Close
Faqja 4 prej 28 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 278
    i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Po kur behet nervoz Alemi, na fluturis jashte gjithve edhe ate pa rroba.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Nuk ma mer mendja...vete na ka tha alemi a po ju pelqen pishina imee.kur doni hajdeni me u gjujt...

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Faktisht gjithmonë kam menduar të kundërtën: kam menduar se ca femra tradhëtohen nga bashkëshortët e tyre apo të dashurit pikërisht sepse shumtohen dhe trashen shumë sa nuk tregojnë më pikë feminiliteti. Tani seriozisht; kush është ai mashkull që do një femër të trashë në krevat?! Të ikën dëshira sapo e sheh aty të shtrirë plot tule si ripërtypëse, s'të bëhet ta kapësh me dorë.

Nqs meshkujt nuk vlerësojnë te një femër elegancën dhe feminilitetin e saj, atëherë s'di ç'të them...
    Elegance is an attitude = Nqs kjo eshte logo jote kjo nuk ben dot pergjithesimin e shijeve dhe botekuptimin e cdo njeriu . Cdo shije may vary dhe eshte aq unike sa edhe cdo qelize DNA-je. Shije -shije kjo dynja . Me kujtove filmin White Chicks qe pashe dje kur the buffy guy (forgot his name) i thote Marcus qe impresiononte white woman :- Wow , white woman with black woman's ass ! Jo vetem zezaket por te gjithe burrat ne pergjithesi kete duan : White woman ( elegance , soft , aromatic , e zhdervjellet ...no offence to black woman ) with a black woman's ass .
    $ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫

Citim Postuar më parë nga Viola.V Lexo Postimin
    Elegance is an attitude = Nqs kjo eshte logo jote kjo nuk ben dot pergjithesimin e shijeve dhe botekuptimin e cdo njeriu . Cdo shije may vary dhe eshte aq unike sa edhe cdo qelize DNA-je. Shije -shije kjo dynja . Me kujtove filmin White Chicks qe pashe dje kur the buffy guy (forgot his name) i thote Marcus qe impresiononte white woman :- Wow , white woman with black woman's ass ! Jo vetem zezaket por te gjithe burrat ne pergjithesi kete duan : White woman ( elegance , soft , aromatic , e zhdervjellet ...no offence to black woman ) with a black woman's ass .
    kukuuuuuuuuuuuuu cka i komplikove edhe ti!!Tash asa ata nuk dine se cka duan ?

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Viola i would like to have a white woman with blacks woman ass and tits!
    Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    OK po e vazhdoj temen se e shoh qe shume meshkuj ngurrojne te shkruajne.

Une kete teme e hapa te diskutojme ne meshkujt per deshirat tona por nejse.

Pervec nje femre te bukur une do te deshiroja te kisha edhe nje veture te bukur si p.sh. kjo ne foton e bashkengjitur!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!

Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Viola i would like to have a white woman with blacks woman ass and tits!
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Ne kete forum me siper eshte nje teme me titull Çfare duan femrat? por nuk e gjeta ndonje teme me titull Çfare duan meshkujt? prandaj vendosa edhe une ta hap nje teme per ate se cfare duam ne (meshkujt).

Po filloj une me nje foto ku permbledhen te gjitha cilesite e nje femre qe dua une (syte e zi, floket e zi, lekura e bardhe, etj.)

Shikoni foton e bashkengjitur!
    Shyqyr o Zot qe nuk jane gjithe meshkujt si ti!!!
    Njeri i fiksuar pas gjoksit super te madh, aspak ne proporzion me trupin... duket qe ty s'te intereson faretruri femres!

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Shyqyr o Zot qe nuk jane gjithe meshkujt si ti!!!
    Njeri i fiksuar pas gjoksit super te madh, aspak ne proporzion me trupin... duket qe ty s'te intereson faretruri femres!
    ka pare shume video xxx ky me gjoksmedhaja e i jane fiksuar keq
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Faktisht gjithmonë kam menduar të kundërtën: kam menduar se ca femra tradhëtohen nga bashkëshortët e tyre apo të dashurit pikërisht sepse shumtohen dhe trashen shumë sa nuk tregojnë më pikë feminiliteti. Tani seriozisht; kush është ai mashkull që do një femër të trashë në krevat?! Të ikën dëshira sapo e sheh aty të shtrirë plot tule si ripërtypëse, s'të bëhet ta kapësh me dorë.

Nqs meshkujt nuk vlerësojnë te një femër elegancën dhe feminilitetin e saj, atëherë s'di ç'të them...
    Mos u habit se ka meshkuj qe preferojne me shume ato te shendoshat se elegantet. Eshte ceshtje shijesh. E njejta gje vlen dhe per mashkullin e shendoshe, jo vetem per femren.
    Eleganca e femres nuk shihet vetem te tulet. Ka kuptim me te gjere.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 4 prej 28 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •