje shtet tjeter, por te lindura e te rritura ne shqiperi... po per keto si i behet?

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po nuk kishte pare ndonje fotografi te familjes se saj ky cuni? Sa te cuditshem qe jemi ne shqiptaret, mire ai por edhe kjo vajza ka gabuar per mendimin tim! Njeriut duhet te mos i vij turp per familjen vetem sepse jane te nje rrace tjeter. Pikerisht pse e dinte mentalitetin shqiptar duhej t'ja thoshte, edhe pse rrezikonte qe ai te largohej (me mire te ishte larguar ne fillim sesa te vuante me pas deri ne depresion). Ne fund te fundit edhe po mos t'a kishte problem ky, do ia bente koken lemsh familja gjer sa t'a bindte qe t'a linte kete vajzen.
    Na vret jashtezakonisht shume mentaliteti neve!

po ca fotografie kush i kerkon fotografi te familjes. te rrall jane ata qe mund te kerkojn fotografi. asaj nuk i vinte turp per familjen e saj por e dinte se si ishte mentaliteti prandaj sia tha qe ne fillim. ajo mendonte se pasi ta njihte mire te dashurohej rraca sdo kish me ndonje problem. por ja qe ne kete rast do kish qene me mire ajo qe thua ti qe tia kish then qe ne fillim te pakten sdi kish vuajtur. por por edhe ajo e donte dhe iku me shpres.

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Edhe une do kisha vepruar ashtu si ai cuni.

Arsyeja perse do veproja, eshte nje mozaik arsyesh, kryesorja eshte lumturia me te qenurit shqiptar dhe deshira ime e pafund per te qene me shqiptare, per te vdekur me shqiptare dhe per te krijuar shqiptare. A eshte racizem? As nuk me intereson. Nese eshte, le te jete.

mos kujto se eshte kollaj te veprosh si ai cuni. ne fakt ai paska qene i forte. imagjino pak i dashuruar kishte vendosur per fejes dhe ne fund te kesh forcen ta lesh tjetern ashtu. mendoj se edhe per ate botin sdo ket qene shume e lehte. keshtu nga jashte duke e degjuar eshte kollaj te thuash edhe une do beja te njejeten gje apo sdo e beja por ne fakt vetem kur te bie per pjes vete e mer vesh se kush je dhe cfare je i zoti te besh. pasi te gjykosh ne nje menyre eshte nje gje dhe te veprosh eshte nje gje tjeter.

po ca fotografie kush i kerkon fotografi te familjes. te rrall jane ata qe mund te kerkojn fotografi. asaj nuk i vinte turp per familjen e saj por e dinte se si ishte mentaliteti prandaj sia tha qe ne fillim. ajo mendonte se pasi ta njihte mire te dashurohej rraca sdo kish me ndonje problem. por ja qe ne kete rast do kish qene me mire ajo qe thua ti qe tia kish then qe ne fillim te pakten sdi kish vuajtur. por por edhe ajo e donte dhe iku me shpres.
    E kuptoj qellimin e saj, eshte nisur me idene qe kur t'a marr vesh do kete ndjenja per mua ndaj do e kaloj kete "problem". Por pikerisht pse dihet mentaliteti yne keto gjera duhen treguar qysh ne fillim.

Per fotografine s'ka asgje te keqe. Une te dashurit tim do ia kerkoja pa problem nje fotografi te familjes se tij, ashtu sic edhe une do e tregoja pa problem nje fotografi te familjes sime. Jo per ndonje arsye te vecante, thjesht per t'i njohur fytyrat e atyre qe neser pasneser do behen familja ime e ardhshme, per te lidhur nje fytyre me veprimet e personit per te cilin po degjoj dicka.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    mos kujto se eshte kollaj te veprosh si ai cuni. ne fakt ai paska qene i forte. imagjino pak i dashuruar kishte vendosur per fejes dhe ne fund te kesh forcen ta lesh tjetern ashtu. mendoj se edhe per ate botin sdo ket qene shume e lehte. keshtu nga jashte duke e degjuar eshte kollaj te thuash edhe une do beja te njejeten gje apo sdo e beja por ne fakt vetem kur te bie per pjes vete e mer vesh se kush je dhe cfare je i zoti te besh. pasi te gjykosh ne nje menyre eshte nje gje dhe te veprosh eshte nje gje tjeter.
    une personalisht nuk do kisha vepruar kurre si ai djali. asnjehere. jam 1000% i sigurte per kete.
    cfare dashurie paska qene kjo? sikur te kishte qene e vertete, nuk do e kishte pasur problem fare te vazhdonte historine...
    vetem per hir te nje mentaliteti kot te disave, te le personin me te cilin deri dje kishthe planifikuar te kalonte tere jeten???
    ABSURDE!!! nuk arrij ta konceptoj.
    Vasudhaiva Kutumbakam

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga [B
    kleadoni;3138319]Po me nje vajze nga fshati do martoheshe ti chino? Flas per nje vajze shqiptare por e lindur edhe e rritur ne fshat... (gjithmone nese ti je nga qyteti). [/B]
    Edhe ajo vajza rome qe permendi kanina besoj se shqiptare ishte.... shqiptare jane dhe ato 5 vajzat e atij Agronit nga Shkodra qe eshte i zi!
    Ka gjithashtu plot vajza shqiptare qe kane mamin ose babin nga nje shtet tjeter, por te lindura e te rritura ne shqiperi... po per keto si i behet?
    Kjo eshte pyetja me injorante qe kam degjuar ndonjehere. Martohesh ti thote me nje vajz nga fshati?
    Ti me siguri je katunar. Por nese do ishe femer ne sjellje dhe moral te paster me siguri do ishe dashnorja ime
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Lene mos e pyet se c'fare force te madhe paska treguar
    Nqs do vepronte ne te kundert , do te thoja eshte tregu tamam burre.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Kjo eshte pyetja me injorante qe kam degjuar ndonjehere. Martohesh ti thote me nje vajz nga fshati?
    Ti me siguri je katunar. Por nese do ishe femer ne sjellje dhe moral te paster me siguri do ishe dashnorja ime
    Mund te jete pyetja me injorante qe ke lexuar iktus, se s'besoj se e degjove! Ti e lexove c'kishte shkruar chino? Qe per te kryesorja eshte qe femra te jete shqiptare, ndaj une bera kete pyetjen (gjithmone duke iu permbajtur temes meqe po flasim per rracizem - e rracizmi per ne shqiptaret dallon edhe ne lidhje me fshataret). Apo do thuash jo, qe nuk eshte e vertete qe ne shqiptaret i bejme keto dallim qytet/fshat??
    Po vazhdimin e asaj qe kam shkruar e lexove ti? Nje femer rome e lene nga i dashuri - ajo ishte shqiptare, pavarsisht se te atin e kishte rom! Shqiptare mbetet. Atehere pse te duket injorante pyetja ty perderisa bazohet ne fakte, ne ate qe chino kishte shkruar??

Tani me trego cik ti -jo injorancen e asaj fjalise tende te fundit. Pffff, direkt ne perfundime boshe! Ato dy sigurite e tua une i hedh ne kosh te plehrave... sepse nuk me perkasin aspak!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po me nje vajze nga fshati do martoheshe ti chino? Flas per nje vajze shqiptare por e lindur edhe e rritur ne fshat... (gjithmone nese ti je nga qyteti).
    Po do gjeja nje pike meshire te martohem me nje vajze fshatare. : D
    Agroni i Shkodres dhe tjeret qe ke permendur s'jane shqiptare. Jane shqiptare ne kuptim te ligjit, por jo shqiptare ne kuptim te tradites. S'kane zemer e gjak shqiptari.

Faqja 15 prej 22 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •