Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Degjo nuk eshte emisjoni "Nga kenga ne kenge" ketu, pra te lutem shume, mos hap debat me mua, pasi bindjet dhe kuriozitetet nuk jane te rastit...
    Flasim per temen, ndonese eshte konsumuar me kohe, per mua, qe kur eshte hapur...
    Ore Zoteri, une per temen po flas. Ka anetare qe mendojne se ky film eshte pjese e nje propagande, dhe u jam drejtuar te di se perse mendojne keshtu. Dhe kam fol per afrimet mes dy kishave, gje qe nuk mbeshtet idene e propagandes se njeres Kishe kunder tjetres.

T'u drejtova brenda kontekstit te temes, mqs. ishe kapur me dicka qe kisha permendur ne postin time. Nese e permend kete pjese cka kam fol, dhe e heq nga konteksti ne te cilin eshte ngritur si pyetje, a nuk te duket e arsyeshme se do te te drejtohem? Perse krijokam une debat, sic po e cileson, kur ne fakt ti po permend dhe cileson si 'budallallik', apo 'racionalizem' nje pjese te pyetjes qe kam ngritur?

Per temen jam shprehur qe eshte propagande e vete autorit per spunto publiciteti, por pa qene nevoja te shpreh kete ne menyre qe te fyej kend. Dhe mqs. tema eshte e hapur kam dashe te pyes te tjeret per mendimin e tyre dhe ku bazohen. Te duket ky 'budallalek'??

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    ku mund ta shohim ket film ne internet?

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    ku mund ta shohim ket film ne internet?
    sa i keq qe je! lol

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Po ē'lidhje kane filique o budallalleqe ( shpikje e racjonalizime )te tjera me temen...
    Jam shume i sigurte qe; i gjithe debati dhe kush ka dy kokrra kripe ne koke e kupton, qe sa me shume te vazhdohet me te tilla diskutime aq me teper i bejme propagande dhe reklame atij filmi imoral!!!
    Nje lloj sikur "L'ultima cena" apo diskutime te pafundta si ajo figura e paqarte ne pikturen e shumefameshme te Leonardos ne Santa Maria delle Grazie, ne Milano.
    Ja pra, le te mbyllet si teme pasi qe neve ketu ne interrnet as qe ja japim dumin, ja gjejme fundin...
    Sigurisht, nuk eshte realiteti i orthodhokseve shqiptar o i prifterise tone ne ritmin dhe gjendjen e mjerueshme dhe te turperuar te atyre te Perendimit..., duke filluar qe nga matane Adriatikut e duke perfunduar deri ne Boten e Re...! Gazetat jane mbushur plot e per plot me kronika te dhimbshme dhe ku shitblerja e lajmeve sencasjonale po i kushton shume shtrenjte vellezerve katoliko-roman..., gjithsesi kjo nuk do te thote asgje per nje shumice qe jetojne me bese dhe frike Perendie...
    Keshtu dikush i ben publicitet nje filmi qe tjeter pretendim s'ka, vetem te perfitoje konsensus per vezhgim, ku ē'do debat qe behet rreth tij, sjell vetem kuriozitet dhe sponsorizon pa dashur (gratis ) odiens ( spektator ).
    Ju lutem, kuptoni drejte, ketu as qe ka vend per debate te kota si; ushtaret grek apo filioque ose gejshet japoneze, aq sa nuk ka vend te diskutohet per aku akun dhe ishullin e gjiganteve...!!!
    Pershendetje Niko! S`besoj megjithate qe tema i ben "sponzorizim" filmit, sepse po te qendronte kjo ide, sponsorizimin e pare e ka bere protesta e KOASH-it. Jam dakord me ty qe s`duhet zgjatur shume, sepse tema eshte sterkonsumuar.
    Per problematikat qe ngre Sofia ne lidhje me marredheniet me romanokatoliket, ashtu sic qendron perpjekja per pajtim, po ashtu eshte ekzistente edhe perpjekja "uniate", per ta futur KOASH-in nen ombrelen e Papes.
    Ketu e kane burimin sponsorizimet italiane dhe te mediave te sponsorizuara prej tyre, te gjithe aktivitetit antiorthodhoks te ketyre, me perpjekjet per te diskredituar Kishen tone dhe per ta shkeputur nga Nena jone e madhe, Patriarkana.
    Une nuk kam fakte te sigurta 100% per keto por veprimtaria e ketyre mediave (News 24, Top-Chanel,..), jane qartesisht ne kete rruge dhe vete sponsorizimi prej MK italiane i filmit eshte tregues kuptimplote, pasi mos prit qe te dalin hapur e te thone se jemi ne sponsorizuesit, por "hedhin gurin e fshehin doren".
    Megjithate Kishen tone ne duhet ta ruajme vete dhe per kete mendoj se s`kemi pse ankohemi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 17-06-2011 mė 03:04
    Duaje te afermin tend si veten

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Pershendetje Niko! S`besoj megjithate qe tema i ben "sponzorizim" filmit, sepse po te qendronte kjo ide, sponsorizimin e pare e ka bere protesta e KOASH-it. Jam dakord me ty qe s`duhet zgjatur shume, sepse tema eshte sterkonsumuar.
    Per problematikat qe ngre Sofia ne lidhje me marredheniet me romanokatoliket, ashtu sic qendron perpjekja per pajtim, po ashtu eshte ekzistente edhe perpjekja "uniate", per ta futur KOASH-in nen ombrelen e Papes.
    Ketu e kane burimin sponsorizimet italiane dhe te mediave te sponsorizuara prej tyre, te gjithe aktivitetit antiorthodhoks te ketyre, me perpjekjet per te diskredituar Kishen tone dhe per ta shkeputur nga Nena jone e madhe, Patriarkana.
    Une nuk kam fakte te sigurta 100% per keto por veprimtaria e ketyre mediave (News 24, Top-Chanel,..), jane qartesisht ne kete rruge dhe vete sponsorizimi prej MK italiane i filmit eshte tregues kuptimplote, pasi mos prit qe te dalin hapur e te thone se jemi ne sponsorizuesit, por "hedhin gurin e fshehin doren".
    Megjithate Kishen tone ne duhet ta ruajme vete dhe per kete mendoj se s`kemi pse ankohemi.
    News 24, dhe gjithė grupi Balkanweb, ėshtė blerė nga Credins, pra shqiptarėt. Nuk ka mė ndikim Italiani tek ky grup mediatik.
    -------------------------------------------------
    12-05-11
    Televizioni informativ rajonal Tv News 24, Gazeta Shqiptare, Radio Rash dhe portali i tyre nė internet “BalkanWeb”, qė prej ditės sė sotme janė pronė e shoqėrisė shqiptare “Focus Group” SHPK.
    “Focus Group” SHPK ėshtė themeluar nga Irfan Hysenbelliu, pronar i gazetės Panorama, Panorama Sport, revistės Psikologji dhe Artan Santo, aksioner kryesor i bankės Credins dhe nė televizionin ekonomik Scan Tv.
    Pronarėt e rinj tė “NEWS 24”, “Gazeta Shqiptare”, “RadioRash” dhe portalit tė tyre nė internet “BalkanWeb”, deklaruan zyrtarisht sot se synojnė qė tė pasurojnė akoma mė shumė vlerat e kėtij shėrbimi mediatik.
    Pavarėsia dhe paanėsia nė informimin e publikut do tė jenė kriteret kryesore mbi tė cilat do tė udhėhiqet ky shėrbim edhe nė tė ardhmen, – thuhet nė deklaratėn zyrtare ku nuk jepen detaje pėr vlerat e shitjes dhe as pėr aksionet e dy pronarėve tė rinj Hysenbelliu dhe Santo.

e.t/NOA
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •