Ndryshuar për herë të fundit nga thirsty : 02-11-2011 më 20:38
We never really grow up, we only learn how to act in public.
burrat duan qe vete te shikojne,dhe te shkojne me femra te tjera............por gruaja mos te shikoj asnje mashkull tjeter me sy pervec tij
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Jo gjithmone eshte pakujdesia Bashkeshortes Tute
Pse eshte arsye kjo qe gruaja eshte ndonjehere e pakujdeshme dhe burri fiuuuuuuuuuuuu me femra te tjera
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
ne fakt thash ne shumicen e rasteve !! po, mund te jete arsye sepse ndonjehere edhe ne meshkujt kemi nevoje per pak kujdes nga bashkshortja.....
kushedi perse shum meshkuj nuk jane te kenaqur ne momente intime me gruan e tyre...besoj se ka nje arsye...jo me kot ne gjejme dashnore...
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
ne fakt une e kisha ne pergjithesi por meqe ti po pyet po te pergjigjem se ju burrave ju pelqen buka e huaj me shume se me shtepine tuaj.................burri im nuk e ben nje gje te tille une i kujdesem shume dhe me mire te them ne maxsimum e bej te lumtur vetemmmmmmmmmmmmmburrin tim..............
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
E keni zakon ju o femra te akuzoni maskulinin per tradhtira.. Pse martoheni me maskulinin kur s'keni besim ? Pse jetoni me meshkujt kur mendoni qe mund te shkoje me te tjera ? Fajin eshte i juaji se kur maskulini shkon ne lokal , nje femer me minifund , me kembe te bukula, flirton me shikime dhe ja bo me sy, maskulini i shkrete tundohet dhe bie ne gracken e saj.
E vertete se maskulini ka tendeca te shkoje me shume femra, por a keni bo pyetje noiher ju o femra pse ndodh kjo ? A keni bo pyetje o femra se noi nga shoqet apo nga gjinia juaj e ka bo te tradhtoje ?
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 03-11-2011 më 06:45
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
me behet shume qejfi per ju te dy por nuk ishte per ty personalisht si pyetje.
e kisha ne pergjithsi..sidomos per femrat qe nuk komunikojne ose shprehin deshiren se cfare do i pelqente ne momente intime..dhe nuk e bejne sepse per ata eshte turp te komunikosh me burrin per deshira apo pakenaqsira kur behet dashuri....
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
gruan e fappenstein it, kete![]()
Femrat nuk na kuptojne
![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Krijoni Kontakt