Postuar më parë nga thirsty sja ben boifreni asaj dhe mendon kshu per te gjithe O me pra, edhe une thash pse i rrudhi buzet stilistja ...
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Postuar më parë nga BlueBaron O me pra, edhe une thash pse i rrudhi buzet stilistja ... si thua nje kemb une nje kemb ti? ja lajme mire :P
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar më parë nga thirsty si thua nje kemb une nje kemb ti? ja lajme mire :P Nuk te bohet xheloze gruja ty ???
Postuar më parë nga BlueBaron Nuk te bohet xheloze gruja ty ??? e di cfare po ben jo
Postuar më parë nga thirsty e di cfare po ben jo Plako, perdor edhe kryefjalet ndonjehere, se me lodhe duke i deshifruar postimet e tuja. Mos genje kaq hapet tashi, se s'ka lezet fare ...
Postuar më parë nga BlueBaron Plako, perdor edhe kryefjalet ndonjehere, se me lodhe duke i deshifruar postimet e tuja. Mos genje kaq hapet tashi, se s'ka lezet fare ... jigsaw lol puzzle dajak gruja ne dark mu, ja vlen thua per kete? lol
Postuar më parë nga thirsty jigsaw lol puzzle dajak gruja ne dark mu, ja vlen thua per kete? lol Me vje keq, po nuk ta njof grune. Nuk di ca mendimi t'jap ...
nejse cilen kemb do?
Postuar më parë nga thirsty nejse cilen kemb do? Lene ket muhabet tashi se ka me te rraf gruja me verte. Mire qe ke per t'la pjatat, po ke per te fjet edhe te divani guzhines. Mos luj me zjarrin ...
Postuar më parë nga BlueBaron Lene ket muhabet tashi se ka me te rraf gruja me verte. Mire qe ke per t'la pjatat, po ke per te fjet edhe te divani guzhines. : p Mos luj me zjarrin ... shume merak une do ta ha te semes jo ti
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt