Feja kshu ???
Ketu ka te beje tradita dhe menyra se si eshte rritur,te ishte per fe as nuk do kishte lujatur futboll
Feja kshu ???
Ketu ka te beje tradita dhe menyra se si eshte rritur,te ishte per fe as nuk do kishte lujatur futboll
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Cfare denglash po bej une? Une e pranova vet haptazi se per nje nate kush nuk do e deshironte nje femer te tille . Ama vetem per nje nate , se me rospi te tilla nuk shtyhet jeta , obviously.![]()
sa njerez te cuditshem.
kjo thote familja dhe feja, ju thoni jo jo. feja jo.
aftesi te jashtezakonshme per tu futur ne koken e tjetrit keni.
hajde shkence hajde.
Vasudhaiva Kutumbakam
Aii bre ende mereni me ceshtjen e fese,e di se jeni verbuar disa me fen,po lejeni aman fen se eshte ceshtje personale e xhdo kujt,edhe une sdo pozoja nudo arsyeja feja islame tash cka do me rokni per fyti dhe do me mbytni ju te feve tjera hahaha.
E pergezoj futbollisten tone shqiptare ka bere nje goxha pun dhe paraqitje te mire ne futboll.
Nuk eshte fama vetem te pozojsh nudo per playboy o te mjer.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
waaaaaa çfarë inteligjence të jashtëzakonshme futbollistja shprehet se respekton familjen dhe fenë, kurse kjo na del me një mendim tjetër. A thu vallë zëdhënsja e Fatmire Bajramajt po flet këtu
Hera e parë që shoh njerëz që depërtojnë në mendimet e të tjerëve, pata kënaqsinë qe ju njoha
Kombi mbi të gjitha
Kombi mbi të gjitha
Une mendoi se edhe pse ska dalur nudo kjo te pozon,perseri vet fakti qe emri i saj eshte lidhur me playboyin dhe eshte shkruar neper gazeta e revista si ne europ ashtu edhe ne kosov e shqiperi,kesaj do ti kushton nje cfar barre ne shpine gjate ter jetes![]()
Jetë e rëndë.......!!!
Edhe nje besimtare e cdo feje tjeter qe ka pak dinjitet do ishte pergjigjur ashtu... C'derrin keni qe derdellisni kot?
Krijoni Kontakt