Close
Faqja 16 prej 22 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 217
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Kanina Lexo Postimin
    mos kujto se eshte kollaj te veprosh si ai cuni. ne fakt ai paska qene i forte. imagjino pak i dashuruar kishte vendosur per fejes dhe ne fund te kesh forcen ta lesh tjetern ashtu. mendoj se edhe per ate botin sdo ket qene shume e lehte. keshtu nga jashte duke e degjuar eshte kollaj te thuash edhe une do beja te njejeten gje apo sdo e beja por ne fakt vetem kur te bie per pjes vete e mer vesh se kush je dhe cfare je i zoti te besh. pasi te gjykosh ne nje menyre eshte nje gje dhe te veprosh eshte nje gje tjeter.
    Leje se histori e gjate kjo.
    A eshte dashuruar apo jo, ka treguar me ne fund.
    Ka qene njeri qe i ka kushtuar rendesi te qenurit shqiptar si dhe sinqeritetit ne lidhje, keto dy kushte nuk i jane poltesuar, ndaj eshte ndare prej saj.

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Edhe une do kisha vepruar ashtu si ai cuni.

Arsyeja perse do veproja, eshte nje mozaik arsyesh, kryesorja eshte lumturia me te qenurit shqiptar dhe deshira ime e pafund per te qene me shqiptare, per te vdekur me shqiptare dhe per te krijuar shqiptare. A eshte racizem? As nuk me intereson. Nese eshte, le te jete.
    E kur thone qe vetem ne Femrat jemi me komplekse!!! Shih cfare kompleksesh kane meshkujt; o dua rracen time u nuk ka tjeter!!
    Chino, kujdes se gjithmone njerezit bien ne Dashuri me njerez qe as ne endrrat e tyre me te largeta nuk ua ka marre mendja....
    Si duket, ty te pret ndonje mulate per bashkeshorte!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Mund te jete pyetja me injorante qe ke lexuar iktus, se s'besoj se e degjove! Ti e lexove c'kishte shkruar chino? Qe per te kryesorja eshte qe femra te jete shqiptare, ndaj une bera kete pyetjen (gjithmone duke iu permbajtur temes meqe po flasim per rracizem - e rracizmi per ne shqiptaret dallon edhe ne lidhje me fshataret). Apo do thuash jo, qe nuk eshte e vertete qe ne shqiptaret i bejme keto dallim qytet/fshat??
    Po vazhdimin e asaj qe kam shkruar e lexove ti? Nje femer rome e lene nga i dashuri - ajo ishte shqiptare, pavarsisht se te atin e kishte rom! Shqiptare mbetet. Atehere pse te duket injorante pyetja ty perderisa bazohet ne fakte, ne ate qe chino kishte shkruar??

Tani me trego cik ti -jo injorancen e asaj fjalise tende te fundit. Pffff, direkt ne perfundime boshe! Ato dy sigurite e tua une i hedh ne kosh te plehrave... sepse nuk me perkasin aspak!
    ajo asht nanshtetase shqiptare, po Shqiptare kurr

jo cdo person i lind ne shqipri asht shqiptar
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    E kur thone qe vetem ne Femrat jemi me komplekse!!! Shih cfare kompleksesh kane meshkujt; o dua rracen time u nuk ka tjeter!!
    Chino, kujdes se gjithmone njerezit bien ne Dashuri me njerez qe as ne endrrat e tyre me te largeta nuk ua ka marre mendja....
    Si duket, ty te pret ndonje mulate per bashkeshorte!
    Pse komplekse?
    Noooo, no mulate se ia bej si ky cuni.

Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin

Nenshtetase shqiptare?
    Sa breza duhet te kalojne qe femijet e nje familje te tille te quhen shqiptar? Dmth, nese psh njerin prind eshte shqiptar ndersa tjetri ka pas stergjyshin kinez.... sa breza duhet te kalojne ne menyre qe te quhet shqiptar?

Nje shoqe ime italjane, e lindur dhe e rritur ne itali, ka babin italjan, ndersa te emen angleze... quhet italjane kjo goca?

La vita non si spiega, si VIVE!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Klea rracismi tek ne me shume shkon drejt ngjyres. Nqs nje shqiptar lidhet me nje te huaj te bardh no problem, perkundrazi disa e shohin si arritje te madhe
    Kur bie fjala per nje me ngjyre ububububub filloi rrebeshi.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Klea rracismi tek ne me shume shkon drejt ngjyres. Nqs nje shqiptar lidhet me nje te huaj te bardh no problem, perkundrazi disa e shohin si arritje te madhe
    Kur bie fjala per nje me ngjyre ububububub filloi rrebeshi.
    haha! Rrebesh e ēa rrebeshi thuaj... pastaj dalim e themi: ne rraciste? Absolutisht jo!

La vita non si spiega, si VIVE!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin

hajde shkence hajde. e lexova qe ajo kishte vetem njerin prind rom?

po nqs une bej femije me nje braziliane, e lindi, e rris dhe e edukoj ne shqiperi, cfare eshte ai femije, neozelandez???????

Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    hajde shkence hajde. e lexova qe ajo kishte vetem njerin prind rom?

po nqs une bej femije me nje braziliane, e lindi, e rris dhe e edukoj ne shqiperi, cfare eshte ai femije, neozelandez???????

Pse nje Shqiptar me nje Braziliane del SHQIPTAR femija ?
    LoL !
    Ai rrocombok mbup ore,car Shqiptari thua ? (nuk jam rracist une jo,e thash sa per ta pershkruar).

Me duket absurd arsyetimi yt.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Pse nje Shqiptar me nje Braziliane del SHQIPTAR femija ?
    LoL !
    Ai rrocombok mbup ore,car Shqiptari thua ? (nuk jam rracist une jo,e thash sa per ta pershkruar).

Me duket absurd arsyetimi yt.
    po psh shqiptaret thone qe nuk del shqiptar.
    brazilianet mund te thone qe nuk del brazilian.

cfare del atehere??? kinez?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 16 prej 22 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •