Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    serbet edhe pse tregohen si nacionalista ata prap dote hyn ne BE- dhe ne nato para kosoves ket dota realizojn sepse ata e trrgojn hapur qellimet e tyre dhe diduket nuk jan servil ndaj as kujt kjo tregoj edhe me liberalizimin e vizave per shtein fashist serb kjo mjafton qe shqiptaret mos te vet knaqen

Mirė se vini nė Harlan Maska e FreeByrd
    Anėtarėsuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    13.06.2011

Nacionalistėt serbė- tė zemėruar pėr shkak tė mbajtjes sė njė konference tė NATO-s nė Serbi- djegėn flaumrin e NATO-s dhe vunė njė pano tė madhe nė urėn e Beogradit, pėr tė denoncuar aleancėn ushtarake perėndimore.

Reth 200 ultranacionalistė, janė mbledhur jashtė zyrės sė presidenit Boris Tadiq, duke brohoritur sllogane kundėr NATO-s dhe duke kėnduar kėngė nacionaliste serbe. Ata akuzojnė Tadiqin pėr tradhti.

Tadiqi ka “lejuar okupimin e Serbisė, duke e gjuajtur vendin te kėmbėt e Brukselit dhe Uashingtonit”, thotė Zoran Krasiq, zyrtar i Partisė Radikale Serbe.

Radikalėt u munduan qė tė hyjnė nė presidencė, pėr t’ia dorėzuar Tadiqit njė letėr, por u penguan nga policia.

Dhjetėra nacionalistė janė pėrleshur me policinė njė ditė mė parė.

Tetė nga ta janė ndaluar nga policia.

Shumė serbė kundėrshtojnė hapur NATO-n pėr shkak tė fushatės sė saj bombarduese tė vitit 1999 nė Kosovė, e cila i dha fund kontrollit tė Serbisė mbi Kosovėn.

http://gazetaexpress.com/?cid=1,13,55786

The same ultra nationalists wanted to continue the war in Kosova. The incessant pinpoint bombing by American jets killed the Serbs passion for ethnic cleansing and brought them to the peace table.. When it finally came to a showdown the Serbs had no answer for advanced American weapons technology. Waving the Serbian flag did not stop a F-15 jets taking out a tanks and blasting Serbian jet fighter plane out of the sky.

There is a significant portion of the Serb political and business leaders that want to clean up Serbia's image to join the European Union. If they keep looking like mad dog Chetniks the rest of Europe will turn their backs on them.

What the rest of the world doesn't know is no matter how badly Serbia wants to join the EU they will never give up their dream of a building a Greater Serbia and winning back Kosova.

Nacionalistėt njėjta ultra tė kėrkuar pėr tė vazhduar luftėn nė Kosovė. E pandėrprerė bombardimet nga aeroplanėt vockėl amerikane vranė pasion serbėve pėr spastrimit etnik dhe i solli ata nė tryezė paqes .. Kur mė nė fund erdhi nė njė pėrballje tė serbėve nuk kishte pėrgjigje pėr teknologji tė avancuar amerikane e armėve. Qė mbanin flamurin serb nuk e ka ndaluar njė 15-F avionėve duke marrė nga njė tanke dhe prish serbe luftėtar jet aeroplan nga qielli.

Ka njė pjesė tė konsiderueshme tė udhėheqėsve politikė serbė dhe tė biznesit qė dėshirojnė pėr tė pastruar imazhin e Serbisė pėr t'u bashkuar me Bashkimin Evropian. Nėse ata i mbajnė nė kėrkim si qen i tėrbuar Chetniks pjesėn tjetėr tė Evropės do tė kthejnė kurrizin e tyre mbi to.

Ēfarė pjesa tjetėr e botės nuk e di nuk ėshtė ēėshtje se sa keq Serbia dėshiron tė bashkohet me BE ata kurrė nuk do tė heqin dorė nga ėndrra e tyre e njė ndėrtese tė Serbisė sė Madhe dhe duke fituar pėrsėri Kosova.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Kemi edhe ca Shqiptare apo me mir ti themi Shqipfoles ketu qe e bejne te njejten gje

Pastaj jo nuk jane argat te shkavellav
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Keta te shkretet slane flamur pa djege. Vec kur te digjen edhe vet nje dite... Bota do te ishte me e paster....
    AUTOCHTHONOUS

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    p.s. pengese eshte edhe pro-amerikanizmi i madh qe na karakterizon. Kjo i vdes ata!
    Me duket se ketu duhet te bej nje sqarim.
    Ndoshta jam gabim por me duket se dikush e ka keqkuptu kete fjali timen dhe e shoh te udhes qe te sqarohem.
    Dyshimi me lindi pasi qe vetem une e kam permendur Ameriken ne kete teme.

Fatlum dhe Hyllien, me fjaline larte nuk kam dashur te them se populli shqiptar ben gabim qe eshte kaq pro-amerikan dhe duhet te ndryshojme preferencat dhe te anojme me shume kah Europa. Larg asaj!

Nder gjerat me te mira qe i kane ndodhur popullit shqiptar gjate tere historise se saj eshte miqesia me Ameriken dhe per kete arsye duhet te edukohen edhe brezat e ri qe sa te ekzistojme te jemi falenderues dhe te kemi rrespeskt te madh per kontributin e Amerikes ne qeshtjen shqiptare, qe nga Konferenca e Londres e deri ne ditet qe po jetojme.
    Nderhyrja ushtarake per clirimin e popullit shqiptar ishte kurorezimi i kesaj miqesie e qe shpresoj se do te vazhdoj deri sa te ekzistojme.

Ajo qe desha te them une eshte se europianet, te deshmuar historikisht si demtues me te medhenj te qeshtjes kombetare shqiptare, bashke me Perandorine Otomane dhe Rusine (sllavet), nuk e kane aq per qejf miqesine e ndonje populli te ketij kontinenti me Ameriken.
    Nga njera ane deshirojne qe Amerika te jete sa me pak e kyqur ne Europe, ndersa ne anen tjeter nuk jane te zote te merren me punet e tyre te mbrendshme pa ndihmen e Amerikes.

NATO mund te duket si nje aleance e mirefillte SHBA-Europe, por e verteta eshte se kjo alenace eshte rezultat i interesave europiane ne rradhe te pare, duke e pasur parasysh kercenimin rus, te perjetshem, dhe mosaftesine e saj qe te perballet me te e vetme.
    Ndoshta nuk duhen shume fakte per te deshmuar se vende Europiane, perjashto MB, kane deshmuar kohe pas kohe xhelozine apo mospajtimet e tyre me politikat amerikane.

Pra, nese jam keqkuptuar, edhe pse nuk jam i sigurte, ky eshte sqarimi per fjaline qe nuk e keni lexuar si duhet...apo nuk e kam formuluar une si duhet.

Me t'mira!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 14-06-2011 mė 03:30

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •