Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 119
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Une propozoj qe te mblidhemi te gjithe anetaret aktiv dhe te ofrojme ndonje euro vullnetarisht ne menyre qe t'ia kthejme disi drenicakut ato para qe i ka shpenzu gjate pushimeve ne Durres.

Nese me kujtohet, jane ne pyetje rreth 500 euro. Edhe pse kjo shume eshte veshtire e besueshme sepse specat turshi, djathin, suxhukin, miellin, makaronat, vajin, krypen, sheqerin, kafen....te gjitha i ka marre me vete ne autobus kur eshte nis per pushim. Megjithate po ja pranojme shumen si te vertete dhe po ia kthejme.

Poooor me mbledhjen dhe dorezimin e ketyre parave t'i merret emri, mbiemri dhe nje foto. Keto shenime te vendosen ne te gjitha pikat kufitare me Shqiperine. Ne momentin qe ky person tenton te kaloj serish kufirin te kapet me shqelma, shuplaka dhe stupc te policise deri sa te dh... nder vete. T'i ndalohet hyrja per jete ketij bariu.

Drenicak, cka prite se do te shohesh kur i morre ato 250-300 euro dhe u nise vet i pesti per Shqiperi?...a mos prite vendosje ne hotel me 5 yje, me saune, me masazh, me striptiz bar, me ardhe me t'marr ne hotel me limuzine dhe me t'dergu deri ne plazh...a mos prite se do ta prenotsh shazlonin kojshi me Bill Gates, Johny Deep, Monica Belluci dhe shume superyje te tjere....a mos ke prit se ne momentin qe ti e gjuan levoren e bananes pas shpines faaap do te del nje kaskader dhe ne menyre akrobatike do te hidhet dhe ta kap ate levore para se ajo te bie ne toke... a mos prite se do te takohesh me kryeministrin apo presidentin e atij vendi sepse ti je ai qe i ke marre 250 euro nga Kosova dhe ki vendosur qe te tera t'i hargjosh ne Shqiperi, dhe takimi te mbahet ne pranine e gazetareve duke te trajtuar si VIP???

Drenicaku, ti je zhgenjy sepse ke shku ne det per here te pare. E ke paramendu detin ndryshe dhe te ka dal pak me ndryshe.
    Mos u anko per gomar e bullica perderisa ne momentin qe po shkruan gomaret e bullicat i sheh nga dritarja me nje te kthyer te kokes.

Hajt boni disa sallta tash.

je fantastik

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Une propozoj qe te mblidhemi te gjithe anetaret aktiv dhe te ofrojme ndonje euro vullnetarisht ne menyre qe t'ia kthejme disi drenicakut ato para qe i ka shpenzu gjate pushimeve ne Durres.

Nese me kujtohet, jane ne pyetje rreth 500 euro. Edhe pse kjo shume eshte veshtire e besueshme sepse specat turshi, djathin, suxhukin, miellin, makaronat, vajin, krypen, sheqerin, kafen....te gjitha i ka marre me vete ne autobus kur eshte nis per pushim. Megjithate po ja pranojme shumen si te vertete dhe po ia kthejme.

Poooor me mbledhjen dhe dorezimin e ketyre parave t'i merret emri, mbiemri dhe nje foto. Keto shenime te vendosen ne te gjitha pikat kufitare me Shqiperine. Ne momentin qe ky person tenton te kaloj serish kufirin te kapet me shqelma, shuplaka dhe stupc te policise deri sa te dh... nder vete. T'i ndalohet hyrja per jete ketij bariu.

Drenicak, cka prite se do te shohesh kur i morre ato 250-300 euro dhe u nise vet i pesti per Shqiperi?...a mos prite vendosje ne hotel me 5 yje, me saune, me masazh, me striptiz bar, me ardhe me t'marr ne hotel me limuzine dhe me t'dergu deri ne plazh...a mos prite se do ta prenotsh shazlonin kojshi me Bill Gates, Johny Deep, Monica Belluci dhe shume superyje te tjere....a mos ke prit se ne momentin qe ti e gjuan levoren e bananes pas shpines faaap do te del nje kaskader dhe ne menyre akrobatike do te hidhet dhe ta kap ate levore para se ajo te bie ne toke... a mos prite se do te takohesh me kryeministrin apo presidentin e atij vendi sepse ti je ai qe i ke marre 250 euro nga Kosova dhe ki vendosur qe te tera t'i hargjosh ne Shqiperi, dhe takimi te mbahet ne pranine e gazetareve duke te trajtuar si VIP???

Drenicaku, ti je zhgenjy sepse ke shku ne det per here te pare. E ke paramendu detin ndryshe dhe te ka dal pak me ndryshe.
    Mos u anko per gomar e bullica perderisa ne momentin qe po shkruan gomaret e bullicat i sheh nga dritarja me nje te kthyer te kokes.

hahahahahahahahaha

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Ereza Lexo Postimin
    pse ti njeri sbohesh real e me kallxu qe ata te familjes tonde kokan shku me zhug ne deti tu kujtu qe ujt me kryp ja hjek zhugen e mazi i paskan marr ne qafe nje plazh me njerz te pafajshem po ja len fajin ujit . ska faj durrsi as deti as zalli po kan faj ata qe kujton qe uji i detit osht ilaq per gjithqka
    e zbulove,bravo,kjo nuk mu ka kujtu,mir qe nuk ke then edhe ujrat e zeza nuk mund te shkaktoin infekcione,e injoranc e he injoranc.
    Po gomaret qe sillen neper pllazh te duken ty gje normale apo ndoshta ti je mesu me flejt me kafsh

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263

O taliban
    Une kam para te mjaftushme,dhe nuk behet fjal ketu per para o legen,ne po flasim per gjendjen e mjer te pllazhit te durresit,ne durres tani kan mundesi te shkoin dhe njerz si puna jote e lere me une.
    Por ketu po mundohemi te kontriboim per ta permisu gjendjen,sepse te thuash qe ujrat e zez derdhen ne deti,dhe njekohesisht te thuhet nga disa si puna e jote qe eshte normale ateher ti duhet urgjentisht te vizitosh ndonje psikolog.
    me njerz ahmaka si ti shprest jan te vogla qe ky shtet te perparoi,une kam qen disa vite ne durres,dhe me nuk shkoi per te vetmen arsye se nuk me ofron kushte,e ty te uroi larje te kendeshme ne shurren e pushuesve,une kam zgjedh ku te shkoi.
    Nje fjal popullore thot:
    iriqin kot e hjek nga therra,ai prap ne therra hyn,

Si ka mundesi qe jane po ato dy sumshklyma qe shkrujne keq ne forum per shqiperine e per durresin ne vecanti?

Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    gjene e keqe nuk e gjene gjo
    po pra, nuk bje rrufeja atje jo!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Durrsin e ka qelb politikarucat se pari,pastaj kultura e ult e shqiptarve te lloit tend.
    Ka edhe tjer faktor,por te jesh i bindur qe kerkun ne bot me pisllek se ne durres nuk e ke,kam kalu shume vende te botes,por nuk kam has ne nje gjendje te mjerushme se sa ne durres,me ket nuk dua qe ta mveshi me politik por shifet hapur se korrupcioni nuk lejon zhvillim .
    Une jam katunar dhe krenohem per kete gje,siq do te duhej edhe ti te krenoheshe qe je katunar sepse te till e njoh ter ballkanin,por nese llogarit qe ti je qytetar(zorragji)ateher vetknaqu me nje genjeshter te till.
    Durrsin duhet te privatizohet mundesisht te shitet tek te huajt te ngriten qmimet te rregullohet infrastruktura dhe kush ka lek le te shkoi kush nuk ka le ti fut kembet ne legen dhe ta ngris nje qader,perpara ta qes nje karolin me pamje nga deti dhe te shijon virtualisht detin.
    Rrug tjeter nuk ka,por politikajt nuk e bejn sepse ne ter kete rremuj ata fitoin lek.
    Une nuk e di qka te preku ty aq shume fakti qe ne durres eshte katastrof,apo ndoshta ti nuk ke dal me larg se durresi dhe te duket mir ty,pasi edhe qenke qytetar ops zorragji

Akoma nuk ke mesuar shqip ti ?
    O zot kush don me u marr me politik ....
    ''zorragjio'' na i solle zorret tek goja ,
    don dhe me ardhe turist ne Durres ti ,kush ka kohe te te deshifroje ty more aman lol
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po gomeret a do ti kemi edhe kesaj vere ne plazh te durresit,sepse dikush ketu foli per ndryshime!!!
    Epo nese ti vjen kete vere ne Dures, me siguri qe do i kemi .
    Por nese vendos te mos vish, atehere kjo kafshe e mrekullueshme do na mungoje sivjet
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    O numeror, a ka mundesi ta shkuash ate fjalen durres me 2 rr? Ca ke, e ke zerin e holle apo si? Rrr mo rrrr. Durres !!

Edhe mjaft u kapet me drenicakun. Ai dha mendimin e vet per Durresin. Jo te gjithe do themi te njejtat gjera.. po qe ka vend per ndryshime dhe pastrime atje akome me shume ka. Lereni entuziasmin e 1 dite, se aq ishte. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    O numeror, a ka mundesi ta shkuash ate fjalen durres me 2 rr? Ca ke, e ke zerin e holle apo si? Rrr mo rrrr. Durres !!

Edhe mjaft u kapet me drenicakun. Ai dha mendimin e vet per Durresin. Jo te gjithe do themi te njejtat gjera.. po qe ka vend per ndryshime dhe pastrime atje akome me shume ka. Lereni entuziasmin e 1 dite, se aq ishte. lol
    PINK perderi sa ti nuk kontribuon me pranine e gomarrrrrrrreve ne durrrrrres , ca halli ke ?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga Ereza Lexo Postimin
    pse ti njeri sbohesh real e me kallxu qe ata te familjes tonde kokan shku me zhug ne deti tu kujtu qe ujt me kryp ja hjek zhugen e mazi i paskan marr ne qafe nje plazh me njerz te pafajshem po ja len fajin ujit . ska faj durrsi as deti as zalli po kan faj ata qe kujton qe uji i detit osht ilaq per gjithqka

Hahahahahahaha............
    AUTOCHTHONOUS

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •