Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 114
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    A jo nuk ka ikje nga debati,trego cilat rregulla nuk i respektova qe te heqim cdo mosmarrveshje!
    Argumentimin tim mund ta hedhesh poshte si te pavlere por faktet duhesh ti respektosh.Sic thojne kreacionistet Para fakteve hesht edhe "Zoti"
    Mos u merakos.
    Kur dikush nuk ofron deshmi per akuzen, tregon se ka shpifur.
    Lexuesi e sheh kete akuze te pa baze, edhe ne qofte se ti nuk e veren kete gje.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Mos u merakos.
    Kur dikush nuk ofron deshmi per akuzen, tregon se ka shpifur.
    Lexuesi e sheh kete akuze te pa baze, edhe ne qofte se ti nuk e veren kete gje.
    Chino legend,ma problemi eshte qe te lejne kenaqesine ne mes dhe bishtnojn ne kthesen e pare....vetem sa nxehesh ti rrezojsh dogmat e tyre ata ikin,ndersa ne kemi te flasim ohohoo....nejse,sprish pune edhe aq !

Ja edhe lista e disa personave Ateist,disa jane ajka te shkences

http://brainz.org/50-most-brilliant-atheists-all-time/

Favorit te mi-Rusell,Rand,Dawkins,Howking
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 23-06-2011 më 16:06 Arsyeja: lapsus - Mos lesho grepat kot e kot! :)
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    A jo nuk ka ikje nga debati,trego cilat rregulla nuk i respektova qe te heqim cdo mosmarrveshje!
    Argumentimin tim mund ta hedhesh poshte si te pavlere por faktet duhesh ti respektosh.Sic thojne kreacionistet Para fakteve hesht edhe "Zoti"
    Ah, jo jo ju nuk thyet rregulla sipas meje aspak mirpo fola ne aspektin e pergjithshem ashtu...
    Ne rregull vazhdojm....Une asnje argument i cili i pergjigjet natyres njerzore nuk e hodhi posht.
    Po them se e qmoj qe ata njerz ateist kane bere dhe vazhdojn te bejne gjera humanitare,natyrisht humanizmi eshte i art.
    Mirpo prap po them se nuk ben te gjykohet ndonje ideologji ne bazen e asaj se qka punon e qka vepron praktikuesi i saj. Nje njeri i cili vozit nje vetur te bukur dhe ben ndonje leshim,aksident apo diq te ketij lloji une asesi nuk do fajsoja veturen sepse ajo ofron dhe ploteson nevojat e vozitsit ndonse ai e keqperdor kete bukuri...po ju si mendoni??

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    Nje njeri i cili vozit nje vetur te bukur dhe ben ndonje leshim,aksident apo diq te ketij lloji une asesi nuk do fajsoja veturen sepse ajo ofron dhe ploteson nevojat e vozitsit ndonse ai e keqperdor kete bukuri...po ju si mendoni??
    Po sikur ajo makina e bukur vjen me difekte prodhimi tek frenat, dhe ne momentin me te keq frenat dalin jasht loje?

Mesoheni me kritika, pranoni ato, thoni njehere e mire "Mea Kulpa".

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Po sikur ajo makina e bukur vjen me difekte prodhimi tek frenat, dhe ne momentin me te keq frenat dalin jasht loje?

Mesoheni me kritika, pranoni ato, thoni njehere e mire "Mea Kulpa".
    Scion,
    nuk munden. Po gjete NJE GJE te keqe nga Kurani, iku feja e tyre sepse provohet qe Myhameti ja ka fute kot. Shiko edhe poshtersite me te medha keto i justifikojne me "Po te ishte e keqe allahu nuk do ta kishte lejuar."
    Talaq, Talaq, Talaq.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Scion,
    nuk munden. Po gjete NJE GJE te keqe nga Kurani, iku feja e tyre sepse provohet qe Myhameti ja ka fute kot. Shiko edhe poshtersite me te medha keto i justifikojne me "Po te ishte e keqe allahu nuk do ta kishte lejuar."
    Nuk iken feja e tyre joo, sepse me nje mbledhje keta i heqin hadithet problematike dhe shpikin ca tjere me te sofistikuar. Keta vetem kuranin s'duan te ndjekin, se po ta ndiqnin bota sot do ishte me lule e Arabia me Fusha te gjelberuara

Qe te jemi me serioz, e ne teme ... behet fjale per moralin ketu!
    Ne ateistet/agnostiket e cilesojme si virtyt i bazuar ne parime te etikes ndersa kleri e cileson si "Brand" (Snickers) produkt te fese, dhe po sqesh fetar je amoral.
    Kjo eshte ceshtja.

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    bukuri...po ju si mendoni??
    Analogjia me veturen nuk vlen,jep dic qe qendron!
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 23-06-2011 më 18:10
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Epo vlejti për atë që kishte intelekt dhe nuk vlenë për atë që është i privuar nga kjo dhurat.
    "Thika është mjet i mirë për ushqimin e të mençurit.ndonëse buddalenjtë gjejnë rehati me të në fyt"

PAQE!

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    Epo vlejti për atë që kishte intelekt dhe nuk vlenë për atë që është i privuar nga kjo dhurat.
    "Thika është mjet i mirë për ushqimin e të mençurit.ndonëse buddalenjtë gjejnë rehati me të në fyt"

PAQE!
    Analogjite qe perdor nuk godasin ne ate qe don te thuash,nuk mbrojne qendrimet tua.
    Kjo qe ne fund na uron Paqe dhe na perkujton rehatin qe do ndiem me thiken ne fyt,kjo sdo koment.Kaq nga humanizmi i nje besimtari!

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Shpesh ndegjojme qe shkenca eshte ajo qe rrezikon besimin ne zot por une mendoj qe me shume ndikim ka problemi i pazgjidhur nga religjioni per burimin e se keqes dhe vuajtjes ,sidomos vuajtja e njeriut te pafajshem.
    Vuajtja e nje njeriu te pafajshem(perjashto Ateistet ndoshta kane faj) te themi e nje femiu eshte ne kundershtim te plote me dashurine e pakufishme te zotit per krijesat e veta.
    Ne qender te vuajtjes qendron dilema-Neqoftese zoti nuk shkakton te keqen ne kete Bote ,nuk e done,PERSE e lejon ?
    Neqoftese e lejon sepse eshte i pafuqishem ndaj saje atehere eshte i teperte.Neqoftese e lejon edhe pse sipas definicionit munde ta mbys kete te keqe atehere ky entitet eshte i padenje qe njeriu ti perkulet dhe besoje.
    Ne kete menyre njeriu nga mosmiratimi i nje morali te tille dhe protestes perpara padrejtesise ka arritur deri te refuzimi i zotit dhe eshte drejtuar vetvetes dhe forces se tije.Ne vend te besimit ne zot u arrit ne besimin ne vetveten.Neqoftese qielli eshte i zbrazet njeriu duhet vet te kujdeset per veten.
    Vuajtja dhe vdekja e nje femiu me metastaze te kancerit nuk munden ta arsyetojn te gjithe apologjetet e zotit.Nje femi ne shtrat te vdekjes pyet nenen e tije perse Isusi nuk me shpeton ,te isha ne vend te tije une do ta shpetoja ate.Ju lutem si mund nena te ngushelloje kete femi.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 24-06-2011 më 15:31

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •