Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Më 26.06 po parashifet të ndodh një sulm terrorist në Stadiumin Olimpik te berlinit!!

Koheve te fundit me ndihmen e zbulimit te disa simboleve sekrete neper filmat hollyvudjan, kan rezultu qe me 26 qershor, d.m.th pas nje jave te ndodh nje sulm terrorist mbi stadiumin olimpik te berlinit.

Kete vere pritet te filloj kampionati boteror ne futboll per femra ne gjermani.

Ne shume filma hollywudjan ishte parapare me simbole sekrete qe te ndodhte sulmi i 11 shtatorit ne kullat binjake, dhe kesaj here jan zbuluar disa simbole sekrete ne filmin UNKNOWN 2011 te aktorit Liam Nelson dhe disa simbole sekrete ne serialin e animuar Simpsons.

Ne vazhdim me hollsisht se cfar thon keto simbole e keni kete dokumentar ne video qe sefundi eshte publikuar:

http://www.youtube.com/watch?v=CMjAKGAr8Os

http://www.youtube.com/watch?v=OusQa...eature=related

Ështe ne gjuhen gjermane fatkeqesisht mirpo mundohuni qe duke e lexuar kete cfar shkrova dhe te shikoni ato simbole qe shkruhen ne video te kuptoni thelbin ketij mesazhi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 18-06-2011 më 05:14
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mitrti bahet kurve europes qe i ju ka dhan strehim e buke e cdo mundesi jetese ketyre plehrave arabe ti linte te vdisnin aty ku kan lind.rdhr austrine e kan ba m.. plerat
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    mitrti bahet kurve europes qe i ju ka dhan strehim e buke e cdo mundesi jetese ketyre plehrave arabe ti linte te vdisnin aty ku kan lind.rdhr austrine e kan ba m.. plerat
    Allahile vetem titullin e lexove???

Aman shikoje edhe videon se nuk ke kuptuar asgje. Fjala eshte per komplot konspiracioni dhe fakti qe keto simbole sekrete proklamohen neper filma hollivudian, ateher me gjas kemi te bejme me iluminat dhe konspiracion masonerik.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    po nuk ka tru goldiane te kuptoje gjera te tilla ,ai meret vetem me arabet dhe muslimanet ,sepse ashtu eshte ushqyer nga iluministet ,eshte tipik qen sharri qe e ndegjon verberisht patronin e tij

nuk dyshoj ne keso gjera ,por nese ndodhe nje gje e tille vaj halli per muslimanet ne evrope, sepse nxites dhe terorit me i madh jane evropa dhe amrika ne krye me vatikanin

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga agimbeluli Lexo Postimin
    po nuk ka tru goldiane te kuptoje gjera te tilla ,ai meret vetem me arabet dhe muslimanet ,sepse ashtu eshte ushqyer nga iluministet ,eshte tipik qen sharri qe e ndegjon verberisht patronin e tij

nuk dyshoj ne keso gjera ,por nese ndodhe nje gje e tille vaj halli per muslimanet ne evrope, sepse nxites dhe terorit me i madh jane evropa dhe amrika ne krye me vatikanin
    Hajde o menendritur na ndriqo pak sepse ashtu kshtu skuptojme asgje

Kurse sa per terrorista Amerika , kish bo mire me tqu ty nSerbi nja 1 jave dit , edhe e kishe pa terrorizmin , be ju p**rsha karakterin .

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin

Ne vazhdim me hollsisht se cfar thon keto simbole e keni kete dokumentar ne video qe sefundi eshte publikuar:
    Boo kush ka hap teme, debili i konspiracioneve qe ka probleme me deluzionet e veta.

Dhe ku po sheh dokumentar?, nuk e sheh qe videon e ka bere ndonje antar i thjeshte qe kane probleme me veten e qe flasin budalliqe. Keto lloje pretendimesh kam pare sa te duash dhe asnje nuk doli e sakte.

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Boo kush ka hap teme, debili i konspiracioneve qe ka probleme me deluzionet e veta.

Dhe ku po sheh dokumentar?, nuk e sheh qe videon e ka bere ndonje antar i thjeshte qe kane probleme me veten e qe flasin budalliqe. Keto lloje pretendimesh kam pare sa te duash dhe asnje nuk doli e sakte.
    Sa i ha jashtqitjet e mia, me mire merru me temën. Per debillizem nuk ta jep ne goj askush ty, mirpo se tema ka te bej me spekulim dhe parashikim nuk e mohon askush kete, mirpo forumet per keto gjera jan dhe sa eshte e vertet dhe jo e vertet nje gje e tille qe e thot tema, nuk ka nevoj te merret per baze idiotizmi yt sepse ske thene asgje, por vetem hengre m*ut qe ne fillim dhe ate pa recet paraprake gje qe ka mundesi te te demtoj metabolizmin tend

M*ut i rreshkët

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Sa i ha jashtqitjet e mia, me mire merru me temën. Per debillizem nuk ta jep ne goj askush ty, mirpo se tema ka te bej me spekulim dhe parashikim nuk e mohon askush kete, mirpo forumet per keto gjera jan dhe sa eshte e vertet dhe jo e vertet nje gje e tille qe e thot tema, nuk ka nevoj te merret per baze idiotizmi yt sepse ske thene asgje, por vetem hengre m*ut qe ne fillim dhe ate pa recet paraprake gje qe ka mundesi te te demtoj metabolizmin tend

M*ut i rreshkët
    Si gjithmon fisnik i q-im ke mbetur qysh ne adoloshence prandaj te pelqen namazi se aty e gjen bereqetin e tundimit , "metabolizmin" ik mesoje se cfare eshte se la nam me mendjen tende prej skizoidi.

Ti gjithmon hap kesi lloje temash prej idioti, tani qe tu konsumuan argumentat duke marr 24 ore me fejen tende (me gjithe sarkazmat qe i postoje), tani merresh me konspiracone duke marr si baze argumenti "youtube" me filma vizatimor. VL ca pritet prej teje. Boll u mundova me te edukuar por mendjen e ke veq te tundimi i vitheve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 18-06-2011 më 08:33

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Si gjithmon fisnik i q-im ke mbetur qysh ne adoloshence prandaj te pelqen namazi se aty e gjen bereqetin e tundimit , "metabolizmin" ik mesoje se cfare eshte se la nam me mendjen tende prej skizoidi.

Ti gjithmon hap kesi lloje temash prej idioti, tani qe tu konsumuan argumentat duke marr 24 ore me fejen tende (me gjithe sarkazmat qe i postoje), tani merresh me konspiracone duke marr si baze argumenti "youtube" me filma vizatimor. VL ca pritet prej teje. Boll u mundova me te edukuar por mendjen e ke veq te tundimi i vitheve.
    Ik mër zagar mos ma humb kohen kot, sepse lloji yt i fokës nuk meriton kurfar vemendje. Se kush merret me vithe te tregon prifti ty qe ne femijeri

Pederrast latent

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Ik mër zagar mos ma humb kohen kot, sepse lloji yt i fokës nuk meriton kurfar vemendje. Se kush merret me vithe te tregon prifti ty qe ne femijeri

Pederrast latent
    Fisnike shume zogjke e poshter je, per qato meresh ende me "filma vizatimor" ke marr lakmi nga profeti jote, vetem se ai nuk ishte transvit si puna jote.
    Na felliqe forumin me keto temat e tua, pa kuptim fare, ik ma mire shprehu te halja jote para se ta mbarosh ritualin e tundimit dhe baxhellimit.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •