Postuar më parë nga
Anesti_55
E keqja ka zene rrenje te thella ne kete vend.Se c'kishte ketu per ta cu vendimin deri ne oren 12:00, kete nuk kam arrite ta kuptoj. Kishin nje jave kohe.Gjeja me e thjeshte ne bote eshte te mbrosh te drejten dhe u vertetua nga vete relatorja qe nuk tha me shume se 10 fjale ne 7-te sekonda.Pra nje jave kohe me nga dy senca ne dite, ato gjyqetare i kane kaluar per te gjete mundesi per te argumentuar nje c'drejten.Zot na ruj.Isha duke pare Klanin dhe ne momentin qe pashe se Fejziu u vu ne veshtiresi per tu lidhe direkt, fillova me telekomande te kerkoj nje stacion tjeter.Emocionet kishin arrite kulmin dhe ja TV KOHA.ne ekran ishte nje avokat i shemtuar qe ca dhe nga difekti i transmetimit, ca nga fjalet qe thoshte, pjesa e gojes i dukej si nje gjurme e zeze goje te monstrave.U tremba seriozisht.Si eshte e mundur thash nje qenje e tille te pranohet ne nje emision publik?Nodhi me ne fund ajo qe pritnim tha, u anallua vendimi, pra Basha nuk eshte me kryetar.Zot i madh, po lexoja poshte avokat dhe s'po i besoja vesheve.Nejse , sot ne mengjes po i tregoja kete precedent shokeve te mi dhe njeri prej tyre me tha , ja ku e ke.Me dha ne dore gazeten Telegraf, ku shoh nje mega artikull,Ishte nje autobiografi e ketij njeriu monster qe pashe ne 12:00, Idajet Beqiri.Po kishte qene 18 vjec sekretare rinie i Fierit,ndersa 19 vjec drejtor i ndermarrjes me 600 punetrore te naftes.Kesaj i thone te tallesh ****** me personalitetin e atyre qindra inxhinjereve te pregatitur ne rusi, ceki, poloni e ku ta di une.Ky njeri sajonte mjaft bukur dhe historine e Pirro Gushos, sesi i kishte pregatite me duart e tija nje autokritike pasi ai nuk kishte ndermend ta bente nje gje te tille.I shkreti Pirro, pasi e lexoi ate dhe pa reagimin e shokeve te partise, kerkoi pak pushim, hyri ne dhome dhe vrau veten.Ndoshta u vet vra , por mendja me thote se ate e kane qeruar , se ku do ta gjente armen ky ne ato momente kritike, ku kishte hyre per te dhene hesape. Merreni me mend se cfar malli ka ne sistemin e drejtesise shqiptare, merreni me mend se cfar monstrash mban ne gjirin e saj PS.
Krijoni Kontakt